Home / Dekor / Kök svarta tavla idéer
Kök svarta tavla idéer

Kök svarta tavla idéer

KÖKTIDOR MED TECKNADSBORD – Att placera en tavla i ett kök är ett utmärkt sätt att få dig att känna dig som hemma. Så mysigt att det inspirerar många kommersiella kaféer att visa en meny för kunderna.

En tavla kan spela många roller i ett kök som äts. Du kan räkna med aspekten av att skriva ett matrecept som du hör från TV: n just nu. Dina barn kan använda svarta tavlan för att kanalisera sin kreativa sida, från att rita till att skriva positiva ord.

Avlastat köksbord

Avlastat köksbord
Källa: about-ruth.com

Tafel passar bäst i ett sådant industrikök. Du kan se att detta tar över specialkännetecken för industriköket från de öppna hyllorna och köksbordets struktur. Köksbordet blir bakgrunden till köksbordet.

Vi kallar detta en lättnad eftersom det stora utrymmet ges. Vi kan säga att köket reserverar den speciella väggdelen endast för tavlan. På bilden innehåller tavlan ett av mormors favoritrecept.

Som svarta tavlan visar verklig kärlek som överförs från generation till generation. Handskriften ser så vacker ut. Tavlan innehåller den klassiska klockan.

Ekonomisk köksbräda

Ekonomisk köksbräda
Källa: laceainarie.com

Vår andra idé ser ekonomisk ut av två skäl. Detta kök använder det tillgängliga utrymmet i köket för handskrift av menyn för matkategorier. Det finns två avsnitt som ägnas åt tavlan.

Den första är relaterad till köksväggen som har ord relaterade till matkategorier. Handskriften för denna svarta tavelpunkt ser kreativ ut. Den andra avser backsplash med dagens meny.

Det andra skälet som bidrar till barens ekonomiska kvalitet är relaterat till dess vitaktiga smak. Vi undrar hur många gånger tavlan har skrivits och sedan raderats.

Avancerad tavla för kök

Avancerad tavla för kök
Källa: homebnc.com

Ett kontorkök behöver en toppmodern svart tavla för att driva arbetarnas anda när de går in i köket. Ibland behöver du anställa en artist för att skapa kreativt och underbart svart tavlainnehåll som det här.

I den höga väggen ser tavlan konstnärligt ut med snygg handskrift, i vilken butik detta kontor ligger. Handskriften verkar innehålla företagets resa. Under lunchen vid köksbordet kan de anställda ompröva sina motiv där.

Den snygga taklampan ger bordet mer värde. Det här köket är riktigt elegant.

Rymligt köksbord

Rymligt köksbord
Källa: sumobay.com

Vem skulle inte vilja leta efter en ”flykting” mitt i stressiga arbetstider när de arbetar i det här företaget? Detta kontorkök delar upp köket i två delar, varav en är kokpunkten plus diskbänken.

Det andra rummet pekar på platsen bredvid den, som är åtskild av väggen. Vi får inte en tydlig bild av platsen, men vi har helt klart en enorm svart tavla som blir bakgrunden.

Styrelsen innehåller offerter för att stimulera anställdas energi när de får slut på energi. Du kan rita eller skriva med färgade kritor på det tomma området inuti tavlan.

Effektiv köksbräda

Effektiv köksbräda
Källa: homeandgardendesignideas.com

Exakt. Det här hemmaköket tillägnar en fyrkant under fläkten som en svart tavla. Blackboard-positionering är en effektiv påminnelse om du glömmer vad du ska laga den dagen.

Brädans positionering kan inte förbises. Tavlan innehåller receptet, som du kan radera för att ändra det till ett nytt. Använd färgglada kritor för att dekorera tavlan och uppmuntra dig lite.

Intressant nog att lägga märke till bredvid svarta tavlan inkluderar bakplattan av samma färg och koncept.

Smart köksbord

Smart köksbord
Källa: quecasita.com

Hur smart denna idé är! Detta kök köper det höga bordet och fäster det på en av väggarna. Så klä dig ordentligt! Brädet innehåller de rosa träkanterna. Det räcker för att locka små barn att kanalisera sin kreativitet.

Och det visar sig vara väldigt sant. Köksbordet fungerar mer som ett “kreativt bord”. Små barns handstil visas på tavlan. Du kan se att svarta tavlan har några post-it-kort i sig och till och med ett familjeporträtt.

Det här exemplet visar att en svarta tavla kan säga så mycket om familjebanden om köket.

Enkel köksbräda

Enkel köksbräda
Källa: bethanywpope.com

Trots det stora utrymmet föredrar det här köksbordet att det är enkelt. Få ord indikerar ett viktigt möte som visas på tavlan. Middagsfesten äger rum klockan 20.00 plus vinglasen.

Enkelt men funktionellt. Resten förblir tom och ren. På denna styrelse kan vi lära oss att aspekten kan användas för att göra möten. Detta hjälper så mycket för de av er som är så dåliga i minnet.

Det är verkligen en underbar idé att sätta agendan i bakgrunden.

Vackert köksbord

Vackert köksbord
Källa: lotuscg.com

En köksbräda ska inte bara användas för att skriva en favoritmeny eller citat om ett möte. Det här exemplet visar att du kan hänga söta föremål som dina barn gjorde på det här sättet.

Ser du de kärleksformade papperen? De ser väldigt söta ut att passa in i barnens handskrift på svarta tavlan. Tavlan används också som en backplash för köket.

Inspirerande köksbräda

Inspirerande köksbräda
Källa: kitchenremodelblog.com

Anpassa offerten som angetts på en tavla med rymdfunktion. Som sagt, det kan inte finnas några bättre och ordentliga citat för köksbord än ord som säger bra saker om mat och dryck.

Vi dras till det breda konceptet att kalla denna nionde idé inspirerande. Vi tror att exakta offert spelar en viktig roll för att placera styrelsen själv. Denna tabell får särskild uppmärksamhet på grund av det stora utrymmet.

Inte undra på att citaten är noggrant utvalda, vackert genomförda och vackert sagt.

Personligt köksbord

Personligt köksbord
Källa: decoratorist.com

Har du någonsin undrat om du ska använda en köksbräda som en dagbok? Inte i känslomässig mening, men åtminstone att säga bra ord om dig själv. Om du tror på kraften i vänliga ord, överväg att träna den här tavlan.

Tavlan innehåller enkla men bra ord: ”Du är vad du äter”. Detta kan motivera dig att ägna mer uppmärksamhet åt vad du konsumerar nästa. Dessutom visar styrelsen hur din nästa dagordning kommer att se ut hela dagen.

Fyll på den varje dag för att påminna dig själv om att även en vägg kan vara ditt bästa minne.

Det här är våra tips om du letar efter idéer till köksbrädor. Ha kul att öva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*