Home / Hem / Köksdekorationsdekor
Köksdekorationsdekor

Köksdekorationsdekor

Köksdekorationsdekor

Ordet kök är nästan synonymt med ordet hem eftersom köket är där maten tillagas och familjen ofta samlas för att äta. Om den rika doften av nybryggt kaffe skapar visioner i ditt kök kanske du är intresserad av köksinredning med kaffe-tema. Den inredda temaköket varierar från koppar eller tallrikar dekorerade för att matcha ett tema, till gardiner, dukar och fönstergardiner. Du kan använda ditt tema som en accent eller så kan du fokusera djupt på det och få det att blåsa upp i ditt kök. Om ditt tema är kaffe, börja med den underbara doften av nymalt och bryggt kaffe och accentuera det med koppar, tallrikar, roliga vägghängen och till och med din duk och gardiner.

Fokusera på kaffe

Kaffe är inte bara en drink. Det är också en växt som är en viktig del av ekonomin i de områden där den odlas. Så du kan förgrena dig från ångande koppar och högar med kaffebönor för att ta resefoton av kaffeplantager. Men om du är ett riktigt fan av drycken som bryggs från de rika bruna bönorna, kommer du att älska de många alternativen du har för att fira denna uppfriskande dryck. Du kommer utan tvekan att njuta av ditt kaffe varmt eller kallt. Kanske tar du det svart – rekommenderas av dietister för människor som vill gå ner i vikt, eller kanske gillar du det sötat och / eller väl fyllt med mjölk eller grädde. Kanske kommer du att njuta av din brygg smaksatt med kanel eller smaksatt med hasselnöt eller frukt. Mångfalden av smaker som kommer att tillfredsställa krävande smak är nästan obegränsad.

Valet av val

Kaffeälskare är bortskämda för val, det är inte konstigt att du vill dekorera ditt kök med skildringar av denna underbara dryck. Variationen där den kan avnjutas är nästan obegränsad, liksom valet av köksdekorationer. Från bekväma kuddar för dina barstolar till roliga väggbeklädnader och allt däremellan, du kan ta ditt kaffe – vad du än vill – och hänvisa till det när du förbereder måltider i det utrymme som länge har ansetts vara husets hjärta. Så låt oss ta en fin mugg och kolla in några köksdekorationer med kaffe-tema.

Fira din favoritdryck med en metallväggsdekoration från Andover Mills som har en ångande kaffekopp på ett fat. Koppen och fatet stänker med uppfriskande impressionistiska konstverk, inklusive ett rött träd mot en ljusblå bakgrund. Ångan som stiger från koppen representeras av tre metallspiraler som stiger upp från koppen som om de var heta.


Ett annat erbjudande från Andover Mills är en gnistrande kaffekopp och tefat med ordet “café” i glittrande stenar på koppens sida. Ingen ånga på den här – bara en stiliserad skulptur som är perfekt att hänga i din frukostkrok. Dessa mousserande pärlor och en mugg av din favoritbrygga borde vara ett lyft till din perfekta morgon.


Enkel vägghängning “It’s coffee time”

Du är i köket så det måste vara kaffetid. Fira den med en “It’s Coffee Time” vägg som hänger från Adeco Trading. Skylten liknar slitna brädor och är dekorerad med orden ”It’s coffee time”. Bakgrundsfärgen är rå umber, ordet ”kaffe” är i sepia och de andra bokstäverna är vita, vilket skapar en attraktiv underdrift.


Dekorera den tomma fläcken eller fula platsen som alltid verkar vara i dina ögon medan du gör tråkiga och hemtrevliga sysslor som att diska med en kaffemugg på väggen i Alcott Hill. Vinrankor av ånga stiger från en stiliserad tekopp och bär metallbokstäver som betyder “kaffe”.


Drick kaffe väggdekoration

Smakfull sepia-vägg hängande från Adeco Trading utropar: “Drick kaffe, gör dumma saker snabbare med mer energi.” Det här galna ordspråket kommer säkert att provocera en konversation i köket medan du dricker din favoritdrink, till exempel ”Vilka dumma saker? “. “Betyder snabbare hänsynslösa eller snabbt tråkiga uppgifter?” Hur som helst är det ett sött tecken, perfekt för att försköna en tom vägg.


Kaffetimer

Medan kaffetiden nästan alltid är – om du inte är sömnlös på väg till sängs – finns det tillfällen när du behöver veta vilken tid det verkligen är. En Westclox-kaffeklocka berättar tid på dagen. En charmig väggklocka i form av en kopp kaffe med ånga som stiger upp från koppen.


Pappa är i köket. Halksäker matta

Golv ska inte försummas vid dekorering. Ottoman Siesta Collection innehåller en rolig löpmatta med pappa i köket. En italiensk kock snurrar en tunn mustasch medan han skjuter ut en stor, ångande kastrull. Det är dock bara möjligt att hans dryck inte är kaffe – att döma av flaskorna som flankerar den stora kannan. Oavsett kan den här mjuka mattan skydda dina fötter och minska slitage i områden med mycket trafik.


Svart kaffesilhouettdekoration för restaurang eller för hem

Denna iögonfallande 3D-metallskulptur påminner om en erfaren servitris som balanserar en bunt med ångande kaffekoppar. Skulpturen visar en svängande bunt med koppar och fat, från vilka ångpinnar stiger upp på toppen. Det är så detaljerat att du nästan kan känna doften av rika, välbryggade kaffebönor, grädde och socker.


Tennkök kul tecken

Tillverkad i Tyskland, den här roliga emaljen på tennskylten innehåller en bunt med graderade koppar. Den lägsta och största koppen är markerad med ”Café”, nästa med ett rutmönster med ordet ”Cappuccino” och den översta, minsta koppen med ordet ”Expresso”. Det ljusa skylten är perfekt för att lyfta upp ett mörkt hörn hemma eller i en frukostrestaurang.


Kaffe espresso staplade koppar

Den här charmiga målningen visar en bunt med gungande koppar med legenden “Café Espresso” i botten. Storleken på 5 x 11 tum gör den perfekt för det trånga utrymmet som bara aldrig verkar fungera med någonting. Tillverkad med trä från Little Store of Home Décor, den är lätt att hänga och hållbar nog för ett hektiskt kök.


Köksdekor // Handmålade murarburkar // Rustikt land |  Etsy.
Sätt att skapa inredda köksdekorationer på  Heminterio
Coffee Cafe Kitchen Wall Decor |  Kaffedekor för kök att ha.
Amazon.com: Kök Kaffeväggdekaler Dekor - Kaffe temavägg.
Amazon.com: Kök Kaffeväggdekaler Dekor - Kaffe temavägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*