Home / Hem / Executive-skrivbord
Executive-skrivbord

Executive-skrivbord

Executive-skrivbord

Förutom skrivbordets standardformer finns det en mängd olika stilalternativ tillgängliga för skrivbord. Kromade lådhandtag och nyckelhål ingår Status quo Så förvänta dig att de flesta modeller hittas konsekvent när du bläddrar igenom stilar.

Träytor fungerar bra i en mängd olika miljöer. Men om du har ett kontor med mörkt tema och stora fönster, överväga ett mörkt drivvedfaner för ditt skrivbord i kombination med förkromade lådhandtag och ben. Kontrasten mellan krom- och drivvedytor får dig att se mer ut djärv Påstående.

Virvlande mahognyfaner passar bra med detta Parkett och väggbeklädnadSkrivbord med dessa faner är därför vanligtvis ett utsökt tillskott till äldre kontorsbyggnader som etablerade advokatbyråer. De gör det bra också sofistikerade hemmakontor Utvecklad med läsning och långa timmar i åtanke, särskilt jämfört med andra mörkare möbler.

Om ditt kontor har en ljusare eller beige inredning, då a Sandsten skrivbord med en touch av svart kan vara ett utsökt stilval för dig. Sandsten passar bra med ljusa färger som persika, tall eller färskvatten, och svarta accenter skapar en överraskande kontrast som gör ditt skrivbord i fokus, inte bara en möbel.

Executive-skrivbord |  Upp till 50% rabatt till och med 11/13 |  Wayfa
Myra White Executive Desk av Riverside Furniture |  Babette's.
Statesman Executive Desk av NBF Signature Series |  NBF.c
Sauder Summit Station 66 W Executive Desk Laurel Oak - Office Dep
Stående skrivbord: Sit-Stand Executive Desk |  Executive desk, försäljning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*