Home / Dekor / Moderna köksridåidéer
Moderna köksridåidéer

Moderna köksridåidéer

MODERN KÖK GARDIN IDÉER – Den moderna köksridån är nära besläktad med den enkla designen och det mjuka tyget. Detta härrör från det allmänna målet för en modern köksridå, som är att skydda området från alltför mycket solljus.

Ibland vill du hänga en modern köksridå för att dölja dina aktiviteter för förbipasserande. Samtidigt ser den moderna köksridån fortfarande vacker och dekorativ ut. Den speciella gardinen innehåller skönheten i hopp om att hålla fläcken bred.

Så vad skiljer den moderna köksridån från en traditionell. Kolla in vår lista nedan.

Genomskinlig och enkel modern köksridå

Genomskinlig och enkel modern köksridå
Källa: bestpickreports.com

Du undrar förmodligen varför det här köket har en sådan ren och vanlig gardin. Vårt första exempel tyder på att moderna köksgardiner ibland fungerar mer som dekor. Det specifika målet gäller kökets övergripande design och storlek.

Den genomskinliga och enkla moderna köksridån passar mycket bra för denna frukostkrok. Den genomskinliga funktionen hos den moderna köksridån hjälper till att hålla frukostkroken rymlig. Gardinen ger en tydlig bild av det vackra landskapet framför fönstren.

Den sista anledningen avser fönster som verkar dubbelt tjocka. Även utan gardiner får hörnet tillräckligt med skydd.

Genomskinlig modern köksridå

Genomskinlig modern köksridå
Källa: blog.buyerselect.com

Det mjuka vita tyget visar återigen sina flexibla och charmiga egenskaper. Den här gången väljer denna frukostkrok de genomskinliga och vanliga tygerna för gardinen. Gardinen faller uppifrån och rör nästan taket mot golvet.

Gardinen är vackert ordnad. Den hängs på metallhållaren. Ett unikt format skapas som motsvarar frukostkrokens form. Den övergripande gardinen är uppdelad i två delar.

När alla gardinsegment är ritade så här, njut av frukost med den gröna utsikten från bilden.

Vacker modern köksridå

Vacker modern köksridå
Källa: diycreation.net

Inte alla moderna köksridåer är enkla. Vårt tredje exempel visar den mönstrade motivridån som täcker fönsterrutan, som är uppdelad i två. Själva gardinen är uppdelad i fyra delar som möjliggör olika dragstilar.

Gardinerna har en enkel design som blandar vitt och brunt. Vi tror att gardinerna använder mjuka och tunna tyger som håller matsalen bred och lättad. Att använda vita gardiner hjälper till att sprida solens strålar.

Balken kommer dock in i rummet även om du stänger området med gardinen.

Varm modern köksridå

Varm modern köksridå
Källa: morganallendesigns.com

De flesta moderna köksgardiner använder neutrala färger. Efter vitt kan du överväga vanligt brunt tyg som denna idé antyder. Detta kök föredrar det släta och bruna tyget för gardinen.

Gardinen verkar vara ljus så att solljus fortfarande kan komma in i köket. Gardinen väljer också den mjuka eller ljusbruna tonen. Urvalet skapar en varm och ljus ton även med gardinen ritad helt eller halvvägs som bilden visar.

Vår sista anmärkning avser färglikheten mellan backplattan och gardinen.

Mjuk modern köksridå

Mjuk modern köksridå
Källa: croatianwine.org

Låt oss nu spela med en färgad modern köksridå. Ja, en modern köksridå öppnar ett stort utrymme för att experimentera med en färgad gardin. Nästa exempel visar en mjuk nyans av blått kombinerat med vitt.

De två utgör bakgrunden för den mönstrade motivridån. Gardinen är uppdelad i två delar som följer med fönsterpositioneringen. Gardinen verkar tjock och kan skydda köket från allt som händer utanför området.

Det som intresserar oss är att gardinen matchar temafärgen i köket; Blå.

Geometrisk modern köksridå

Geometrisk modern köksridå
Källa: hgtv.com

Dra denna moderna köksridå i fullläge, så ser du en trendig och mysig geometrisk syn från exemplet. De sista två köksexemplen använder alla blått, men den här gången ser köket formellt ut med den djärva blå nyansen som den här.

Istället för de blå och vita gardinfärgerna föredrar detta kök en vit och ljusbrun ton. De neutrala färgerna utgör bakgrunden till det geometriska gardinmönstret. Gardinen är uppdelad i två delar som motsvarar fönstren.

Gardinen ser så enkel ut att solljus fortfarande kan passera genom den.

Mörk modern köksridå

Mörk modern köksridå
Källa: specktacularhome.com

Vår sjunde idé ser speciell ut av två skäl. Först använder gardinen mörkt tyg. Den gråsvarta gardinen hängs i denna hemtrevliga stil. Det täcker det lilla fönstret för det rustika köket.

Den andra faktorn avser modern tillverkning av köksgardiner. Du kan faktiskt göra denna gardinmodell själv. Leta efter lite extra tyg och sy det sedan i det här moderna köksridån. Verkar ganska lätt att göra.

Kreativ modern köksridå

Kreativ modern köksridå
Källa: homebnc.com

Med vitt som bakgrundstyg kan du i princip göra vad som helst. Det blir vårt bredare intryck av detta moderna köksridåmönster. Gardinen är gjord av vitt tyg och kompletteras med sådant färgat avfall.

Gardinkonceptet matchar modellen för frukostkroken. Gardinen omsluter den färgstarka och vackra stil som vi kan känna från det här hörnet.

Grå modern köksridå

Grå modern köksridå
Källa: decorits.com

Ett annat val för en fönsterruta. Denna moderna köksridå väljer ett grått och rent tyg som ser formellt ut, särskilt när det används i detta minimalistiska kök. Gardinen släpper fortfarande solljus in i området.

Gardinen faller från toppen (nästan från taket) till botten (från golvet). När gardinen dras så full gungar gardinen och det blir coolt när du tillbringar tid i köket.

Vacker modern köksridå

Vacker modern köksridå
Källa: dhoumm.co

Vårt sista förslag blir det mest komplexa moderna köksridåarrangemanget på denna lista. Detta visar att du kan experimentera med detaljerad gardinplacering, som du ofta ser i den traditionella stilen med köksgardiner.

Denna gardin väljer en randig design med blå, grå och vit som bakgrundsfärger. Det som imponerar på oss är definitivt placeringen av gardinen. Gardinen använder det söta blå bandet som en extra dekoration.

Med den söta gardinen hängande så här är gardinen verkligen en elegant gardin. Du kan fortfarande se den gröna utsikten utanför.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*