Home / Hem / Matrumsbuffédekor

Matrumsbuffédekor

Matrumsbuffédekor

Inredningen i matsalsbuffén gör det lättare att servera mat och dryck. I synnerhet bufféer och skänk är snygga möbler som ger matsalarna en speciell charm. När semestern sakta närmar sig är det nu en utmärkt tid för dig att få den bästa skänk- eller buffébuffén till din matsal. För att ta reda på vilken som bäst passar ditt hem, kolla in vår köpguide nedan.

storlek

Om du letar efter en buffé eller en skänk, kom ihåg att enheten ska vara lite högre jämfört med ditt matbord. Den vanliga höjden på skänk är 36 tum. Djupet och bredden på matsalsbufféns inredning varierar, men du måste se till att den du köper matchar inredningen i rummet. Om du har ett stort matbord ser ackompanjemanget med en liten eller liten buffé lite osammanhängande ut. Detsamma gäller för ett litet bord ihop med en stor skänk eller buffébord.

lager

När det gäller matsalsmöbler är det fel på den formella sidan. Om du vill ha en traditionell eller formell buffé eller skänk, vill du ha ett slutet förvaringsutrymme eller enhet med solida dörrar. En skänk med stängt förvaringsutrymme föredras också av husägare eftersom det eliminerar problemet med att visa lagrade föremål vackert. Öppna hyllor känns lättare och luftigare jämfört med tunga, stängda skänk. Du måste dock organisera de saker du har sparat och se till att de ser bra ut. Eftersom formell porslin och linne redan ser otroligt ut är det inte svårt att organisera din skänk och göra den attraktiv. Om du kämpar för att bestämma mellan de två, överväga en enhet med glasdörrar. De är inte lika tunga som dörrar i massivt trä (optiskt) men erbjuder fortfarande skydd för lagrade föremål.

stil

Skänk och bufféer är termer som används omväxlande eftersom de ofta är samma sak men finns i olika stilar. Från det klassiska georgiska och franska landet till det urbana samtida kan du hitta den stil du älskar och som bäst passar ditt hem. När du väljer en viss stil, se bara till att enheten passar dina behov. Nu när du känner till riktlinjerna för att köpa en buffé i matsalen, ta en titt på våra bästa erbjudanden.

Burgers matsal skänk

Burgher Dining Room Sideboard av Three Posts ser ut som föråldrad. Denna skänk med tre dörrar i trä ger en avslappnad eller formell estetisk mångsidig charm. De desperata detaljerna passar bra med vintage-reklamtryck. Den klara silhuetten ger en matsal en subtil känsla.


Heurich matbuffé

Detta Andover Mills-skott på en skänk levereras komplett med glasdörrar och en ren finish. Färgblockmönstret ger denna 3-dörrarsbuffé en stuga-chic som enkelt passar in i matsalen. Du kan till och med använda den för att ge en känsla av stil till din foajé. Fyll på det med bländande konstföremål och familjefoton.


Ordway-buffé

Den här är full av inspirerad stil från mitten av århundradet. Den här enheten är gjord av massivt lövträ med fanér och har lätt skjutbara lådor och öppna hyllor som kan lagra allt en vinkännare behöver, från Cab Sav och Merlot till brickor och glas.


Claude buffébord

Lägg till en touch av elegans i ditt kök eller matsal med detta moderna buffébord från Orren Ellis. Glashyllorna, massiva trämaterial och den högkvalitativa konstruktionen av detta raffinerade buffébord säkerställer att det uppfyller sitt syfte och förskönar ditt rum under många år framöver.


Stacy buffébord

Om du letar efter ett buffébord som kan tjäna som en juvel i din matsal är Stacy Buffet Table of Statements av J precis saken för dig. Den är full av karaktär och hållbar och är perfekt var som helst i din matsal, foajé eller vardagsrum. Lägg bara till saker du älskar så har du ögonblicksögon i ditt utrymme.


Lorna buffé

Lägg till en mångsidig möbel till din underhållande ensemble med denna guldpläterade Lorna-buffé från Willa Arlo Interiors. Det är en trendig server som kommer att ge ett snyggt utseende och rena linjer till din välutrustade bostad. Med sin mörka mango-finish och smala, avsmalnande ben kan du vara säker på att få komplimanger när du har gäster.


Roreti-buffé

Detta buffébord av lövträ med högpolerade metallben ger denna möbel sin karaktär. Det är en rustik men vild variant av ett buffébord. Dess metallbeslag ger en touch av sofistikering som är perfekt för matsalar i minimalistisk stil. Naturligtvis finns det en garanti och en garanti för kundnöjdhet!


Luxton buffé

Denna unika server med dubbar och grå yta är en utmärkt lagringslösning för vinflaskor. Den levereras även med en låg hylla som du kan använda för att lagra eller visa ytterligare dekor. De böjda och långsträckta benen gör hela delen till en accentmöbel.


Ikon-buffé

För sitt pris erbjuder detta buffébord en enorm mängd lagringsutrymme som kan överraska dig. Eftersom alla möbler är upphöjda med sina snygga ben ser de lätta och rymliga ut i din matsal. Den är gjord för att ge ett lantligt utseende. För ett naturligt utseende, fyll på det med en fruktskål och en uppsättning skimrande glasögon.


Iana buffé

Det sista möblet på vår lista är ett annat Orren Ellis buffébord. Det kan vara det sista, men det är definitivt inte det minsta. Med sin fantastiska silhuett, ebenholtsfinish och böjda front är denna bit unik. Den har till och med en avtagbar glasskiva för enkel byte och rengöring. Det är det perfekta tillskottet till en matsal oavsett stil eller attraktivitet.


Savvy Southern Style: My Favorite Room ....... The Polohouse.
5 tips: Hur man dekorerar en buffé remodelaholic.com #decorate.
Ny bondbordsdekorationsbuffé 48+ idéer |  Matbuffé.
Farmhouse Buffet Table Decor och idéer |  Bufféborddekor.
Farmhouse Buffet Table Decor och idéer |  Matsal buffé inredning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*