Home / Hem / Så här gör du ditt hem dyrt

Så här gör du ditt hem dyrt

Vem skulle avvisa en rik bostad omgiven av majestätiska berg eller smekas av en havsbris bevakad genom stora fönster i ett rum med unika lister och höga tak?

Känner du faktiskt en person som den här? Tyvärr är det bara några av oss som har råd med lyxen att bo i hus som detta, men det hindrar inte resten av dem från att ge sina platser ett dyrt utseende. Sanningen är att elegans är dold i detaljerna.

Sätt att få ditt hem att se dyrt12 Hur du får ditt hem att se dyrt utBildkälla: Heydt Designs

Det finns många enkla knep som kan visa hur du får ditt hem att se dyrt ut utan att behöva spendera en förmögenhet på reparationer. Grundreparationer kan vara ett stort företag, men om det görs rätt kan det hjälpa din att få det Säker och stabil hemma. Naturligtvis tar det lite fett, tid och planering för armbågen, men vi försäkrar dig att resultaten blir fantastiska.

Så ta 15 minuter av din tid och gå igenom dessa enkla tips som visar hur du får ditt hem att se modernt ut:

Minimalistiskt utseende

Sätt att få ditt hem att se dyrt ut1 Hur du får ditt hem att se dyrt utBildkälla: Michael Molthan Luxury Homes Interior Design Group

Filosofin ”less is more” är grunden för varje modernt och elegant hem. Det tvingar konstruktören att noggrant välja bitarna och välja de som är vackra och funktionella samtidigt.

Ett modernt hem kräver att du skär ut onödiga föremål och ger fokus på viktiga föremål som väcker mer uppmärksamhet.

En klok palett

Sätt att få ditt hem att se dyrt ut3 Hur du får ditt hem att se dyrt utBildkälla: Nate Fischer Interiors

Välj färger och färger noga, kom ihåg att förmågan att se elegant ut varierar beroende på graden av toner och nyanser (även vitt, det här är det klassiskt bra valet, har otroligt milda toner).

En sak som du kan upptäcka i lyxdekorationsmagasin är preferensen för djärva och djupa färger, som appliceras både på väggarna och på de enskilda elementen.

Innan du går till det här alternativet, överväga hur du kan balansera din inredning (t.ex. mörkblå väggar med ljusa möbler). Lekfulla tillbehör bör också väljas noggrant utan att använda för många färger eller överdrivna mönster.

Sätt att få ditt hem att se dyrt ut2 Hur du får ditt hem att se dyrt utBildkälla: Michael Molthan Luxury Homes Interior Design Group

Gyllene toner är å andra sidan lyxiga, vilket inte nödvändigtvis betyder att det inte kan ha motsatt effekt. Att gå för långt på den gyllene sidan kan ta dig bort från vad du ville uppnå och få platsen att se billig och smaklös ut.

Dessutom kan glansen som kännetecknar guld uppnås med andra färger, beroende på deras djup och lacken du har lagt på den (och det finns gott om rika bostäder där ute som kan bevisa det!).

Samma teknik kan användas på mer subtila sätt och distribuera rika färger till mindre och mindre fokuserade element (dörrar, fönsterramar etc.).

Ny / förbättrad kronformning

Sätt att få ditt hem att se dyrt ut4 Hur man får ditt hem att se dyrt utBildkälla: Urrutia design

Kronlister är inte så komplicerade att få, men de ser fortfarande väldigt dyra och lyxiga ut. Ibland är allt du behöver göra att lägga till extra trim för att göra gjutningen större och snyggare. En kappa målad vit kommer sannolikt att ha samma effekt.

De av er som inte har en kronformning bör överväga att köpa en. Installationen är väldigt enkel och det finns många förskuren och målade alternativ att välja mellan. Om du inte vill spendera för mycket pengar rekommenderar vi att du målar en vit tejp runt ditt tak och efterliknar utseendet på en perfekt gjutning.

Gå längre än standardbelysningen

Sätt att få ditt hem att se dyrt ut5 Hur du får ditt hem att se dyrt utBildkälla: AMEK Custom Builder

En stor del av det snygga utseendet på ditt hem beror på belysningen: ibland krävs en djärv förändring av din lokala belysningsarmatur, ungefär som en modern ljuskrona som hänger i alla rum du anser nödvändiga (ovanför matbordet, ovanför sängen). eller till och med mitt i ditt badrum).

Det är också en bra idé att ersätta vanliga lampskärmar med mer attraktiva lampor, helst så att ljuset sprids på ovanliga sätt.

Låt naturen komma in

Sätt att få ditt hem att se dyrt7 Hur du får ditt hem att se dyrt utBildkälla: Rymdresor / arkitektonisk fotografering

Möbler och designtillbehör ser dyra ut, men naturen ser ovärderlig ut. En ny bukett blommor kan få även det enklaste rumsbordet att se modernt och fantastiskt ut och återuppliva även det minsta och mörkaste området.

De erbjuder också en mängd olika möjligheter: de kan matcha temat i ditt rum eller visas i eleganta vita nyanser som skapar en sofistikerad kontrast till din inredning.

Du kan gå med färska tulpaner, klassiskt lyxiga orkidéer eller en enkel bukett av dina favoritblommor.

