Home / Dekor / Marmorbadrumsidéer
Marmorbadrumsidéer

Marmorbadrumsidéer

MARMERBADRUM IDÉER – Marmor är en av de dyra keramiska stilarna som ofta används i hårdvaruaffärer. Materialet är ganska dyrt eftersom det är naturligt starkt och friskt.

Vanligtvis har marmor linjer över sig. Du kan välja marmor som skärs i fyrkantiga eller rektangulära plattor. Eller så kan du lägga upp marmor som ser hel ut. För mer information, se våra 10 Marmorbadkoncept nedan.

Bad i brunaktig marmor

Badrum i brunaktig marmor
Källa: hgtv.com

Vi lär oss att välja ett badrum i marmor som matchar badrumets övergripande utseende. I vårt första exempel väljs brunt som temafärg. Vi tycker därför att det är förståeligt att badrummet ska sätta upp en sådan brunaktig marmor.

Egentligen ser marmorn brun och beige ut. Kombinationen av de två färgerna gör badrummet så friskt. Kulorna skärs i några fyrkantiga och rektangulära plattor för golv och vägg.

Med tanke på det trånga utrymmet tror vi att kulorna inte kommer att kosta mycket pengar att köpa. Därför måste du beräkna badrumets totala yta för att avgöra hur många kulor du behöver.

Neutral badrum i marmor

Neutral badrum i marmor
Källa: homedit.com

Oregelbundna svarta linjer skapar ett vitt område för marmorn. Vi tror att marmorn med den speciella designen i mitten förblir hel. Så marmorn ser neutral ut. Linjerna gör marmorn lite livlig.

Förresten, vi dras till valet av marmor. Det beror på att badrummet i sig är målat vitt och Tosca. Medan färgparningen gör badrummet väldigt mjukt ger de svarta linjerna en lite mörk ton.

Sammantaget känns hela badrummet unikt och naturligtvis bekvämt för hela familjemedlemmarna.

Lätt badrum i marmor

Lätt badrum i marmor
Källa: viendoraglass.com

Spa-badrummet antar beige marmor skuren i rektangulär keramik. Till skillnad från det andra exemplet ser vi inga oregelbundna linjer i marmorplattorna. Med tanke på färgen verkar brickorna ljusa.

Marmorn är ett av materialen som badrummet är tillverkat av. Vi älskar hur badrummet väljer marmor för att balansera de andra materialen. Från exemplet kan du köpa en specifik marmorstil beroende på den övergripande badrumsdesignen.

Strategin kan hjälpa till att spara mycket pengar. Och i alla fall kan idén dekorera badrummet.

Enkelt badrum i marmor

Enkelt badrum i marmor
Källa: maisonvalentina.net

Här är ett marmormotiv som passar dina behov om du letar efter ett enkelt. Marmorn kvarstår som helhet med den steniga delen. Detta gör att marmorn känns neutral och lite grov jämfört med tidigare exempel.

Marmornen matchar utseendet på badrummet. Som du ser ser badrummet naturligt och mysigt ut i det gröna panoramaområdet. Det finns ingen bättre färg på marmor än brun när det gäller badrumsdesign.

Eftersom den andra nyansen av brunaktig redan ser djärv ut blir golvet en sådan balans.

Klart badrum i marmor

Klart badrum i marmor
Källa: kohler.ca

Listan är inte komplett utan dem. Badrummet plockar upp den vita marmorn med de svarta linjerna här och där. Marmorn skärs i riklig rektangulär keramik.

Marmor bildar golvet och väggarna i badrummet. En del av badrumsväggen är gjord av träplankor vitmålade. Badrummet väljer marmordesignen för att stödja det helt vita konceptet som praktiseras här.

Som du själv ser känns hela badrummet så klart och friskt. Marmor blir också en sådan variation av badrummet.

Mjukt badrum i marmor

Mjukt badrum i marmor
Källa: tileflair.co.uk

Han väljer i allmänhet också brunaktig marmor. Men skuggan ser lite intensiv ut. Istället känner vi en slags mjölkig atmosfär från marmorn. Marmorn skärs i gott fyrkantigt keramik.

Plattorna används för att täcka golvet och väggarna i badrummet. Som i de föregående exemplen väljer badrummet marmordesignen för att förbättra badrumets brunaktiga nyans.

Detta gör att badrummet känns varmt och mysigt samtidigt. Detta beror på möblerna och dörren, som alla ser brunaktiga ut, men i mild skugga.

Färskt badrum i marmor

Färskt badrum i marmor
Källa: nebldgsupply.com

Precis som den femte idén väljer badrummet vit marmor. Den här gången förblir materialet som en helhet med många oregelbundna svarta linjer på marmorn. Det är detta som gör att marmorn känns så fräsch.

Marmorn passar så bra med badrummet att vitt och blått används som temafärger. För övrigt används marmorn också för diskbänken. Marmorn passar bäst med det stora utrymmet i badrummet.

Vi skulle vilja föreslå att hålla jorden torr. Torka av vattnet som kan komma i kontakt med golvet så ofta som möjligt.

Varmt badrum i marmor

Varmt badrum i marmor
Källa: missmandyphotography.com

Varm och mysig. Den marmorerade designen är lite daterad med den rektangulära storleken och den svarta kanten. Dessutom innehåller marmorn det brunaktiga, koncentrerade området i mitten.

Marmorn skärs i de rektangulära plattorna. Idén med golvet ökar värmen i badrummet som skapas av den neutrala färgmålningen. Hela badrumsdesignen verkar bekväm med det stora fönstret också.

Unikt badrum i marmor

Unikt badrum i marmor
Källa: idealhome.co.uk

Marmornen ser unik ut med “sprickor” över hela badrummet. Vad som får marmor att verka speciell jämfört med marmor som används i den femte punkten. Marmornen används till badrumets väggar och golv.

Valet stöder badrumets helt vita tema på ett så trendigt sätt. Badrummet i sig innehåller det vita badkaret, som liknar en enorm skål. Bland annat finns lagringsutrymme för förvaring av kroppslotion i badrumets vägg.

Imponerande badrum i marmor

Imponerande badrum i marmor
Källa: sebringdesignbuild.com

Du kan välja marmorstil som kombinerar vitt och grått så här. Marmor bildar duschområdet och golvet i badrummet. Övningen imponerar oss tillsammans med lagringsdesignen och spegelns stil.

Som en variation målar badrummet väggen med den mjuka gråtonen. Strategin ser riktigt cool ut med marmorvalet. Vårt sista exempel fascinerar oss mycket eftersom badrummet har en neutral färg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*