Home / Hem / Sovrum Set
Sovrum Set

Sovrum Set

Sovrum Set

Sovrumset är finns i många olika kombinationerDetta är särskilt användbart om du redan äger en viss artikel eller tvärtom inte behöver en.

Dessa är de mest populära möblerna som vanligtvis ingår i en uppsättning:

  • säng: Kärnan i ditt sovrum, det blir det första som får din uppmärksamhet när du går in. Så se till att du gör det Hitta en snygg sängram som du inte blir trött på.

De finns främst i standardutföranden, mer iögonfallande slädformer, förvaringsmodeller eller majestätiska baldakiner.

Design åt sidan, så måste du också Välj mellan standardramar och plattformar: Standardmodeller med färre lameller är billigare, men kräver köp av en boxfjäder (eller en som du redan har) eftersom de inte är tillräckligt robusta för att stödja en madrass direkt. Plattformssängar kan bestå av antingen en solid bas eller ett högre antal lameller (mindre än 2,5 tum från varandra), vilket innebär att även om de är något dyrare, behöver du inte köpa en separat fjäderbädd.

Glöm inte att De flesta sovrumssatser gör detta Inte Detta inkluderar en madrass: Om du redan har en, se till att kontrollera mätningarna för att se till att de är kompatibla med det kit du vill se ut.

  • Sängstativ: De flesta sovrumssatser har ett sängstativ, men du kan vanligtvis välja att lägga till mer.

Vi rekommenderar att du mäter det exakta utrymmet där du planerar att lägga sängen och sängbotten och subtraherar längden på sängen som ingår i en viss uppsättning för att veta hur mycket utrymme du kan leka med.

Håll dig dock på den lilla sidan för att lämna lite utrymme mellan dem och undvik att känna dig rörig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*