Home / Hem / Beach House (Seaside) Möbeldesigner
Beach House (Seaside) Möbeldesigner

Beach House (Seaside) Möbeldesigner

När det gäller inredning, när det gäller inredning av ditt hem och en semesterfastighet är de två helt olika saker.

Det beror främst på att du bor i ditt hem och vill ha allt som du vill ha det eller hur det passar.

Men om du vill ställa in ditt fritidshus som du hyr ut till andra människor, finns det några saker du måste tänka på eftersom varje sak bör mätas noggrant om du vill dra nytta av det.

Chatham-by-Laura-Wilmerding-Interiors Beach House (Sea) möbeldesign
Bildkälla: Moshi Gitelis

Ta hand om din investering

Eftersom alla steg du vill ta måste vara väl genomtänkta, oavsett om du har strandhusmöbler i åtanke eller bara några strandmöbelidéer, försök att agera så smart du kan.

Varje steg du tar är en investering som lönar sig på lång sikt. För nu är det dock ett problem. Och om du vill att dina gäster ska komma tillbaka godkänner du att alla beslut du fattar ska vara kloka.

Om du vill få ut det mesta av dina pengar kan du besöka Vald bäst för att hitta en ny strandstol.

Provincetown-Beach-House-by-Peter-McDonald-Architect Beach House (Seaside) Möbler Designs
Bildkälla: Peter McDonald arkitekt

Rengör dina stoppade möbler regelbundet

Kom ihåg att du måste städa dina strandmöbler årligen, alltid efter uthyrningssäsongens slut. Dina gäster måste se till att det är rent, oavsett om du har nautiska möbler eller kustmöbler, och det måste rengöras när de lämnar.

Nantucket-by-Pinemar-Inc Beach House (Oceanfront) möbeldesign
Bildkälla: Pinemar Inc.

Och det beror på att du vill förhindra att det förfaller. Så du borde ha detta som en del av din rutin när du besöker din strandfastighet. Nedan ger vi dig tips om hur du väljer möbler.

Några användbara tips när du väljer hemmöbler

Strandstil vardagsrumsmöbler betonas här. Först bör färgen på möblerna du väljer matcha färgen på ett rum där du ska placera dem. Den vita färgen kan vara den du vill använda som grund för din strandinredning. Allt passar perfekt med vitt.

Beach-House-by-Furniture-Madrass-Gallery Beach House (Seaside) Möbeldesigner
Bildkälla: Möbel & Madrass Galerie

Att hålla dina strandhusmöbler rena är också en av nycklarna till din framgång. Professionell städning före och efter en hyresäsong är ett måste.

Var inte sparsam med utemöbler

Varje gång du befinner dig på en strand där din fastighet är belägen spenderas det mesta utanför ditt strandhus. Och med det menar vi på din veranda eller däck. Därför bör alla kustmöbler som du placerar där vara av en viss kvalitet.

Det måste kunna motstå vatten, sedan solen och allt annat som kan vara ett problem. Så försök inte spara lite pengar på dina kustdekorationsidéer eftersom det inte hjälper mycket.

Stinson-Beach-House-by-Butler-Armsden-Architects Beach House (Seaside) Möbeldesign
Bildkälla: Butler Armsden Architects

Använd inte många färger

Många färger behövs inte för hemmöbler vid kusten. Enkla ljusa färger är alltid de bästa valen, eftersom vitt, beige, sand och ljusblått är mer än tillräckligt för vardagsrum i kusten.

Och vissa rosa nyanser kan användas för att hålla dem alla ihop.

Oceanside-Estate-by-Seaside-Builders Beach House (Seaside) Möbeldesigner
Bildkälla: Byggare vid havet

Skräddarsydda möbler – unikt tillvägagångssätt

Om du är någon som söker unikhet när det gäller inredning av strandhus som inte kan konkurrera med något annat strandhus i närheten, är våra skräddarsydda möbler något för dig.

Eftersom vi är säkra på att du är öppensinnad och att vanliga möbler vid havet inte är vad du letar efter. Det är därför det är vårt mål att tjäna dig så bra som möjligt.

Sorrento-Residence-by-Veranda-House Beach House (Oceanfront) möbeldesign
Bildkälla: Verandahus

Vi vill försäkra dig om att dina stranddekorationer inte kommer att jämföras med vad du kan se i hem nära dig. Det faktum att alla våra möbler för ett strandhus är gjorda av hantverkare som bara tillverkar små möbler och att våra produkter är gjorda på en bänk borde lägga till den unikhet du vill uppnå.

Så gärna gå igenom våra strandhuskollektioner och välj vad du tror passar perfekt med din strandhusinredning. Om du har ytterligare frågor är du välkommen att ställa.

