Home / Dekor / Badhandduk Idéer

Badhandduk Idéer

BADRUMHANDDUKSIDÉER – Det är nästan omöjligt att skapa ett badrum utan handdukförvaring. Det beror på att vi verkligen behöver en handduk för varje badrumsstorlek och modell vi väljer.

Vissa husägare erbjuder olika handdukstilar och storlekar, medan andra begränsar sig till en specifik handdukdesign. Vi samlar in 10 badhandduksmodeller som förhoppningsvis kan väcka intresse för din sökning efter en ny handdukdesign.

Randig badhandduk

Randig badhandduk
Källa: homebnc.com

Vi kan inte riktigt räkna hur många handduksstorlekar och modeller som finns i offline- och onlinebutiker. Det första exemplet visar en randig badhandduk i grått och vitt. Vi älskar alltid randiga mönster, även för handdukar, eftersom stilen verkar trendig.

Badrummet innehåller två randiga badhanddukar som passar både kvinnliga och manliga badrumsägare. Handdukarna placeras i galgen och träbänken. Handdukstilen stöder det övergripande badrumsutseendet som inte har ett specifikt tema.

Vi rekommenderar handduksdesignen för dig som letar efter en avslappnad handduksdesign.

Djärv badhandduk

Djärv badhandduk
Källa: topsrestructuring.com

Vi tillhandahåller åter en badhandduk som inte matchar den övergripande badrumsstilen. Badrummet väljer lila som huvudfärg, men handduken ser djärv ut i rött. De lila och röda nyanserna gör att badrummet ser superfet ut.

Badrummet lägger de röda handdukarna på golvet. Handdukarna finns i olika storlekar, från rättvisa till stora. Handdukarna är välveckade och rena. Vi ser inte en handduksstång i badrummet.

Vi tycker därför att placeringen av handdukarna verkligen är vettigt.

Söt badhandduk

Söt badhandduk
Källa: propertyyshutters.com

Söt av färg och design. Badrummet väljer handdukens design eftersom badrummet är mer lämpligt för kvinnliga ägare. Handduken ser söt ut med den lilla storleken. Hållaren ser också bedårande ut.

I exemplet kan du köpa ett handduksbad som bara används för att torka våta händer eller ansikten. Handdukens placering gör det lättare för dig att plocka upp den. Badrummet väljer också den rosa handduken, som är fin och flickaktig att ta på.

Handduken erbjuder ett kontrastläge för badrummet som känns neutralt med grått, vitt och svart.

Regnbåge badhandduk

Regnbåge badhandduk
Källa: Houselogic.com

Exemplet väljer en handduksdesign som stöder glädjeläget i badrummet. Medan badrummet ser levande ut med gult, gör handduken det gladare. Vi kallar handduken en regnbågsinspirerad handduk med tanke på färgerna.

Naturligtvis blir gul en av färgerna som visas på handdukarna. Handdukarna ser stora ut så att du kan torka hela kroppen med dem. Handdukarna placeras i hållaren.

Handduksstångens läge gör det enkelt för dig att plocka upp dem, lägga ner dem och märka när de är felplacerade.

Olika badhanddukar

Olika badhanddukar
Källa: viendoraglass.com

Vi ser sex handdukar i badrummet. De ser tjocka och mjuka ut i vitt, lila och grönt. Tre av de sex handdukarna är placerade bredvid dörren. Vi tror att de är våta. Medan de andra tre handdukarna är ordnade över garderoben.

Vi tror att de är rena och torra. För det smala badrummet tycker vi att handdukarna är olika med avseende på antal och färg. Vi uppskattar att badrummet lägger handdukarna, varav några finns i lager.

Idén låter gästerna helt enkelt plocka upp en av handdukarna när de kommer förbi.

Bedårande badhandduk

Bedårande badhandduk
Källa: idealhome.co.uk

Ibland måste du köpa en mönstrad motivhandduk så att dina små barn entusiastiskt går på toaletten. Badhandduken ser bedårande ut med bilderna.

Vi ser att badhandduken innehåller de färgade husen med blått och vitt som bakgrundsfärger. Handduksdesignen passar så bra med badrumstemat att det nautiska temat väljer.

Exemplet visar oss att en enkel idé kan ha betydelse.

Underbar badhandduk

Underbar badhandduk
Källa: lonny.com

Badrummet har två handduksdesigner. Handdukarna har olika mönster och storlekar. Den första handduken ser stor och trendig ut med en design som är belagd med vitt och blått.

Den andra avser den mönstrade motivhandduken som verkar mindre. Handdukens design stöder designen av badrummet som leker med färger. Vi kan se denna känsla i badrumets röda och rosa randiga väggmålning.

Dessutom väljer badrummet den orange soffan och den röda mattan.

Mörk badhandduk

Mörk badhandduk
Källa: bhg.com.au.

Det finns grå badhanddukar i hela badrummet. Vissa är inrymda i träbutiken. Handdukarna ser torra och rena ut. Så vi tror att handdukarna fungerar som en leverans. Handdukarna placeras bredvid badkaret.

Handdukarna ser ut i olika storlekar, från små till stora. Badkaret innehåller å andra sidan den grå handduken. Vi tror att handduken är våt eftersom den hängs på badkaret.

Att ta av handduken hjälper till att torka ut den.

Nautisk badhandduk

Nautisk badhandduk
Källa: coachdecor.com

Den här kan verka lite för mycket, men det visar sig vara så värdefullt. Badrummet väljer en handdukstil som matchar badrumsutseendet. Som du ser utövar badrummet den nautiska badrumsstilen.

Handduken väljer således den blå och vita randiga modellen. Den nautiska designen är nära besläktad med den blå nyansen, som ser djärv och graciös ut. Det är detta som skiljer badhandduken från den första idén.

Ja, de två handduksdesignerna använder randig modellering, men den här har ett syfte. Strategin gör badrumsmodellen så stark i nautiskt designläge.

Charmig badhandduk

Charmig badhandduk
Källa: gulhaber.club

Vi ger återigen en badhanddukdesign som stöder hela badrumstemat. Det finns ingen bättre modell av badhandduk för ett rosa bad än en rosa handduk. Badrummet har två rosa handdukar som verkar små.

Du kan använda handdukarna för att torka ut händer eller ansikten. Annars kan du använda handdukarna för dina små barn. Dessutom har badrummet stora blå handdukar. Handdukarna matchar den lilla blåaktiga nyansen i badrummet.

Handdukskombinationen gör att badrummet ser charmigt och sött ut. De placeras ovanför skåpet på grund av det trånga utrymmet.

Beräkna badrumets hela tema, syfte och budget innan du bestämmer vilken handduk du vill ha. Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*