Home / Hem / Burspråk dekor att prova i ditt hem
Burspråk dekor att prova i ditt hem

Burspråk dekor att prova i ditt hem

Från det latinska ordet för galleri eller veranda, veranda, har vi termen “burspråk”. Detta rum skjuts utåt av andra väggar i rummet, vilket skapar en vik.

Det finns flera typer av burspråk, t.ex. B. halvcirkelformade, fyrkantiga, triangulära eller polygonala, rektangulära och ibland böjda. Allt beror på personlig stil och preferenser. Höjderna varierar också så att de kan vara lägre eller högre.

Från utsidan ser burspråket ut som en fristående del av huset som ändrar form och läggs till.

Inifrån ser det dock fantastiskt ut. Det är ytterligare en plats där vi kan ha en trevlig tid i en intressant och bekväm miljö, vare sig i vardagsrummet, sovrummet eller till och med i köket, det kommer att göra alla rum mysigare och vackrare!

När burspråken blev standarden för den viktorianska bostadsarkitekturen, växte populariteten för denna idé enormt!

De var mestadels en del av första våningen och fler och fler människor började skapa dem för sina egna hem. En av de fördelaktiga sakerna med denna förbättring är den ökade mängden ljus som den levererar.

Detta är särskilt viktigt för mörka och djupa rum eftersom de ser ännu större ut och betydligt mindre mörka med ett burspråk, vilket ger rummet och huset en helt ny känsla.

Om du redan har ditt eget burspråk förstår du kanske inte hur viktigt det är eller vad du kan göra med det.

Om du inte har en, tänker du förmodligen på alla saker du kan göra och lägga till i det här lilla och viktiga området.

Varför ett burspråk?

Homey-Feelings-With-These-Bay-Window-Decor-1 Bay window decor to try out in your homeBildkälla: Kathy Bloodworth Interior Design

Det finns många anledningar till varför burspråk är en bra uppgradering för ditt hem.

Vissa människor kanske tror att den här funktionen inte hör hemma i modern arkitektur eftersom de verkar ganska traditionella. Det behöver inte vara så alls eftersom de kan anpassas för att passa alla stilar och ge fördelar som alla ägare kommer att älska.

Precis som allt har dessa fönster några problem som rätt behandling som kanske inte är lätt att hitta och förändringen de orsakar på utsidan av huset och det faktum att det tillgängliga utrymmet inuti är för litet kan vara om det inte är skapat rätt.

Det finns dock många fler fördelar och anledningar till att burspråk bör övervägas:

 • Värdet på ditt hem ökar med ett burspråk.
 • Extra utrymme för ditt hem som kan användas på många olika sätt förutom att försköna interiören.
 • De förändrar husets klassiska utseende. En fyrkantig låda som rör sig bort från den tråkiga designen och enkla färger i huset är mycket vackrare än vad vi ser varje dag.
 • Homey-Feelings-With-These-Bay-Window-Decor-15 Bay Window Decor att prova i ditt hemBildkälla: Martha O’Hara Interiors

 • Karossfönster gör rummet ljusare och får det att se större och ljusare ut än vanligt.
 • De gör matsalen bekvämare. Bortsett från utsikten över fönstret, som är direkt tillgänglig från matbordet, ger det en mysig, intim känsla som gör det ännu trevligare med familjen och vännerna.
 • Att bara öppna och stänga rummet blir ventilerat och fräschare. Vi kan känna den naturliga värmen över sommaren och lite magisk vinterbris när vi sitter i vårt mysiga lilla område.
 • Hemliga känslor-med-dessa-Bay-Window-Decor-14 Bay Window-dekor för att prova i ditt hemBildkälla: Hard Brownlee & Associates Interior Design

 • Buktfönstrets arkitektoniska betydelse bör inte utelämnas. Förutom komfort tillför det rummet elegans, historia och stil.
 • När mycket väl planerat kan burspråk vara mångsidigt. Bland de vanliga användningarna är det här utrymmet där du kan göra din egen dagbädd, bänk, förvaring eller till och med kök! Det handlar om kreativitet och lite ansträngning.
 • Att skapa fönstersäten är lättare när du har ett burspråk. Naturligtvis bör du lägga till en personlig touch och utforma detta utrymme efter dina önskemål och behov. Välj färger och material du vill lägga till och njut av att läsa en bok eller titta på en film vid fönstret!

Burspråk idéer

Homey-Feelings-With-These-Bay-Window-Decor-2 bay window decor to try out in your homeBildkälla: http://www.houzz.com/pro/insite/in-site-designs

Nu när vi har sett fördelarna med burspråket är det dags att dela några burspråksidéer. Det finns många former och storlekar, men syftet är detsamma – extra utrymme och komfort.

Om du behöver ytterligare skäl för att skapa ditt eget burspråk, håll dig uppdaterad och ta några av dessa fantastiska idéer!

Traditionell uppgradering

Homey-Feelings-With-These-Bay-Window-Decor-3 bay window decor to try out in your homeBildkälla: Megan Nordin Designs

Kärnan i burspråket är här – komfort och mysighet.