Använd bra tyger

För att förvandla utseendet på slitna möbler till snygga kan du använda skyddsöverdrag. På så sätt får du också det strandutseende du letar efter. När det gäller tyg som du ska använda är Osnaburg eller muslin vanligtvis att föredra.

Med detta har du alltid en mycket blandad strandkultur.

Le-Selva-Rustic-Beach-Residence-by-Mimi-Snowden-Design Beach House (Sea) Furniture Designs
Bildkälla: Mimi Snowden Design

Enfärgade gardiner är bäst

Det tar mycket mindre ansträngning att matcha dina nya havsmöbler eller dekorativa tillbehör till en enkel färg än en färgstark design. Det är också bättre att ha något enkelt men ändå elegant eftersom alla dessa moderna mönster snabbt blir inaktuella.

Att hitta stolar är enkelt ett måste

Stolar som du har i ditt strandhus som kommer från många av dina dekorationsidéer för strandhus och som används för många matrelaterade ändamål bör ha avtagbara säten som du kan rengöra eller reparera när som helst.

Eftersom de används i stor utsträckning är det bara naturligt att kvaliteten minskar. På det sättet kan du ändra dem. På så sätt kan du också kombinera dem med din inredning. Ett märke att undvika är Parsons-stolen eftersom den är mycket mottaglig för smuts.

Coastal-Elegance-by-Seaside-Interiors-By-Our-Boat-House Beach House (Seaside) Möbeldesigner
Bildkälla: Seaside Interiors från vårt båthus

Använd färgglada överkast

Överkast ska vara så färgglada som möjligt. Inte nödvändigtvis färgglada, men med några rika mönster, särskilt om du har tonåringar där, kan de komma tillbaka från stranden och fläcka den.

Oavsett om du använder garvolja eller en kräm, bör du veta att det är möjligt. Och ju mer färgstarka dina överkast är desto mindre är det troligt att fläckar kommer att synas.

Castaways-Beach-House-by-Aboda-Design-Group Beach House (Sea) Möbler Designs
Bildkälla: Aboda Design Group

Klädseln bör vara tung

Använd gärna denna typ av tyg eftersom den är envis. Speciellt polyester eller olefin eftersom de tål situationen för din hyresfastighet mycket bättre än något tillverkat av polerad bomull.

Palm-Beach-House-by-Justin-Long-Design Beach House (Sea) Möbler Designs
Bildkälla: Justin Long design

Polerade bomullstyg, liksom mikrofiber och andra lätta klädselmaterial, är inte lika hårda och kan skadas av solljus, solskyddsmedel och användning i allmänhet.

Var inte överfull av möbler

Eftersom rummen i en lägenhet mer än ofta är mindre än rummen i ett hus, väljer du klokt storleken på havsmöblerna som du planerar att införliva i ditt strandhus. Inte bara för att dina gäster kan ha problem med att ströva omkring i huset, utan också för att det ser mycket trevligare ut.

Gör din vistelse till en trevlig upplevelse

Omfamna allt som kan göra att en husstrand blir bättre än vanligt. Och att allt i det här fallet är en gunga, något alla älskar. I den kan du inte bara gå vilse i en underbar bok utan också meditera eller till och med ta en enkel tupplur med hjälp av ett fascinerande landskap framför dig.

Beach-Cottage-Condo-by-Michelle-Cole-Designs Beach House (Seaside) Möbler Designs
Bildkälla: Michelle Cole Designs

Fördelarna med verandaens dämpade färger gör den tid du spenderar i den mycket uppskattad.

En hängmatta i ett hus för en lycklig make

Om du inte har en veranda finns det alltid plats för en inomhushängmatta. Oavsett om du placerar den ute eller inne kommer du inte ångra det. Du känner att du är på moln.

Room-to-be-inspiration-by-Rizzoli-New York Beach House (Seaside) Möbeldesigner
Bildkälla: Rizzoli New York

Gör din veranda mycket mer än en enkel veranda

Leta alltid efter tips från ett riktigt strandhus och uppdatera dem på ditt fritidshus. Städa upp, skaffa dig en bättre korgstol eller nautiska möbler och smaka upp den med en fantastisk kudde.

Den första chansen du måste spendera där får dig att känna att du är i en dröm.

Florida-Beach-Cottage-by-Village-Architects-AIA-Inc Beach House (Seaside) Möbeldesign
Bildkälla: Village Architects AIA, Inc.

Se till att du har tillräckligt med sittplatser

Håll alltid några extra stolar eller barstolar gömda någonstans eftersom du aldrig vet när du kan behöva en extra. Eftersom de tar nästan inget utrymme kommer du inte att överfulla din enhet och det kommer aldrig att finnas några problem med sittplatser.

Beach House-Living Room-by-Chango-Co Beach House (Sea) möbler design
Bildkälla: Chango & Co.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*