Home / Hem / Liten byrå
Liten byrå

Liten byrå

Liten byrå

Eftersom en byrå i huvudsak en Stapel lådor som du kan använda för förvaring utom synhållEn av de viktigaste övervägandena att göra är detta Antal lådor krävs. Men med en liten byrå förväntade du dig storleksbegränsningar.

Det viktigaste är att börja om Mät tillgängligt utrymme. Tänk på att en standard byrå är ungefär midjehög (det vill säga cirka 26 till 44 tum), 16 till 20 tum djup och mellan två och fem meter bred. Det är många avvikelser! En mindre byrå är sannolikt mindre djup och mindre bred, men det kan det vara mycket stor för att dra nytta av den vertikala höjden. Det betyder att du kan välja en låg, smal liten byrå med bara två eller tre lådor, eller ha upp till sju eller åtta och se mer ut som ett torn med lådformade lådor.

Hur många lådor ska du välja?

  • Börja dina mätningar för att se vad som finns tillgängligt. Begränsa dina sökkriterier så att du inte ser något som är för brett för ditt utrymme.

  • Sedan, Ta hänsyn till dina lagringsbehov. Har du bara några klockor och visselpipor som du behöver stash? Köp du den här lilla byrån för en liten mängd kläder (till exempel för ett litet barnrum)? I så fall behöver du förmodligen bara två till tre lådor. Men om du behöver så mycket lagringsutrymme som möjligt, t.ex. B. Om du bor i ett mindre utrymme, rekommenderar vi ett tips! Gå så stor du kan. Det finns små, smala byråer som har så många som fem eller sex Lådor; Välj en av dessa för ditt utrymme för att spara så mycket som möjligt!

Små byråer |  Upp till 50% rabatt till och med 11/13 |  Wayfa
Små ekorn trä Brewton byrå |  Världsmarknaden
Liten vit trä Brewton byrå |  Världsmarknaden
Möbler Stuga Massivt trä Små media byrå & recensioner
Amazon.com - Sorbus Dresser med 5 lådor - Möbelförvaring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*