Kom bara ihåg att sköta om dina blommor ordentligt, nämligen byta vatten och trimma deras smutsiga vatten, och vissna blommor har inget att göra med lyx!

Gå efter trägolv

Sätt att få ditt hem att se dyrt ut9 Hur du får ditt hem att se dyrt utBildkälla: Jonathan Hopp Interior Design

Det finns inget bättre än högkvalitativa trägolv för att förstärka en platss “eleganta anda”. Det finns inget matta- eller golvalternativ som ser trevligare ut och som motiverar det oförskämda priset som trägolv vanligtvis har. Med tanke på deras uthållighet och varaktiga värde skulle vi säga att det är värt investeringen.

Spela med texturer

Sätt att få ditt hem att se dyrt ut6 Hur du får ditt hem att se dyrt utBildkälla: Gacek Design Group, Inc.

Tillsammans med sofistikerade färger är texturer förmodligen ett av de mest effektiva, budgetvänliga sätten att få en plats att se dyr ut, även om den inte är det. Vi rekommenderar att du leker med mattor med djurmotiv, fluffiga kast, sammetskuddar eller grova gardiner.

Dessutom ser strukturer perfekt ut när de appliceras i dramatiska toner som djupröd, kungsblå eller till och med varma träskuggor.

Billiga gardiner med ett dyrt utseende

Sätt att få ditt hem att se dyrt ut13 Hur man får ditt hem att se dyrt utBildkälla: Heather Scott Home & Design

Gardiner är viktiga element i utseendet på ett hem, varför de vanligtvis är upprörande dyra. Vi kommer att presentera dig för ett antal intressanta detaljer som kan få gardiner att se dyra ut även om de köps i den lokala butiken:

  • Häng dem från taket och låt dem täcka hela väggen. Längd skapar en illusion av rymd och väcker alltid uppmärksamhet.
  • Använd det nedre bandet på din gardin för att få färger och intressanta visuella detaljer.

Använd mysiga kuddar

Sätt att få ditt hem att se dyrt ut10 Hur du får ditt hem att se dyrt utBildkälla: Dragonfly Designs

Kuddar är den mest kostnadseffektiva lösningen för ett modernt hem. De är en elegant idé som inte kostar en förmögenhet, men lägger till en elegant bris i alla rum.

Allt du behöver göra är att gå till den lokala butiken och välja en färg / mönster som passar resten av din inredning. När de är ordentligt samordnade ser kuddar lyxigare ut än många dyra tillbehör.

Jag önskar dig adjö

Sätt att få ditt hem att se dyrt ut8 Hur du får ditt hem att se dyrt utBildkälla: Facaro

Guld är den klassiska färgen för elegans och pengar, men det är inte den bästa samtida lösningen för snygga platser. Faktum är att guldpläterade detaljer anses vara klibbiga och inaktuella, och bortsett från deras andel i Donald Trumps pad- och rapvideor spelar de ingen roll i modern design.

Ett bra sätt att ersätta guld är att använda silver. Silver har samma glänsande och enastående effekt och ser inte billigt ut eller överst.

Du kan välja eleganta och klassiska nyanser som krom, metallgrått eller borstat nickel som inte tömmer ögat men ändå ser fantastiska ut (minns hur synd gyllene detaljer kan vara?).

Det finns många sätt att applicera silver utan att göra det uppmärksamt: det kan vara en liten grupp med silverpläterade foton, en rad tillbehör i olika storlekar eller en stor spegelram.

Använd doftljus

Sätt att få ditt hem att se dyrt14 Hur du får ditt hem att se dyrt utBildkälla: CID-interiör

De flesta av våra minnen är förknippade med vissa dofter och aromer, varför en behaglig lukt är så viktig för vår plats.

Vi vill att platsen ska väcka varma och mysiga känslor, även i den utsträckning som en behaglig lukt väcker visuellt intresse för centrala element.

Doftljus kan verkligen hjälpa oss med detta, särskilt om vi placerar dem på strategiska platser (soffbord, öppen spis etc.). Ljus är naturligtvis också perfekta för att koppla av!

Använd fruktdekorationer

Rundade skålar med färska säsongsbetonade frukter är alltid ett utmärkt sätt att få naturen in i ditt hem.

Stora skålar fulla av citroner, grapefrukt, apelsiner och liknande naturliga njutningar ger varje rum energi, lycka och elegans. Därför bör du använda dem i andra rum än köket (mindre skålar, strategiskt placerade på skrivbord eller soffbord) ser ännu trevligare ut och erbjuder fingertoppskötsel för hälsosamma mellanmål!). Som med blommor, välj bara frukter som ser ut och luktar fräscha.

Lägg på spegeln

Sätt att få ditt hem att se dyrt11 Hur du får ditt hem att se dyrt utBildkälla: Studio 1 arkitekter

Magin med stora speglar är att de håller rummet ljust och öppet och ger det en viss “visuell längd”. Oftast hängs de mittemot ingången eller fönstren och förpackas i en blank metallram som ser elegant och sofistikerad ut. Dessa ramar ser bra ut även utan glas och omvandlas till lyxiga anslagstavlor av många människor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*