Home / Hem / Modern mexikansk inredning
Modern mexikansk inredning

Modern mexikansk inredning

Modern mexikansk inredning

Modern mexikansk inredning speglar både dess historiska förfäder och de djärva färgerna i samband med Mexiko. Leta efter ljusa, mättade färger – massor av röda och gula – mot mörkare, levande gröna.

Modern konst

Mexikansk modernism har sina rötter i kärleken och äktenskapet mellan två kända mexikanska artister – Diego Rivera och Frida Kahlo. Rivera var redan en framgångsrik konstnär och Frida var skolflicka när de träffades. Han var imponerad av hennes tystnad och hur hon tyst såg honom på jobbet. Två år senare gifte de sig. Rivera är känd för sina målningar som stöder arbetarrörelsen, medan Frida är mer känd för sina oupphörliga självporträtt. Båda använde de ljusa färgerna förknippade med traditionella mexikanska konstverk samt de stilistiska ritningsstilarna.

Traditioner och historia

Bortsett från det tumultiga förhållandet mellan Riveras, förlitar sig mexikansk konst också på traditionella symboler som finns i ruiner från aztekerna, inkaerna och mayaerna. Förutom dessa traditioner finns det många festivaler och evenemang associerade med katolicismen när den importerades till Mexiko. Eftersom det slogs samman med den lokala traditionen blev det en något unik tradition. Förutom de gamla stammarna har de modernare mexikanerna skapat sina egna traditioner som innehåller de ljusa färgerna och djärva mönster som är karakteristiska för modern mexikansk konst.

Djungel och lokal ekologi

Den södra delen av Mexiko inkluderar ångande regnskogsområden med tillhörande färgglada fåglar och exotiska fåglar och växter. Det är kanske här de djärva färgerna kommer ifrån – de levande blommorna, papegojorna och till och med aporna mot bakgrunden av levande grönt. Mexiko inkluderar också ökenområden där sand, kaktusar och blyga fåglar och fladdermöss utnyttjar den begränsade fukten. Här är tio moderna mexikanska dekorer som bygger på dessa traditioner, med ljusa färger, djärva mönster och en känsla av det obeskrivliga. Fantastiska geometrier, livliga färger och en unik sammansättning av objekt och färger präglar detta urval. Om du letar efter modern modern mexikansk inredning för ditt hem är du säker på att du hittar en bit eller två som passar dina behov. Du kan använda mönstren för att markera andra dekorationsfunktioner, eller så kan du göra dem till det centrala temat för dina dekorationsinsatser i ditt hem eller kontor.

Mexikansk palmträdväggdekoration

Stående fyra meter högt på din vägg, kommer detta palmträd att lägga till en mexikansk kustkänsla till din veranda och pool. Känslan av de mexikanska tropikerna ökar din trädgård och din närvaro runt din pool och ger en varm känsla även i en sval miljö. Trädstammen är en ljus nyans av trä som fungerar bra.


Mexikansk sjöjungfruinredning

Denna sjöjungfru har långt brunt hår med en färgglad fin full av purpur och blues. Den garvade hudtonen smälter ihop allt när hon tittar upp mot månen på himlen. Ett öppet cirkelstöd som håller månen ovanför din vägg kan lägga mycket till denna bit, vilket ger den en mörk nattton och en ljusare dagtidskänsla.


Mexikansk rökelsehållare

Denna rökelsehållare har månen och stjärnorna som ger den en avkopplande nattkänsla. Med sina mexikanska konstdesigner ger det olika typer av lore i ditt moderna hem. Huvudkroppen är elfenben och passar bra med många vita byråer eller kännetecknas av en mörkare träton som gör den lättare för balans.


Mexikansk golvvas

Denna lervas står lång och smal och tar inte mycket utrymme som golvvas. Ljustonen fungerar bra i alla ljusa områden med mycket ljus. Vasen har några reflekterande fläckar som ökar ljuset i rummet samtidigt som miljön förbättras. Med en modern känsla lägger denna bit mycket till ditt moderna hem.


Mexikansk pall

Den här stora pallen har många sommarfärger och kommer att få fram all din jord- och ljusinredning. Mönstret är allround och förstärker utseendet från alla vinklar. Denna bit är perfekt för att lyfta fram en mängd olika färger i ditt rum eftersom den har många i sin ljusa mexikanska konststil.


Mexikansk sommarkastkudde

Denna kudde har många ljusa toner och klassisk mexikansk symbolkonst. De ljusa tonerna ger en mörk fläck i dina mörka tonade möbler. De ljusa färgerna kan plocka upp färger som används i andra konstverk i rummet och få dem att sticka ut. Konstdesignen är på framsidan och baksidan, vilket gör denna kudde till en dubbelsidig kudde.


Mexikanska båtar inramat tryck

Detta tryck har två blommabåtar som rodde nära varandra. En har en kvinna med en stor samling blommor och en man som står ovanpå den andra. Ljustonerna fungerar bra för en ljus vägg eftersom ramen är en ljusguldton som drar ögonen till denna bit. Färgerna för samman många jordfärgade bitar.


Ananas grafisk konst

Med en solid vit bakgrund har den här bilden en upp och ner ananas. Med den vita baksidan passar den här biten i alla ljusa rum i modern stil mot en vit vägg och annan ljus inredning. Ananasfärgerna tar fram färgen på alla kaktusar som växer genom dem, vilket gör en perfekt bakgrund för din trädgård.


Mexikansk bordslampa

Denna fackla med en rustik terrakottastruktur och lerglasyr sticker ut mycket bra. Det ger ditt bord och dina utemöbler utomhus en rustik charm. Blommor av olika slag blommar på sidorna och för samman färgen runt. Med en vikt på 6 kilo är det tillräckligt tungt att sitta ute och ge ljus till alla tillfällen.


Mexikansk väggmålning

Denna väggmålning har en stor gul och svart fjäril med vingar utspridda i akvareller. De flesta tonerna är väldigt ljusgula och vita som fungerar bra på alla mörka ytor. De yttre kanterna på vingarna är mörka färger med blått och rött, vilket tyder på att denna bit har en dold detalj.


Bildresultat för modern mexikansk inredning |  Heminredning, hem, boende.
Mexikansk5.jpg (300 × 388) |  Hem, marockanskt vardagsrum, hem dec
modern sydvästra inredning |  Modern mexikansk inredning |  Decoración de unas.
Modern mexikansk inredning - Casa Verde |  Mexikansk sovrumsdekor, mexikansk.
Live Like Frida - Modern mexikansk inspirerad interio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*