Home / Dekor / Kök Kaffebar Idéer
Kök Kaffebar Idéer

Kök Kaffebar Idéer

KÖK IDÉER FÖR KOFFIBAR – Vem skulle ha trott att en enkel placering skulle resultera i en sval utsikt som kallas en kaffebar i köket? Sanningen är att den här köksstilen handlar om att sätta två bord, det ena något högre än det andra.

Det högre bordet fungerar som en matlagnings- eller tvättplats. Medan den kortare rymmer stolar som du kan sitta på. När matlagningen fortskrider kan du chatta med din make och barn i stolarna. Här är några sätt att skapa en kaffebar i köket.

Trendigt kaffebar

Trendigt kaffebar
Källa: homestratosphere.com

Orange och brunt blir temafärger för detta kök. Kökets kaffebar fungerar som en matplats, vilket indikeras av den högteknologiska spisen på kaffebarbordet. Det finns också en juicepress och några ägg.

På andra sidan av bordet finns ett nedre bord som rymmer vissa tallrikar och några stolar. De är alla klädda i gult och brunt för att matcha det övergripande köksutseendet. Vi älskar att köket väljer stolstilen och använder färgerna.

Det som definierar kaffebaren blir modernt. En sådan lugn plats för en snabb frukost.

Klassisk kaffebar

Klassisk kaffebar
Källa: karlasouza.org

Dyrt och expansivt. Vårt andra förslag ser unikt ut med det J-liknande formatet. Kaffebaren med två våningar fungerar mer som handfat. Kaffebaren är mestadels tom för att visa mat, dryck och rätter för gäster och vänner.

När den inte används, fungerar kaffebaren mer som en visning av en plats med de gula blommorna ovanpå bordet. Det finns klassiska stolar, en annan dyr utrustning för det antika köket.

Bredvid kaffebaren finns köksön i köket, där frukten visas. Alla använder antikt trä och stark natursten.

Extravagant kaffebar
Källa: anfirock.com

Det finaste träet, men inte klassiskt eller antikt. Vårt tredje exempel använder Top Wood-kategorin från lager till stol. Det gör kökskassetten extravagant. Dessutom använder kaffebaren en snygg stol- och bordsdesign.

Stolarna står framför ett robust, långt bord där frukter och andra föremål visas. Vi tror att kaffebaren fungerar mer som ett handfat. Kranen kan ses på det nedre bordet. Tvätta smutsiga diskar medan du har en avslappnad chatt.

Efter tvätt, servera disken till gäster eller barn som sitter på stolarna.

Imponerande kök kaffebar

Imponerande kök kaffebar
Källa: YouTube.com

Denna speciella träslag och naturstenen blir de viktigaste materialen för kaffebaren i köket. Trots sin rimliga storlek uppfyller denna kaffebar komplexa uppgifter. Vi kan säga det om gasspisen och mikrovågsugnen i kaffebaren.

Med de två köksapparaterna kan du i kaffebaren koka och värma vatten. Det finns lådor och skåp för förvaring av porslin, konserver och andra ingredienser. Det finns fyra klassiska stolar på kaffebarborden.

När det gäller det övergripande konceptet fungerar kaffebaren i köket mer som en matplats.

Premium Kitchen Coffee Bar

Premium Kitchen Coffee Bar
Källa: skvl.me.

Inte bara trä utan även natursten. Den här kaffebaren överraskar oss med de två materialen som fungerar mycket bra. Denna starka och eleganta kaffebar tar upp ett stort område inom detta breda kök.

Det finns bara tre stolar i kaffebaren. De lädertillverkade stolarna ser också eleganta och dyra ut. Intressant är att det högre bordet i kaffebaren i köket ligger på gasspisens vänstra sida.

Konceptet ser unikt ut om du känner till de vanliga köksbardesignerna som vi mest känner till.

Tydlig köksbar

Tydlig köksbar
Källa: ramadanewsss.info

Ren kökskaffebar när den är som bäst. Tack vare den vita naturstenen ser detta exempel klart, snyggt och friskt ut. Kökets kaffebar håller området enkelt med de minimala köksredskapen och de köksredskap som visas här.

Kökets kaffebar har en lång form. Det fungerar mer som ett handfat som vetter mot de söta stolarna mittemot. Med detta utseende tar köksbaren plats för fyra vuxna som kan prata medan de förbereder mat eller dryck.

Köksbaren använder samma material som alla köksgrunder.

Bästa kaffebaren i köket

Bästa kaffebaren
Källa: slowf.mphventurescorp.com

Detta är den extraordinära designen av köksbaren som faktiskt strider mot vår introduktion. Vi fortsätter att lägga till detta i listan och till och med namnge det som vår topp på grund av den övergripande modellen.

Köket kopierar helt hur en kommersiell kaffebar ser ut. Den väljer det kurviga träbordet som fungerar som servering av kundbordet. Det finns ingen kortare tabell än i föregående exempel.

Istället sätter kaffebaren i köket några stolar bredvid det böjda bordet. Stolarna vetter mot det huvudsakliga matlagningsområdet.

Kaffe bar med kreativa rätter

Kaffe bar med kreativa rätter
Källa: kitchen.healthymarriagesgr.org

Vilket kreativt och unikt kaffebord. Vi hänvisar till den högre tabellen som pekar direkt på två stolar. De står alla framför det nedre bordet där diskbänken ligger. Resten är fortfarande enkel.

Bordet använder den bruna naturstenen som matchar köksbänken. Två coola taklampor lyser ovanför kaffebaren i köket. I det här rättvisa köket blir kaffebaren en oberoende dekoration.

Kaffebaren fungerar som matplats och tvättstuga.

Rustikt kök kaffebar

Rustik kök kaffebar
Källa: bjgcfoundation.org

Det här är vår svåraste köksmodell. Vi applåderar därför hur köket föredrar att installera kaffebarstilen. Köket handlar inte bara om rustik stil eller trä.

Vad som gör kaffebaren fantastisk är i de råa tegelstenarna som stöder bordet. Det måste extra ansträngning och pengar för att få stenarna. Kökets kaffebar fungerar mer som handfat och matplats.

Country Kitchen Coffee Bar

Country Kitchen Coffee Bar
Källa: royhomedesign.com

Köksbaren visar att den kan användas i olika köksstilar. Vårt senaste förslag tar fram en kaffebar i köket på landet. Kaffebaren är gjord av metall som omger de två borden.

Metallen klär också de eleganta stolarna som vetter mot kökets soffbord. När vi tittar på tekannan tror vi att soffbordet fungerar som en spis. Förbered en kopp kaffe eller te för vänner och släktingar att sitta på stolarna.

Fortsätt samtalet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*