Home / Dekor / Gråa och gula vardagsrumsidéer
Gråa och gula vardagsrumsidéer

Gråa och gula vardagsrumsidéer

GRÅ OCH GUL Vardagsrumsidéer – Blandningen av grått och gult ger en avslappnad och glad atmosfär för ett vardagsrum. De positiva egenskaperna baseras på de naturliga egenskaperna hos grå eller gul.

Ibland behöver du levande och neutrala färger som gult och grått för ditt bostadsutrymme. De hoppas att färgparningen kan ge dig ett avslappnat läge. Samtidigt kan den gulaktiga nyansen muntra upp dig.

Vi erbjuder 10 sätt att dekorera ditt vardagsrum med grått och gult. Kolla på henne.

Färska grå och gula vardagsrumsidéer

Färska grå och gula vardagsrumsidéer

En ljusare gråton och en gråvitaktig nyans ger ett friskt mini-vardagsrum. För den fräscha tonen rekommenderar vi att du väljer en gul limonadfärg, vilket föreslås av detta bostadsutrymme.

För en söt atmosfär, ta med en gul lemonadton genom små glas på det flytande förvaringsutrymmet. Färska gula blommor på grå vaser ser så vackra ut.

Kuddar med gul saft, den gröna filten och den gula stolen är viktiga källor till gul saft. Det grå elementet kommer bland annat från den bekväma soffan och målningarna. Äpplen och citronen på glaset naturligtvis förfriskningar.

Slående grått och gult vardagsrum

Slående grått och gult vardagsrum

Applicera den ljusaste nyansen av gul och kontrastera den med grått. Parningen resulterar i detta iögonfallande grågula bostadsutrymme. Gul visar sin lyckligaste nyans med den grå väggen som bakgrund.

Intressant nog att se att den ljusgula nyansen inte kom från stora möbler eller enkla föremål i detta bostadsutrymme. Snarare visas skuggan av gult i tygerna, kudden, vaserna och blommorna.

En mjukare nyans av gul kan ses på målningen. Vilken livlig liten plats att bo för hela familjen.

Graciös grått och gult vardagsrum

Graciös grått och gult vardagsrum
Källa: Pinterest

En fin smak av möbler är nyckeln till att förverkliga ett elegant vardagsrum, oavsett färgparning. Detta vardagsrum visar oss mjuka kurvor på soffan, soffborden och stolen bidrar främst till det eleganta utseendet på rummet.

Vardagsrummet får samma nyans av grått och gult. Varken mörkt eller ljust, färgerna stöder det eleganta området. Ett undantag gäller de gula blommorna som ser ljusa ut. Detta vardagsrum ser mer formellt ut till mer avslappnat med ordentliga ornament.

Det söta soffbordet i glas och de små målningarna ger ytterligare förfriskningar.

Fri känsla grå och gul vardagsrum

Fri känsla grå och gul vardagsrum
Källa: home-designing.com

Ljus och gratis. Vem försöker inte se detta rymliga vardagsrum? När du anländer till detta vardagsrum försvinner de hektiska timmarna på kontoret och trafikstockningen. Tunnare delar av gult kan fortfarande fånga vår uppmärksamhet trots grå, som oftast färgar rummet.

Grå visas i huvudelementen i rummet, som soffan, den stora mattan och lampan. Bryt den starka, vanligt utseende med gulaktig nyans sett i kuddarna, stolarna på matsatsen och keramik på det hängande förvaringsutrymmet.

Gult och grått fungerar tillsammans i bilden. De färska blommorna omsluter vår beundran.

Avslappnat grått och gult vardagsrum

Avslappnat grått och gult vardagsrum
Källa: idealhome.co.uk

Tänk på grått och gult för att skapa ett avslappnat vardagsrum. En liten spis är i fokus för hela familjemedlemmarna, särskilt på vintern. Den grå tonen i det här vardagsrummet ser avslappnad ut.

Bryt enkelt det neutrala utseendet med gult som sticker ut ur lampan, kudden, tyget och målningen. Komplettera vardagsrummet med ett väggmonterat förvaringsutrymme. Du kan se dekorationer där.

För att inte glömma armstöd och fåtöljer för bekväm sittplats.

Underbart grått och gult vardagsrum

Underbart grått och gult vardagsrum
Källa: thespruce.com

Vi älskar smakfulla mönster som de som ses på mattan, kuddar, lampben och målning. De kostar dig inte nödvändigtvis så mycket pengar. Inga möbler av hög kvalitet kan också ses från detta vardagsrum.

En mjuk gul och en grå ton skapar en avslappnad och avkopplande atmosfär i hela regionen. Du kan använda utrymmet som ett formellt utrymme för att ta emot gäster eller underhålla vänner och släktingar.

Med stora fönster framför sittplatsen ser vardagsrummet också brett ut.

Mysigt grått och gult vardagsrum

Mysigt grått och gult vardagsrum
Källa: sweettaterfestival.com

Naturligtvis kan grå och gul leda till ett så hemtrevligt bostadsutrymme. Den superbekväma grå soffan ser ut på bilden och ser ut som en säng och lockar oss att sova på den. Det finns en grå och gul mjuk matta för små barn som leker tillsammans.

Den grågula atmosfären stöds av trägolvet, den bruna soffan och bordet i brunt och glas. Vardagsrummet ligger bredvid miniköket. Denna rumslayout skapar en ännu bekvämare känsla.

Du kan ta drinkar från köket medan du chattar med dina vänner.

Lugnt grått och gult vardagsrum

Lugnt grått och gult vardagsrum
Källa: redmotif.com

En blekgul ton kombineras nu med en stark grå ton. Färgparningen leder till detta fridfulla vardagsrum som inte ser formellt ut. Här kan du bjuda in gäster eller vänner att komma över och naturligtvis tillbringa lite kvalitetstid med familjen.

Den skrymmande soffan och fåtöljerna bidrar till den mysiga känslan. Den ljusgula uppträder i vardagsrummet och tygerna. Medan den djärva gråtonen dyker upp i gardinerna och några av kuddarna.

Trevligt grått och gult vardagsrum

Trevligt grått och gult vardagsrum
Källa: studyspanishroadtours.com

Hur bedårande detta mini-vardagsrum är. Applicera grått för att måla vardagsrummet och soffgruppen. Jämför det enkla utseendet med en gulaktig nyans som bland annat syns i kuddarna, på soffbordet och i ramarna.

Överväg att placera små föremål som kommer att appliceras i detta utrymme som helhet. Idén gör platsen så supersöt.

Ganska grått och gult långt område

Ganska grått och gult långt område
Källa: Secureidm.com

Att välja ett blommönster och placera färska blommor är receptet för alla slags vackra vardagsrum. Detta bostadsutrymme är inget undantag. Det relativt begränsade, långa vardagsrummet är vackert tack vare de gula blomkuddarna och de gula blommorna.

Placera kuddarna på den bekväma grå soffan enligt följande. Täck soffan med en gul och grå stor matta. Ta en fin titt från soffan och se ut över små växter som fyller stativet bredvid fönstren.

Få mer inspiration med dessa gråa vardagsrumsidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*