Home / Dekor / DIY badrumsidéer
DIY badrumsidéer

DIY badrumsidéer

DIY BADRUM IDÉER – Du måste spendera lite pengar för att skapa eller bygga om ett badrum. Ibland måste du avsätta en stor budget för detta. Förvänta dig detta med DIY badrumsmodeller.

Listan innehåller 10 DIY-badrumsexempel med små till rättvisa handgjorda aspekter. DIY-badrumskoncepten minskar inte bara budgeten utan uppmuntrar dig också att bli kreativ. Låt oss lära oss mer om det nedan.

Underbart DIY badrum

Underbart DIY badrum
Källa: moneycrashers.com

Gör-det-själv-badrummet innehåller olika åtgärder. Det första exemplet verkar underbart med blå och vit övning. Spegeln som roterar för lagring och svarta tavlor bidrar till det tilltalande utseendet.

Spara din budget genom att måla badrumsväggarna själv. Detta inkluderar att sätta upp de vitmålade träskivorna. Detsamma gäller golvet i badrummet. Du kan också köpa badkaret och skåpet själv.

DIY-praxis hjälper dig att spara pengar som krävs för att betala en professionell.

Tyst DIY badrum

Tyst DIY badrum
Källa: stylebyemilyhenderson.com

Det bästa med DIY-badrumsidéer är att du kan dekorera badrummet som du vill. Exemplet bevisar med rätta detta med de unika plattorna för badrumsgolvet. Du kan själv ställa in brickorna.

Detsamma gäller de vita målade brädorna på taket i badrummet. Du kan spika ner dem för att minska budgeten. Nästa är att måla badrumsväggen med vitt. Du kan köpa bilderna separat.

Det sparar hälften av den totala kostnaden för att betala en professionell. Förresten känns badrummet lugnt och mysigt.

Bedårande DIY badrum

Bedårande DIY badrum
Källa: housebeautiful.com

Förutom att måla badrummet med den blå nyansen kan du pryda området med tapeten. Att välja en tapet blir en lätt idé att dekorera rum, inklusive detta badrum.

De andra DIY-badrumsidéerna avser att placera de blå, fyrkantiga plattorna som utgör hälften av badrumsväggen. Att placera gardinerna som en skiljevägg och matta verkar också enkelt och enkelt.

Bordet och keramiken kan köpas separat. Vi beundrar verkligen badrummet, som ser vackert ut trots det lilla området.

Trevligt DIY badrum

Trevligt DIY badrum
Källa: elledecor.com

Detta beror också på tapeten. Den här gången kan du använda två modeller av badrumsbakgrund. De väljer alla grönt. En av badrumsbakgrunderna är gjord av små rektangulära plattor.

Medan den andra ser vacker ut med fåglarna som följer med blommorna och grenarna. Den andra DIY-idén ligger i placeringen av den grå mattan. De två åtgärderna räcker för att hålla dig sysselsatt, särskilt när du placerar tapeten för taket.

Rengör bakgrundsbilderna regelbundet så att de kan hålla längre innan du byter dem om du vill.

Nautiskt DIY badrum

Nautiskt DIY badrum
Källa: coachdecor.com

Du kan själv skapa ett specifikt badrumstema. Här gäller den nautiska badrumsmodellen, som erbjuder komfort och ljusstyrka. Som du kan se på bilden kan du först leta efter träplankorna som blir badrumsväggen.

Du kan senare hänga speglarna, vägglamporna och det söta förvaringsutrymmet ovanför garderoben. Vi älskar särskilt förvaringen eftersom det innehåller tillbehör som gör badrummet vackrare. För lite tuffare jobb kan du ställa in de vita plattorna som badrumsgolv.

Det nautiska badrummet ser mysigt och bekvämt ut.

Färskt DIY-badrum

Färskt DIY badrum
Källa: bhg.com.au.

Vi älskar hur badrummet är fullt av DIY-tillbehör. Trots det smala utrymmet ser badrummet friskt och naturligt ut. Det är tack för levande växter som kan placeras som du vill.

Så här kan du leda stegen tillbaka in i hängaren i ditt hem. Ordna den vita keramiken och måla badrumets vägg med vitt. Om du har extra lagringsutrymme, bär det till badrummet.

Detta kan fungera som en förvaringsplats för handdukar, handtvål, näsdukar och mycket mer. Du kan skapa den söta flytande hyllan om det behövs.

Trevligt DIY badrum

Trevligt DIY badrum
Källa: idealhome.co.uk

Detta gäller den nautiska badrumsstilen. Badrummet ser enklare ut med bara badkaret. DIY-badrumsidéerna för exemplet börjar med att placera träplankorna målade vita som badrumets vägg.

Återanvänd befintlig garderob senare och måla den vit. Visa dina samlarobjekt med sjöbelysning som leksaken på toppen av garderoben. Och självklart kan du själv måla taket på badrummet vitt.

Kreativt DIY badrum

Kreativt DIY badrum
Källa: acnnhome.com

I det här exemplet värdesätter vi tillbehören. Vi tror att alla ornament är inspirerade av jul. Du kan köpa de utsmyckade bruna brädorna först. Senare kan du komplettera brädorna med den konstgjorda gröna.

Sedan kommer strumporna och tångkorgarna. De små ornamenten ser kreativa ut och gör badrummet så livligt. Som i de föregående exemplen kan du själv måla badrummet grönt.

Fantastiskt DIY badrum

Fantastiskt DIY badrum
Källa: homebnc.com

Medan du behöver en professionell för att sätta upp träväggarna kan du måla dem själv. En annan DIY-åtgärd handlar om att skapa en liten, flytande lagringstank över hela väggen.

Visa din kärlek till marinen som föreslagits av sjöstjärntillbehör och liknande i lägret. Måla stolen med vitt, vilket representerar kustens smak. Badrummet använder vintage badkar med linjerna synliga för ögonen.

Vintage DIY badrum

Vintage DIY badrum
Källa: idealhome.co.uk

Du kan antingen helt eller delvis ställa in de vitmålade träskivorna. Brädorna fungerar som tak och golv i badrummet. Bär det befintliga träbordet från ett annat rum till badrummet.

Klä stolen med de vita tygerna på detta sätt. Hela sittgruppen ser klassisk och bekväm ut. En annan vintage smak kommer från badkaret med de torterande benen.

Du kan fylla badrummet med ornament i separata inköp.

Du kan träna DIY badrumsidéer baserat på dina färdigheter. Glöm inte att förbereda utrustning som en hammare innan du tränar på något av DIY-idéerna. Efter att ha kontrollerat informationen du tidigare kände, ta dig mer tid att hitta tillbehöret.

Ha kul med att experimentera folk! Dela dina tankar i kommentarfältet nedan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*