Vilken större förbättring av ett familjerum än den här typen av burspråk – en bänk som matchar omgivningen och några snygga kuddar och kuddar som ger ännu mer den hemtrevliga känslan?

Läsning område

Homey-Feelings-With-These-Bay-Window-Decor-16 bay window decor to try out in your homeBildkälla: Tobi Fairley inredning

När vi läser och njuter av lite tid ensamma med våra tankar är det område vi väljer mycket viktigt. Eftersom det borde vara en lugn och avskild plats finns det inget bättre ställe än ett burspråk.

Du kan använda några av bauer-fönstrets utsmyckningsidéer och lägga till en extra hylla för dina böcker, placera en liten lampa som passar omgivningen och hålla dig läst på natten och så många andra saker!

spegel

Homey-Feelings-With-These-Bay-Window-Decor-4 bay window decor to try out in your homeBildkälla: Insignia Homes

Det soliga frukostområdet i burspråket ser ut över den vidsträckta trädgården och är ett utmärkt sätt att börja dagen!

Stängerna på fönstren har ett traditionellt mönster och rummet känns större eftersom fönstren är ganska nära taklinjen.

Perfekt frukostområde

Homey-Feelings-With-These-Bay-Window-Decor-5 bay window decor to try out in your homeBildkälla: Siemasko + Verbridge

Frukost är dagens viktigaste måltid och förtjänar en egen plats. Att ta en skål eller ta en snabb spannmål verkar som ett behov snarare än en glädje, det behöver inte vara!

Det är imponerande hur burspråk kan ändra hela rumskonceptet. Dekorera ditt burspråk så att det är den bästa delen av ditt kök!

Fönsterplatser

Hemliga känslor-med-dessa-Bay-Window-Decor-6 burspråk dekor att prova i ditt hemBildkälla: Handgjorda hem, Inc.

När du undrar hur du ska dekorera ett burspråk och du har några idéer som inte verkar produktiva, tänk på den traditionella eleganta stilen som är ett undantag och en specialitet i ditt sovrum.

‘Less is more’ börjar här igen och visar hur enkla mönster kan vara mer än vackra och smälter perfekt in i resten av ditt sovrum!

Välvt burspråk

Homey-Feelings-With-These-Bay-Window-Decor-7 bay window decor to try out in your homeBildkälla: Steven Miller Design Studio, Inc.

Denna typ av stora burspråk belyser vardagsrummet ännu mer. Med några av de kreativa idéerna för vikgardiner kan vem som helst förvandla detta utrymme till husets höjdpunkt.

Du kan minska eller öka mängden solljus som kommer in från utsidan så att du kan anpassa området så att det passar din stil som något annat.

Modern frukost

Homey-Feelings-With-These-Bay-Window-Decor-8 bay window decor to try out in your homeBildkälla: Eskuche Design

Det finns bara så många burspråkdesigner och en med högt i taket i köket är mer än vacker. Med en fin soffa runt bordet kan det också vara en utmärkt plats för en frukostkrog.

Håll det ädelt

Homey-Feelings-With-These-Bay-Window-Decor-9 Bay window decor att prova i ditt hemBildkälla: Matarozzi Pelsinger Builders

Hemmakontoret som drivs av enkelhet och klass är ett utmärkt val. Att placera många möbler på platser där det inte hör hemma är aldrig ett bra val.

gardiner

Homey-Feelings-With-These-Bay-Window-Decor-10 bay window decor to try out in your homeBildkälla: Ashley Campbell inredning

Allt om heminredning är viktigt om vi vill uppnå en viss positiv effekt och känsla.

Naturligtvis hör gardiner och fönster alltid ihop, så det finns gardintips för burspråk som bör övervägas för att göra detta lilla område ännu mer mysigt.

Beroende på stil, färger och design kan gardiner vara ljusa, mörka, moderna, traditionella, korta, långa och så många saker som ökar den här platsens positivitet.

Vinterträdgård

Homey-Feelings-With-These-Bay-Window-Decor-13 Bay window decor att prova i ditt hemBildkälla: Roxanne Lumme Interiors, LLC

Den attraktiva idén om ett burspråk i vardagsrummet går aldrig ur stil. Det tillför värdet och den eleganta känslan med enkelheten, växterna och de vackra möblerna som är placerade i detta område.

Slutsats

Homey-Feelings-With-These-Bay-Window-Decor-11 Bay window decor to try out in your homeBildkälla: Dekorera Phoenix

Inte bara ser huset ovanligt utifrån, känslan inuti förändras också avsevärt till det bättre med en liten men viktig uppgradering – ett burspråk.

Några av ägarna köper ett hem med ett befintligt burspråk så att de inte uppskattar det tillräckligt eller drar full nytta av det med bara några få byten bort.

Homey-Feelings-With-These-Bay-Window-Decor-12 bay window decor to try out in your homeBildkälla: Lauren Ostrow Interior Design, Inc.

Istället täcker de bara med ett par gardiner och går vidare, vilket är ett stort misstag.

Varför få ditt hem att se enkelt ut när du kan göra det speciellt? Med så många idéer och fördelar som burspråk kan ge, tar det bara en vilja, kreativitet och lite ansträngning och du har ett nytt utrymme i ditt hem som till och med kan bli din favorit!




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*