Home / Dekor / Lavendel badrum idéer
Lavendel badrum idéer

Lavendel badrum idéer

LAVENDER BADRUM IDÉER – Vi känner till lavendel som en av de örter som används i kosmetika. Lavendel har en fin lukt. Örten används för medicinska ändamål, såsom att bekämpa myggor.

Lavendelbadrum avser badrummet som väljer en lavendelfärg. Färgen ser mycket ut som lila. Vi har 10 lavendelbadrumsstilar för din nästa badrumsbyggnad eller ombyggnad.

Attraktivt lavendelbadrum

Attraktivt lavendelbadrum
Källa: greybathroom.info

Badrummet är tilltalande, även om bilden inte visar hela området. Det som lockar oss är taket på badrummet. Vi ser vanligtvis badrumstaket målas i neutrala färger. Men den här tar lavendel.

Dessutom har badrummet en unik modellering. Lavendelmålningen gäller badrumets vägg. I det trånga rummet pryder badrummet målningen och blommorna.

Badrummet väljer det flytande handfatområdet och den enkla handduksskenan för att spara utrymme. Belysningen ser också kreativ ut och matchar kanten på spegeln och kranen.

Intressant lavendel badrum

Intressant lavendel badrum
Källa: idahointeriordesigner.com

Inte en avslappnad gardin som hänger i ett fönster. Badrummet presenterar lavendel smak av tyget som fungerar som en skiljevägg eller lock för badkaret. Avdelningen blandar lavendel med det mönstrade motivet i mitten.

Designen ser intressant ut. Artikeln förskönar badrumsstil, som ser unik ut. Badrummet väljer vintagebordet på vilket bland annat lavendelduken visas. Badkaret ser avslappnat ut.

Den attraktiva delen är relaterad till väggmålningen som kombinerar grått och vitt med blommamålningen.

Elegant lavendelbadrum

Elegant lavendelbadrum
Källa: decoist.com

Vintage och moderna dofter gör lavendelbadet vackert. Badrummet ser flickaktigt ut genom att kombinera lavendel och vitt. Dessutom framträder den flickaktiga tonen från den lurviga mattan som ligger under badkaret.

Lavendeltonen dyker upp på badrumsväggen. Intressant är att lavendel ser lite grov ut, vilket på något sätt motsvarar den mjölkvita tonen i badrummet. Handduken och tygerna ser också lavendel ut.

Stolen ser vintage ut. Blommorna sötar badrummet, vilket motsvarar lavendelstämningen, som är förknippad med en god lukt.

Strålande lavendelbadrum

Strålande lavendelbadrum
Källa: josealbertoanon.com

Badrummet väljer lavendelskugga, som ser ljus ut. Lavendeltonen låter på badrumets väggar och golv. Badrummet väljer lavendel i olika material.

Men de ser alla ljusa och fräscha ut. Valet gör att badrummet känns lite rymligare. Strategin passar bra med det smala badrummet. Lavendelaspekten i mitten ser vacker ut med blommönstermotivet.

Badrummet väljer flytande handfat och fåfänga för att optimera utrymmet. Vi uppskattar att badrummet ställer in långstolen för enkel avkoppling.

Mysigt lavendelbadrum

Mysigt lavendelbadrum
Källa: toshteam.org

Badrummet visar att lavendelbadrummet är bra för både kvinnor och män. Detta passar till exempel för båda könen, eftersom badrummet kombinerar färgen med vitt. Färgövningen gör badrummet mjukt men inte flickaktigt.

Badrummet ser mysigt ut med panelen. Förutom att måla väggen med lavendel, placeras lavendelhandduken, golvmattorna och gardinen som en skiljevägg i badrummet. Den lilla bänken gör att badrummet känns avkopplande.

Badrummet väljer de enkla möblerna. Strategin står i kontrast till den mönstrade golvstilen.

Minimalistiskt lavendelbadrum

Minimalistiskt lavendelbadrum
Källa: kuwell.net

Lavendel kan lysa upp ditt minimalistiska badrum. Tänk på färg som ett annat alternativ än blått eller gult. Badrummet kontrasterar lavendel med badrumets neutrala färger.

Intressant är att badrummet ställer in lavendelstämningen genom de enkla och mönstrade motiven. Den enkla lavendeltonen visas på keramiken, medan det mönstrade motivet kommer från brickan med bilderna.

På grund av det smala utrymmet placerar badrummet bara badkaret och det flytande handfatet. Strategin leder till ett elegant och minimalistiskt badrum.

Trendigt lavendelbadrum

Trendigt lavendelbadrum
Källa: blueridgeapartments.com

Förutom att måla en badrumsvägg med lavendel kan du också köpa lavendelplattor, som visas i exemplet. Lavendelplattorna blir badrumets vägg och golv. Vi kan se att badrummet också målar betongen med färgen.

Badrummet ser trendigt ut med väggdekorationen. Lavendelkeramiken är till exempel omgiven av ett stenliknande segment. Väggen på badrummet ovanför skåpen fungerar som ett förråd.

Det unika är att badrummet fortfarande placerar bordet för presentationen av de rena handdukarna mitt i det smala utrymmet.

Engagera lavendelbadrum

Engagera lavendelbadrum
Källa: about-ruth.com

På grund av färgparningen kombinerar badrummet lavendel och lila. Badrummet målade väggen med lavendel. Valet är en så bra start eftersom badrummet ser mjukt och elegant ut. För att ändra det enkla lavendelutseendet placerar badrummet dekorationerna.

Badrummet klädda i lila hänger spegeln med den överdimensionerade, underbara fälgdesignen. Vägglamporna ser lavendel ut och lite klassiska. De mönstrade motivtygerna gör badrummet mer livligt.

Som du kan föreställa dig, representerar badrummet verkligen den feminina badrumsstilen.

Trevligt lavendelbadrum

Trevligt lavendelbadrum
Källa: roozu.info

Vit och lavendel gör badrummet snyggt och ljust. Badrummet väljer den bleka lavendelfärgen som överraskande balanserar den vita nyansen. Vi dras till badrumets grunder.

Badkaret och stolen varierar till exempel mellan vintage och modernt. Badrummet råder dig att leta efter sekundära vintageartiklar som kommer att slå budgeten. Att köpa äkta och antika badrumstillbehör kan kosta dig en förmögenhet.

Vintage lavendel badrum

Vintage lavendel badrum
Källa: helena-source.net

För ett vintage badrum är detta den mest lämpliga nyansen av lavendel. Vanligtvis kräver ett klassiskt badrum neutrala färger. Badrummet försöker balansera vitt utan att sätta området i slående kontrast.

Lavendelskuggan ger därmed en skonsam modifiering av badrummet. Badrummet känns romantiskt. Som med den klassiska mode-tillverkaren ställer badrummet upp träpanelerna.

Badkaret ser vintage ut med klofoten. Ljuskronabelysningen och blommorna förskönar området.

Medan lavendel inte har så många nyanser som andra färger, är färgen värd ditt nästa experiment. Vi hoppas att våra 10 lavendelbadrumsidéer kan skapa inspiration för ditt planerade badrum eller ombyggnad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*