Home / Dekor / Mud Room Ideas
Mud Room Ideas

Mud Room Ideas

LERRUM IDÉER – Om du inte känner till begreppet är ett lera rum ett utrymme som fungerar som en övergång mellan inne och ute. De flesta husägare använder utrymmet för att lagra små föremål.

Från sportutrustning till skor, betrakta lera rummet som ett förvaringsutrymme. Vi samlar tio modeller av lerrum som varierar från olika material till de typer av föremål som hålls. Läs dem nedan.

Trevligt lera rum

Trevligt lera rum
Källa: elledecor.com

En mjuk nyans av blått är det som gör lera rummet så vackert. Lerrumsmålningen motsvarar dörrmålningen. Dessutom är vi fascinerade av lera rummet med kuddstilar som ser vackra ut med olika mönster.

Lerrummet sätter upp det stora fönstret i en klassisk design. Grundlinjerna för en optimal vy över utsidan. Det leder också till bänken med kastkuddar. Du kan sitta på bänken och njuta av landskapet.

Lerrummet används för att lagra jackor och skor. De andra små föremålen kan förvaras i de övre lådorna.

Rikt lera rum

Rikt lera rum
Källa: californiaclosets.com

Rika och breda. Detta blir en enhet med skrivbordet. Lerrummet består av ett stort lagringsutrymme med minimalistisk design. Förrådet använder den typ av trä som verkar vara lätt och enkel.

Minnet ser komplett ut. Det finns smala lådor för att hålla privata eller viktiga saker. Det finns områden för hängande väskor, jackor och formella skjortor. Du kan placera skor, hjälmar, basket, paraplyer och mycket mer.

Lerrummet har en kreativ golvdesign som gör rummet modernt.

Förföriskt lerrum

Förföriskt lerrum
Källa: sebringdesignbuild.com

Vi älskar alltid klassisk möbeldesign. Det finns en ikonisk skönhet från inredningsstilen. Du kan få den känslan ur lera rummet här. Lerrummet består av förvaringsdesignen med den ikoniska toppen som har en mycket vintage känsla.

Minnet består av tre små sektioner. Förvaringsutrymmet är uppdelat i det öppna och lådorna. Jackor, väskor, hattar och stövlar kan förvaras i lerrummet.

Det finns spegeln och det lilla sätet att sminka på.

Charmigt lera rum

Charmigt lera rum
Källa: starrhomes.net

Lerrummet ligger nära ett skafferi. Lerrummet förtrollar oss med en unik design. Till skillnad från tidigare exempel betonar lerrummet sittplatsen.

På den långa bänken och kuddarna kan du helt enkelt ta en kopp varmt te eller läsa en tidning medan du väntar på ingredienserna. Det andra som intresserar oss är minnesmodellen, som ser enkel ut.

Det öppna området används för att hänga påsarna, medan handdukar, näsdukar och andra tillbehör kan förvaras i lådorna.

Mysigt lerrum

Mysigt lerrum
Källa: californiaclosets.com

Mysigt och minimalistiskt. I lerrummet kan små barn komma in och ta av sig skorna medan de sitter på den lilla bänken. Det finns några galgar som rymmer jackor, hattar, väskor, halsdukar och mycket mer.

Det finns några lådor som kan innehålla paraplyer, små väskor och skor. Vi älskar hur lerrummet vill hålla alla familjemedlemmar närmare svarta tavlan. Barnen kan skriva ner sina meddelanden, föräldrarna också.

Barnen och föräldrarna kommer ihåg familjefester och möten.

Kreativt lerrum

Kreativt lerrum
Källa: onekindesign.com

Vi kallar detta ett kreativt lerrum tack vare stenmodellen i vissa delar av rumsväggen. Den geometriska golvstilen ger lera rummet en trendig smak.

Lerrummet har en mjuk madrass att sitta på. Det finns hängare för förvaring av skjortorna. De öppna lådorna kan hålla smutsiga kläder eller t-shirts borta från dina barn när de återvänder från att spela fotboll utomhus.

Lägg stövlarna och skorna i havsgräslådan.

Smart Mud Room

Smart Mud Room
Källa: onekingslane.com

Enklast men väldigt smart. Lerrummet blir det enklaste vi kan skapa själva. Spika bara en galge som den här för att ta med dig jackan, skateboard och andra föremål. Ställ upp bänken som du kan sitta på.

Lägg några sjögräsaskar under bänken för att hålla mattor, handdukar och många andra. På väggen i lerrummet finns förvaringsutrymmet där flaskor, en vacker ram och samlarobjektet kan återställas.

Det finns en extra klädhängare för att förvara väskan och jackan. Som exemplet visar köper du inte riktigt en specifik stor förvaringstank för lera.

Klassiskt lerrum

Klassiskt lerrum
Källa: sebringdesignbuild.com

Lerrummet använder en stark träslag som kan hålla länge. Träkategorin gör lera rummet klassiskt. Dessutom ser lera rummet ut med klädhängareområdet och stängt lager.

Hängaren rymmer jackan, hatten, väskan och många föremål. Du kan sitta i sätet och placera mat och andra inköp direkt efter att du återvänder från marknaden.

Primitivt lerrum

Primitivt lerrum
Källa: homebnc.com

Vi kallar detta ett primitivt lera rum jämfört med de andra exemplen. Detta beror på dörrstilen, som ser traditionell ut. Lera rummet använder också golvplattor som verkar gamla.

Lerrummet väljer dock den enkla förvaringsstilen. Det öppna förvaringsutrymmet ser rik ut, med gott om plats för väskor, skor, sandaler, hjälmar och mycket mer.

Och det finns den klassiska stolen att sitta på medan du tar av dig skorna innan du går in i husets huvudområde.

Lätt lera rum

Lätt lera rum
Källa: homesteading.com

Ljus och öppen. Den sista målar rummet med vitt och omger det med glasdörren och fönstret. Från platsen kan du se det vackra landskapet i grannskapet.

Lerrummet består av den öppna hyllan som ligger vertikalt. Här kan du lagra tyger, hattar och accessoarer. Hängaren kan förvara påsarna, jackorna och mycket mer. Bänken är ett måste för att njuta av naturen.

Du kan också sitta här en stund medan du tar av dig skorna.

Hoppas att de alla inspirerar dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*