Home / Hem / Post-modernt hus med japanska inslag av Webb & Brown-Neaves
Post-modernt hus med japanska inslag av Webb & Brown-Neaves

Post-modernt hus med japanska inslag av Webb & Brown-Neaves

hantlangare Webb & Brown-Neaves i Perth, västra Australien, beskriver hans Azumi-hem som “att uppnå harmoni med naturen”. I själva verket kombinerar det eleganta, exklusiva hemmet harmonin mellan japansk Zen-lugn och postmodernismens rena, rena linjer. Burns Beach-hemmet visar det bästa av en öppen design som lyfter fram naturen.

Från den inbjudande formella entrén och högt i tak till den täckta terrassen med det prickade gummiträstaket och vattenträdgården, har Azumi House inbjudande detaljer som fångar ögat.

Fönstren består av delade horisontella lampor lånade från asiatisk design, medan takstenar i singel kombineras med en dubbel adobekonstruktion för att säkerställa en solid konstruktion nära Indiska oceanen.

Inuti används Shoji-skärmar för att dela utrymmen utan att ta bort den öppna planlösningen. Informella rum och hallar har trägolv, medan formella rum har sisalmattor som påminner om japanska tatamigolv.

Det rymliga gourmetköket, som är öppet för matsalar och familjerum, samt den täckta terrassen, har skräddarsydda vita emaljerade skåp mot träbakgrund, stenplattor och europeiska rostfria vitvaror. Inga detaljer förbises när du lägger till grytlådor, mjukstängande lådor, hissskåp och en fläkt.

De fyra sovrummen och två badrum avlägsnas från de offentliga utrymmena för privatlivet. Den 5-stjärniga master-sviten lyser med ett gummitimmerbuktak medan shoji-skärmar öppnas för att avslöja ett överdådigt bad eller stänga av för privatlivet. Breda skjutdörrar öppnas utåt.

Det är lätt att glömma att han är i västra Australien och föreställa sig att han är undangömt i ett mysigt hörn av Japan. Och ändå kommer han att upptäcka att de 2 755 kvadratfot är ett enda familjehem som medlemmar i alla åldrar kan känna sig välkomna med sina stora sovrum, tre separata vardagsrum och enkel tillgång till utomhus.

1 Postmodernistiskt hus med japanska inslag av Webb & Brown-Neaves

2 Post-modernistiskt hus med japanska inslag av Webb & Brown-Neaves

3 Post-modernistiskt hus med japanska inslag av Webb & Brown-Neaves

4 Postmodernistiskt hus med japanska inslag av Webb & Brown-Neaves

5 Postmodernistiskt hus med japanska inslag av Webb & Brown-Neaves

6 Post-modernistiskt hus med japanska inslag av Webb & Brown-Neaves

7 Post-modernistiskt hus med japanska inslag av Webb & Brown-Neaves

8 Post-modernistiskt hus med japanska inslag av Webb & Brown-Neaves

9 Post-modernistiskt hus med japanska inslag av Webb & Brown-Neaves

10 Post-modernistiskt hus med japanska inslag av Webb & Brown-Neaves

11 Postmoderna hus med japanska element av Webb & Brown-Neaves

12 Post-modernt hus med japanska inslag av Webb & Brown-Neaves
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*