Home / Dekor / Kontors badrumsidéer
Kontors badrumsidéer

Kontors badrumsidéer

KONTORSBADRUM IDÉER – Att ha ett bekvämt kontorsbadrum kan hjälpa till att lindra arbetarnas stress. Både manliga och kvinnliga anställda vill tillbringa några minuter i badrummet och njuta av pauser medan de hanterar högar med arbetsblad.

Moderna kontor skapar vanligtvis minimalistiska badrumsstilar på kontoret. Neutrala färger i kombination med enkla badrumstillbehör används mest för badrumsdesign. Vi har 10 kontors badrumsutseende som hjälper till att höja arbetarnas stämning.

Varmt kontorsbadrum

Varmt kontorsbadrum
Källa: michel.frittolibarbara.com

Ha ett tyst kontorsbadrum för att minska anställdas stress. I det första exemplet väljs brunt som temafärg som de flesta kommer att jämföra. Färgen hjälper till att värma hjärtan.

För att förbättra uppvärmningseffekten använder badrummet inbyggda lampor som skapar svaga strålar. När du träffar de bruna plattorna känns badrummet lugnt. Badrummet väljer den flytande fåfängan, som bland annat används för att förvara vävnader och handdukar.

Kontorsbadrummet är mer lämpligt för kvinnliga anställda. Du kan röra din smink med det stora fönstret. Att placera blommorna räcker för att sötma badrummet.

Skimrande kontorsbadrum

Skimrande kontorsbadrum
Källa: immobiliaresanmartino.com

Självlysande. Kontorsbadrummet ser maskulin och snygg ut. Svart är allt annat än dystert eller dramatiskt i badrummet. När du leker med belysningen ser badrummet så skimrande ut.

Badrummet delar upp området i tre segment. Den stängda har träskivorna som lock. Nästa är platsen för manliga arbetare. Badrummet ställer in den svarta skiljeväggen för att separera de två områdena från diskbänken.

Alla grunderna i badrummet ser minimalistiska ut. Detta skapar en gångväg som verkar varm med trägolvet.

Smalt kontorsbadrum

Smalt kontorsbadrum
Källa: bestofficeideas.com

Badrummet väljer grått, vilket skapar en lätt och formell atmosfär. Glasväggen ger en känsla av att badrummet är rymligt trots det begränsade utrymmet. Mellanväggen ser unik ut med den grå betongen.

Betongen har hålet som kan användas för att visa ornament som förblir fria i badrummet. Segmentet blir en variant för badrummet och separerar skåpområdet och diskbänken.

Efter att ha undersökt badrumets aspekter drar vi slutsatsen att de alla har snygga funktioner. Handfatområdet har fåfänga som verkar enkelt med lådan.

Charmigt kontorsbadrum

Charmigt kontorsbadrum
Källa: jhmrad.com

Arbetarna måste känna sig så glada över den här kontorsbadrumsstil. Badrummet modifierar den minimalistiska stilen med enkla dekorationer som fräschar upp atmosfären. Först och främst värmer den brunaktiga nyansen arbetarnas hjärtan.

Badkaret är mitt i badrummet med fönstret som visar träden för personalen. Badrummet väljer den enkla handfat och fåfänga som i föregående exempel.

På något sätt placerar badrummet blommorna och de trendiga lampstilarna. Det ändrar badrumsväggen med den väggdel som placeras bredvid spegeln.

Energiskt kontorsbadrum

Energiskt kontorsbadrum
Källa: michel.frittolibarbara.com

Färgexperiment kan göra så mycket. Exemplet ger ett enkelt knep för att förbättra arbetarnas stämningar. En av väggdelarna i badrummet tar på sig lila keramik. Plattorna ser ljusa och fräscha ut.

Den lila smaken passar bra med svartvitt keramik och bruna trädörrar. Det gör badrummet lite färgstarkt. Strategin är tillräcklig för att förse de anställda med energi när som helst på dygnet.

Kontorshjulet har en bekant stil med toalettutrymmet uppdelat i tre delsegment. Du står framför tvättstället, som är utrustat med handtvålar.

Futuristiskt kontorsbadrum

Futuristiskt kontorsbadrum
Källa: sswevents.com

Grå med en cool modifiering. Kontorsbadrummet böjer färgen för att skapa en futuristisk atmosfär. Tonen kommer från den grå, glasliknande skiljeväggen som skiljer diskbänken och nästa punkt.

Den futuristiska tonen bekräftas av takmodelleringen, som inkluderar de transparenta plattorna som skapar strålar. Bakgrundsväggen har det mönstrade motivet, men också de grå accenterna.

Arbetare kommer att känna sig uppdaterade när de går in i badrummet eftersom stilen representerar dagens arbetskraft som kräver gott humör.

Trendigt kontorsbadrum

Trendigt kontorsbadrum
Källa: sswevents.com

Exemplet visar att det inte finns några gränser för kreativitet i det trånga rummet. Små kontorsarbetare måste underhållas med badrumsdekor. Till exempel den cirkulära prydnaden som färgar den vertikala spegeln.

Var och en av diskbänken ser speciell ut med den svarta fåfängan och papperskorgen. Badrummet leker också med belysningen. Taket innehåller stor, cirkulär belysning. För skåpsegmentet väljer badrummet trädörren för att göra den privat.

Neutral kontor badrum

Neutral kontor badrum
Källa: australianwild.org

Ett annat sätt att ändra en grå nyans. Den här gången ger badrummet färgatmosfären i olika material. Till exempel ställer badrummet upp mosaikinspirerade plattor med grå och vita plattor.

Golvet i badrummet är designat för den avslappnade, grå keramiken. Dessutom väljer badrummet belysningen som gör badrummet lite dramatiskt. Badrummet består av små skåpstycken som ser avslappnade ut för de flesta av oss.

Bekant kontorsbadrum

Bekant kontorsbadrum
Källa: bullshit.ist

Badrummet ser lite annorlunda ut än de tidigare exemplen med den mjuka nyansen av blått. Färgvalet blir lite lättare för arbetarna. Vi dras till den flytande dörrens stil för att ange om någon använder garderoben eller inte.

Badrummet sätter den avslappnade keramiken i svartvitt. Väggen i badrummet lyser med de blåaktiga plattorna. Anställda känner sig bekväma och avslappnade i kontorsläget.

Casual kontor badrum

Casual kontor badrum
Källa: oughtcatalog.com

Anställda känner sig lätta när de kommer in på kontorslokaler. Exemplet väljer dörrar målade bruna, vilket skapar en varm nyans. Badrummet ser kreativt ut med golvstilen.

Golvet använder svarta och vita plattor ordnade på detta sätt. Det finns också svarta och vita plattor på badrumsväggen, som har ett liknande koncept. Medan handfatområdet ser enkelt ut med en spegel för varje handfat.

Badrummet avslappnade gör att anställda känner sig lite avslappnade.

Om du är en medarbetare kan du antagligen föreslå din chef att skapa en av de tio idéerna på kontorsbadrummet i artikeln. Ha ett trevligt försök killar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*