Home / Hem / Makeup fåfänga
Makeup fåfänga

Makeup fåfänga

Makeup fåfänga

Här är några av de viktigaste funktionerna som du bör tänka på när du väljer sminkfickor.

pall

Till traditionellt designade, eleganta sovrumOm du vill se till att din fåfänga levereras komplett med en matchande pall.

Detta gäller också för minimalistiskt och modernt utseende som kräver ett sömlöst utseende.

Till rustikt, mångsidigt och sjaskigt chic utseendeDu kan välja en annan pall eller en som du bara gillar Blanda och matcha tillvägagångssätt.

Om du köper din pall och toalettbord separat, Var noga med att mäta noggrant. Medan de flesta fåfängor är utformade för en vanlig stol, bör du också mäta höjden på din fåfänga tillåt 10-12 ”utrymme mellan toppen av din pall och botten av bordsskivan för att ge benutrymme.

spegel

Spegeln är en viktig del av din fåfänga. Här är några av de olika typerna som du bör överväga.

  • var galen – En traditionell spegel roterar så att du kan böja den Större precision när du stylar håret eller sminkar. Vissa människor föredrar en stor traditionell spegel med utsmyckningar för att se ut och visa kläderna och förlitar sig sedan på andra mindre versioner för smink.

  • Tre-rutig spegel – Tre-spegelspeglar är ett annat klassiskt val för att få en översikt över din profil ytterligare användbarhet för smink och hårstyling.

  • Lysande speglar – Ta en praktiskt taget upplyst spegel för att få de små detaljerna precis rätt eller Ta fram din inre stjärna och gå till en retro vintage Hollywood Titta runt ramen med glödande glödlampor.

Lådor

Om du har många små skönhetstillbehör eller prydnadssaker är en sminkfack med lådor ett utmärkt val.

Vissa versioner har fodrade lådor för dina värdesaker, andra kan ha mindre lådor för små föremål och spegelsidiga Större lådor för borstar, smink och hårtillbehör.

hyllor

Hyllor är en fin touch för Visa upp dina vackra doftflaskor eller att ha dina ofta använda artiklar till hands.

Kom ihåg att om du har en tendens att visa många produkter som du inte vill visa upp, borde du prioritera en modell med hyllor eller skåp.

skåp

Medan eleganta sminkfickor i traditionell stil inte har skåp, kan du hitta några klumpigare, mer rustika modeller som gör det. Skåp är bra val om du har många skönhetsprodukter och du behöver extra lagringsutrymme.

Inbyggda uttag

Om du använder ett brett utbud av elektriska skönhets- och stylingutrustningar kanske du vill leta efter sminkfickor med inbyggda eluttag.

Det gör Att byta från din hårtork till dina plattångar är en brisutan att behöva nå ner och tillbaka eller över närmaste uttag.

Hollywood Makeup Vanity Mirror med Lights-Impressions Vanity |  Et
11 Snygga idéer för sminkfängelse - Organisation för fåfänga bord Ti
35+ vackra sminkfångsidéer - för kreativ Jui
smink fåfänga i badrum i marmor och guld |  lyx fåfänga design.
Sminkbord och fåfängor du kommer att älska 2020 |  Wayfa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*