Home / Hem / Varför Modern Living Vertical Wall Gardens är nästa stora inredningstrend för 2019
Varför Modern Living Vertical Wall Gardens är nästa stora inredningstrend för 2019

Varför Modern Living Vertical Wall Gardens är nästa stora inredningstrend för 2019

Du måste läsa den här artikeln om du är en av dem som letar efter inredningsidéer som säkert kommer att slå trenden nästa år. Lär dig mer om vertikala trädgårdar nedan!

Levande gröna väggar kan ha börjat för många år sedan, men de har nyligen blivit den viktigaste och mest märkbara miljövänliga funktionen i de flesta byggnader. Och för de kommande åren, särskilt 2019, råder det ingen tvekan om att moderna vertikala bostads trädgårdar kan vara nästa stora trend inom inredningsdesign.

Vad är vertikala trädgårdar?

clubhouseverticalgardenlevalaishongkong Why Modern Living Vertical Wall Gardens är nästa stora trend inom inredningsdesign 2019

Den vertikala trädgården, även känd som den levande väggen, är en samling väggväxter. Dessa vertikala trädgårdar är den senaste trenden inom hemdesign och kan vara det perfekta sättet att få lite utomhusdesign i spel. Du hittar den senaste trenden på Ny gata.

Vertikala trädgårdar är också vertikala strukturer som har olika typer av växter eller annat grönska fäst vid dem. Denna gröna planteras vanligtvis i ett odlingsmedium som består av vatten, sten eller jord. Och eftersom väggarna innehåller levande växter finns det en funktion av inbyggda bevattningssystem.

Med en touch av modern teknik kommer du utan tvekan verkligen att älska idén om en levande vägg eller en vertikal trädgård.

Fördelar med en vertikal inomhus trädgård

inspiration-interiör Why Modern Living Vertical Wall Gardens är nästa stora trend inom inredningsdesign för 2019

Vi vet alla att det kan finnas några växter som kan få varje hem att känna sig mer levande, levande och fridfullt. Det kan vara oändliga fördelar med att överväga fler krukväxter, allt från förbättrat humör och hälsa till en bättre känsla av tillfredsställelse hemma.

Med det sagt vill du veta varför många människor överväger denna typ av inredning. Här är några av de få anledningarna till att den vertikala trädgården älskas av majoriteten:

Maximera utrymmet

Numera försöker de flesta att maximera utrymmet, särskilt de som bor i ett litet område. Det kan vara svårt att ägna några av de värdefulla egenskaperna till några få växter, eftersom deras ömtåliga och skrymmande krukor gör att de inte sparar utrymme.

Men om du väljer att ha en modern väggenhet hemma kan du ladda dina väggar med växter utan att offra ditt motutrymme eller golvyta.

Rengör förorenad rumsluft

Tänk på dessa krukväxter som ett levande luftfiltreringssystem. Denna vertikala trädgård är känd för att vara ett utmärkt sätt att få fler växter in i ett rum så att du har mer växtkraft för att filtrera och rena inomhusluften.

Det finns också det faktum att vissa inomhusväxter kan inta en betydande mängd inomhusluft toxiner. Därför rekommenderas att ha minst en krukväxt. Men varför snubbla över alla dessa krukor när du kan hänga trädgården på väggen?

Mer produktiv och lugnare

Kartik-Reddy-Cabin-in-the-Woods3 Varför moderna levande vertikala väggträdgårdar är nästa stora trend inom inredningsdesign 2019

Om du hänger en vertikal trädgård i ditt hus blir platsen mycket trevligare. Inomhusväxter kan förbättra produktivitet, fokus och kreativitet. De är också mycket effektiva för att minska stress.

Så om du är hemma eller på kontoret kan en grön vägg uppmuntra till mer kreativt tänkande och en känsla av energi när du har arbetat.

spara pengar

Kan det finnas något mer fantastiskt än en konstnärlig vägg med frodig grönska i ditt hem? Levande väggar eller vertikala trädgårdar kan göra mycket för att försköna ditt hem. Tänk dig att bada bredvid en vägg med livfulla växter. Eller läs din favoritbok i en ram gjord av sådana känsliga suckulenter. Det skulle vara jättebra!

Och det finns ingen anledning att oroa sig för pengar! Det är en låg underhåll dekor. Allt du behöver är en vattendimma då och då så att du inte behöver oroa dig för ett stort engagemang. Det finns bara ett minimalt underhåll; Du kommer dock att belönas med mycket skönhet inomhus.

Faktum är att mer än bara en trend är att skapa en levande grön vägg eller vertikal trädgård ett innovativt, uppfriskande och miljövänligt sätt att ge liv och färg till ditt hem.

Gillade du artikeln? Låt oss veta dina tankar nedan!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*