Home / Dekor / Idéer för badrumsfönster
Idéer för badrumsfönster

Idéer för badrumsfönster

Eftersom badrummet är ett mycket privat utrymme i alla hem, gillar många inte att lägga till fönster i badrummet. Detta är ett felbeslut eftersom fönstret är ett viktigt tillskott till alla rum i vårt hem, inklusive badrummet.

På grund av detta måste du prova några av dessa badrumsfönsteridéer inte bara för att inreda ditt badrum utan också för att få dig att må bättre när du använder din tid.

Tyvärr är det inte alltid lätt att designa ett badrum med fönster. Lyckligtvis kommer dessa idéer att resultera i att du skapar ett extra badrum med perfekta fönster. Vi borde börja nu.

Idéer för badrumsfönster

1. Anpassa fönstren till det inre av ditt badrum

45 idéer för badrumsfönster 2020 (för olika mönster) 1
Källa: willieclancyfestival.com

För moderna och moderna badrum är ett enda ramlöst fönster perfekt. Men om ditt badrum har en traditionell inredning är det bättre att lägga till två eller flera inramade fönster. Var bara uppmärksam på fönstrenas placering i ditt traditionella badrum. Symmetri är nyckeln till en bekväm och välkomnande miljö.

2. Ju mindre badrummet är, desto större är fönstret

45 idéer för badrumsfönster 2020 (för olika mönster) 2
Källa: hips.hearstapps.com

Ett stort fönster är perfekt för små badrum. Det stora fönstret ger rummet ett mer rymligt och öppet utseende. Se till att ditt fönster inte ser för stort ut, men inte heller för litet, speciellt om det är placerat bredvid ett badkar. Låt det stora fönstret ta in naturligt ljus och den avkopplande utsikten i ditt badrum.

3. När ska fönstret användas som mittpunkt?

45 idéer för badrumsfönster 2020 (för olika mönster) 3
Källa: safehomefarm.com

Använder du ditt fönster som fokus för ditt badrum? Om ditt badrum har en traditionell inredning som retrostil, är det bättre att låta ditt fönster smälta in sömlöst med andra dekorer. Om din interiör är modern eller modern är det dock en bra idé att använda ett fönster som huvudfokus.

4. Den bästa platsen för ditt badrumsfönster

45 idéer för badrumsfönster 2020 (för olika mönster) 4
Källa: willieclancyfestival.com

Speciellt om badrummet ligger på första våningen är det bästa läget för badrumsfönster överst på badrumsväggen. Denna position erbjuder maximal integritet för alla i badrummet. Denna position är också en standardposition för en lägenhet.

5. Dekorationsidéer för badrumsfönster

45 idéer för badrumsfönster 2020 (för olika mönster) 5
Källa: safehomefarm.com

Eftersom integritet är mycket viktigt i ditt badrum är det normalt att du tvekar att lägga till ett stort fönster. En perfekt lösning på detta problem är att lägga till persienner och fönsterluckor för att dölja allt i badrummet.

6. Byta ut gardiner med eleganta överdrag

45 idéer för badrumsfönster 2020 (för olika mönster) 6
Källa: mycoloradoglass.com

Gardiner kan vara vackra dekorationer för fönster, men inte badrumsfönster. Istället för att använda något av tyg för att skydda din integritet, överväg att använda träluckor. De ger dig naturligt ljus när du öppnar dem och ger dina fönster ett snyggt utseende när de är stängda.

7. Det betyder inte att du inte kan behålla dina gardiner

45 idéer för badrumsfönster 2020 (för olika mönster) 7
Källa: cdn.homedit.com

Gardiner är inte det mest praktiska valet för ett badrum. Men gardiner kan se perfekt ut i vissa badrum. Till exempel, om dina badrumsfönster inte är nära ditt badkar, är gardiner perfekta. Vita gardiner ramar perfekt in fönstren i ditt badrum i bohemisk stil. De ger dig också den integritet du behöver.

8. Skydd av integritet med ogenomskinligt glas

45 idéer för badrumsfönster 2020 (för olika mönster) 8
Källa: hips.hearstapps.com

Om gardiner och fönsterluckor inte är din stil skyddar ogenomskinligt glas din integritet. Ogenomskinligt glas släpper in naturligt ljus i ditt badrum. Samtidigt skyddar de dig genom att gömma allt du gör i badrummet. Använd det klara glaset ovanpå ditt fönster.

9. Kombinera fönster med speglar

45 idéer för badrumsfönster 2020 (för olika mönster) 9
Källa: willieclancyfestival.com

Små badrum behöver särskilt fönster för att släppa in ljus, vilket gör att utrymmet känns större. Ett annat sätt som fönstret hjälper till att göra rummet mer rymligt är att ha en stor spegel. Spegeln reflekterar och fördelar ljuset till hela badrummet.

10. Överlist ditt smala och höga badrum med höga fönster

45 idéer för badrumsfönster 2020 (för olika mönster) 10
Källa: safehomefarm.com

Det smala och höga badrummet kräver höga fönster som betonar takhöjden istället för den lilla planlösningen. Det höga fönstret är inte bara perfekt för små badrum, men det kan också användas för andra badrumstyper.

11. Extra stora fönster och speglar för ett ljusare och bredare badrum

45 idéer för badrumsfönster 2020 (för olika mönster) 11
Källa: cdn.homedit.com

Ett annat sätt att göra ett litet badrum perfekt är att kombinera hela fönsterväggen med hela spegelväggen. Denna kombination gör att ett litet badrum ser extremt rymligt och ljust ut.

12. Idéer för badrumsfönster i full höjd bredvid badkaret

45 idéer för badrumsfönster 2020 (för olika mönster) 12
Källa: mycoloradoglass.com

Vad finns utanför ditt badrum? Om det finns en fin utsikt måste du ta den in i ditt badrum genom ett fönster i full höjd. Fönster i full höjd ger skönheten ute mycket tydligt. Täck över det med en förslutning som döljer ditt badrum varje gång du behöver mer integritet.

13. Fönster och spegel sida vid sida

45 idéer för badrumsfönster 2020 (för olika mönster) 13
Källa: mycoloradoglass.com

Har du två handfat i ditt badrum? Istället för en lång spegel över diskbänken, använd två höga speglar över diskbänken. Lägg sedan till tre smala och höga fönster på väggen. En mellan de två speglarna, en till vänster, en till höger.

14. Sprid den nautiska accenten med cirkulära fönster

45 idéer för badrumsfönster 2020 (för olika mönster) 14
Källa: cdn.homedit.com

Det cirkulära fönstret är särskilt perfekt om du vill att fönstret ska vara kontaktpunkten för ditt badrum. Den cirkulära formen ger ditt badrum också en nautisk känsla.

15. Det horisontella fönstret för badrummet i källaren

45 idéer för badrumsfönster 2020 (för olika mönster) 15
Källa: willieclancyfestival.com

Badrummet i källaren behöver naturligt ljus från ett horisontellt fönster strax under taket. Du kan placera fåfänga, spegel och allt annat du vill ha under ditt badrums horisontella fönster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*