Home / Hem / Ottomaner Och Puffar

Ottomaner Och Puffar

Osmaner och puffar

Huvudformen är rektangulär, kompletterad med runda, fyrkantiga och andra ovanliga former. Här är några tips om vilken form som passar dig:

  • Rektangulär – En universell form som smälter in i vilken dekor som helst. Välj det om du vill placera det bredvid din soffa eller annan rektangulär sittplats.
  • fyrkant – De skarpa kanterna kompletterar de andra vinkelmöblerna. Det kommer också att erbjuda ett rymligt förråd under sätet.
  • Runda – Dess släta kurvor hindrar inte rörelse i ett kompakt utrymme. De har också bra placeringsalternativ – mitt i en sittplats eller på sidorna.

Oavsett vilken form du väljer, kom ihåg det att avföring är accentbitarSå välj en form som harmoniserar med de andra möbelformerna.

För avföring är runda, cylindrar och kuber de dominerande formerna. Rund pall placeras bäst i sällskap med andra runda dekorativa element. Du kan välja att ha en rund spegel, ett runt soffbord eller en rund soffa. Kubpall kommer att se bra ut i modern interiör eftersom dess kanter kännetecknar denna stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*