Home / Dekor / Köksöförvaringsidéer

Köksöförvaringsidéer

KÖKÖS LAGRINGSIDÉER – Det känns ofullständigt när en köksö inte har förvaring i den. Köksö med förvaringsutrymme verkar vara mycket vanligt i det moderna köket som en extra plats för föremål, från brödbitar till servis.

Förvaring på köksöar ger många moderna köksägare mer utrymme för att lagra föremål på grund av det begränsade utrymmet för köken. Så här erbjuder vi en lista över köksöförvaringsmodeller som kan inspirera dig att hitta en nästa.

Lyxig förvaring för köksöar

Lyxig förvaring för köksöar
Källa: perilersofrasi.com

Vi hoppas att med tanke på den ofullständiga bilden kan du se förvaringen på denna köksö. Vi kallar detta lyxigt eftersom hela köksön använder massiva trämaterial av hög kvalitet, inklusive för förvaring.

I själva verket innehåller köksöförrådet inte många lådor. I den här lådan som du kan se på den här bilden kan du placera nycklar, räkningar, favoritrecept och mycket mer. Under lådan kan du lägga kex eller kex som kan hålla länge.

Du kan stänga lådan så att den är säker och utom räckhåll för barn.

Komplett förvaring av köksön

Komplett förvaring av köksön
Källa: sofacope.com

Du hittar tre förvaringsmodeller på denna köksö. Var och en av lagringstyperna kan innehålla för en specifik artikeltyp. Exempelvis kan privata föremål som sedlar och nycklar lagras i lagringsenhetens lådor.

Större föremål kan placeras i den större förvaringen. Det finns en öppen förvaringshylla som rymmer korgar med färska grönsaker. Hela förvaringsutrymmet passar i ett stort kök som vi kan se på den här bilden.

Denna köksö med förvaringsutrymme kan hjälpa dig att lagra mat och porslin för en frekvent familjesamling med utökade familjemedlemmar.

Fet lådor som köksöförvaring

Djärva lådor som köksöförvaring
Källa: wikiecloud.us

Iögonfallande lådor i denna köksöförvaring avser svartmålade lådor som ger en djärv känsla. Denna egenskap härrör från svart som en av färgerna som kan ge en djärv ton.

Denna köksö använder förvaring i svart trä. Denna klassiska och starka köksförvaring består av bara några lådor. Det mesta av köksön tar form i form av träställ för att stödja marmorbordet ovan.

Du kan välja denna lagringsmodell om du letar efter lådor för att lagra privata föremål när du tror att det finns många lådor i köket.

Söt köksöförvaring

Söt köksöförvaring
Källa: sebringdesignbuild.com

Letar du efter ett “dolt förvaringsutrymme” för att hålla brickan och smutsiga glasögon borta från dina gäster? Prova denna unika köksöförvaring. Denna ovala köksö innehåller ”dolt förvaringsutrymme” som ser ut som ett hålrum. I detta hålighet ser du en bricka med glasögon.

Lagringsutrymmet kan hjälpa dig att hålla köksön ren om gäster eller vänner plötsligt går förbi ditt hus. Samtidigt tvättade du inte smutsiga glasögon på brickan. Så dölj dem bättre för dina gäster eller vänner!

Låt dem inte veta att det här ljusa köket har några “brister”!

Multifunktionell köksöförvaring

Multifunktionell köksöförvaring
Källa: smartsrl.net

Denna köksförvaring spelar flera roller. Inte bara som förvaringsplats för mindre föremål i lådan utan också som förvaring för konstnärliga dekorationer. Du kan se det vackra keramik bakom lådorna. Detta minne stannar inte vid de redan fördelaktiga rollerna.

Du kan se att förvaringen innehåller en större låda med ett metallskydd. Vi tror att detta säkert kan rymma privata dokument och fakturor. Du kan lägga el- och vattenräkningar i den här lådan. Lägg dem alla i lådan.

Hela köksön ser så stilren och vintage ut. Detta går med de lyxiga och klassiska tonerna i hela köket.

Minimalistisk köksöförvaring med många lådor

Minimalistisk köksöförvaring med många lådor
Källa: sebringdesignbuild.com

Vi räknar minst sex lådor som fyller denna köksöförvaring. Detta inkluderar inte förvaringsenheter under lådorna. Så du kan föreställa dig hur mycket lagringsutrymme det finns på den här köksön.

Från nycklar till kex kan du förvara dem alla på öns lagringsutrymme. Förvaring på köksön ser minimalistisk ut och matchar utseendet på hela köket.

Därför överväldigar kökslagringssystemet inte köket trots de många lådorna.

Intakt köksöförvaring

Intakt köksöförvaring
Källa: clipgoo.com

Denna köksöförvaring innehåller kompletta förvaringsmodeller från rättvisa till stora lådor. Du kan också se en annan förvaringsmodell inom denna köksö. Var och en av dem registrerar för olika typer av objekt.

Anpassa vilken artikelkategori som passar in i varje lagringsmodell. På kökslagret används trämaterial som kan hålla lagrade föremål borta från damm. Fyll lådorna med nycklar för att skydda föremålen.

Kökslagringsutrymmet kompletteras med ett träbord där det finns plats för en tekanna, koppar och glas innan de serveras till gäster eller släktingar.

Öppna Kitchen Island Storage

Öppna Kitchen Island Storage
Källa: Coastalliving.com

Denna köksö använder ett träbord som består av två lager. Skikten kan fungera som en hylla för att placera rena glas, tallrikar, koppar och skålar. Du kan också lägga glas och köksredskap på en av hyllorna vid diskbänken direkt efter rengöring.

Lägg frukt, flaskor ketchup, korv och andra kryddor på bordet. Denna enkla men smarta förvaring för köksöar ger dig en speciell fördel. Du kan enkelt se vilka ätredskap som behöver städas efter att ha lämnat dem orörda i flera dagar.

Förvaring på bröstkökön

Förvaring på bröstkökö
Källa: donpedrobrooklyn.com

Denna köksförvaring verkar unik. Det hämtar sin inspiration från bröstet eller skåpet. Denna köksöförvaring använder två bröstkorgsenheter som du kan öppna och stänga. Detta lagringsutrymme verkar minimalistiskt tack vare dess trämaterial.

Förvaringen ser också elegant ut med det inslagna i vitt. Du kan placera olika föremål som kakor, sirap, korvflaskor och ketchup som kan serveras senare.

Mjuk köksö med bokhylla

Mjuk köksö med bokhylla
Källa: Pinterest

Vi avslutar våra förvaringsidéer på köksön med denna unika rekommendation. Denna mjuka köksö kompletteras med en bokhylla. Vi kallar det för att böckerna sitter bra på hyllan.

Naturligtvis kan du ersätta böckerna med andra föremål som köksdekorationer eller porslin. Det sista förslaget kan också fungera som ett öppet förråd som gör att du kan kolla in artiklar utan att öppna eller stänga några lådor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*