Home / Dekor / Kitchen Island Lighting Idéer
Kitchen Island Lighting Idéer

Kitchen Island Lighting Idéer

KÖKEN ÖBELYSNINGSIDÉER – Först och främst är en köksö ett utrymme i ett kök som fungerar som ett socialt utrymme och ytterligare matlagningsområde än en matsal. Husägare kan förvandla köksön till andra roller än de två.

Därför syftar köksöbelysningen till att ge belysning för denna del samtidigt som köket utvidgas. Denna artikel rekommenderar 10 modeller av köksöbelysning som ser snygga och naturligt funktionella ut.

Söt köksöbelysning

Söt köksöbelysning
Källa: wikiecloud.us

Detta kök använder söta taklampor som hänger från taket till köksön. Belysningen står i kontrast till det lyxiga utseendet på hela köket, från köksfläkten till lådorna.

Belysningen tar form i form av bedårande, hattliknande lampor. Deras söta utseende ger en unik variation i den exklusiva köksmiljön. Köksön på den här bilden fungerar som ett förvaringsutrymme eftersom du inte ser några stolar som omger ön.

Ön innehåller ett handfat, frukt som indikerar att du kan placera mat eller dryck. Små lampor, som visas här, är därför tillräckliga.

Extravagant köksöbelysning med ljuskronor

Extravagant köksöbelysning med ljuskronor
Källa: traditionalhome.com

Detta kök får en klassisk och glamorös atmosfär. Du kan komma till denna slutsats genom att titta på skåp, lådor och söta stolar, alla gjorda av massivt trä. Förutom denna redan högkvalitativa ton har detta kök extravagant belysning.

Vi kallar denna belysning extravagant med tanke på den sofistikerade designen med ljuskronor. Belysningen ser tunn och elegant ut från taket till köksön. Den övergripande designen ger en stark, graciös ton.

Belysningen matchar stolarna på köksön och det antika förvaringsutrymmet. På denna ö kan alla familjemedlemmar äta tillsammans och dela berättelser.

Överdimensionerad, lökinspirerad köksöbelysning

Överdimensionerad, lökinspirerad köksöbelysning
Källa: carlaaston.com

Vem tittar inte på belysningen så fort de går in i köket? Belysningen på köksön i det här övergripande köket ser cool och extraordinär ut. Belysningen består av två stora, genomskinliga glödlampor.

I de transparenta glödlamporna kan du se riktiga, trimmade glödlampor som en ljuskälla för köksön. Den unika belysningen matchar köksön, som använder vit marmor med grå repor.

Köksön blir mer än en förvaringsplats för dekorationer, som vi ser här. Naturligtvis kan du placera koppar och livsmedel här.

Glänsande, individuell belysning på en köksö

Glänsande, individuell belysning på en köksö
Källa: madebymood.com

Den fjärde idén använder en liten glödlampa som lyser upp denna köksö från taket. Trots den lilla storleken ser denna belysning glänsande och graciös ut. Belysningen använder stark metall för att täcka och skydda glödlampan.

Så belysningen lyser, vilket bland annat motsvarar inredningen och stolarna i köket, som använder en ljus nyans av brunt trä. Köksön fungerar också som en mini-matuppsättning som kan föra hela familjemedlemmar som äter här.

Du kan ta med barn på denna ö. Du kan prata med dem medan du lagar mat eller tvättar smutsiga diskar.

Traditionell snygg köksöbelysning

Traditionell snygg köksöbelysning
Källa: sebringdesignbuild.com

För att vara ärlig är vi förvånade över den här köksbelysningen. Belysningen använder en panna som hänger från taket till ön. Belysningen är gjord av stark metall som kan hålla länge, så det råder ingen tvekan om att byta ut den ofta.

Pannan skyddar och täcker en glödlampa som lyser upp ön. Endast en glödlampa används i köket på grund av den lilla öns storlek. Förresten ser ön också bedårande ut. Ön tar form i den ovala med den gulaktiga nyansen.

Du kan se att ön har en grotta för dold förvaring. Hela köksön innehåller kreativ smak i konst.

Tydlig belysning på köksön

Tydlig belysning på köksön
Källa: Pinterest

Vi kallar belysningen på den här köksön lika tydlig som ljuskällans outsider på grund av dess vita och superljusbruna nyans. Ön beror bara på den här, rättvis belysning med tanke på den minimalistiska ön.

Om du går efter en överdimensionerad, kommer ön att se besvärlig ut. Den klara belysningen försöker balansera det svarta utseendet på köket. Med denna belysning ser köket inte helt svart ut.

Själva ön blir en social plats och en minirestaurang. Du kan också laga mat innan du serverar den till gästerna i matsalen.

Glamorös köksöbelysning

Glamorös köksöbelysning
Källa: smartsrl.net

Belysningen inspirerar oss med sin eleganta och komplicerade design. Belysningen består av några små lampor som är snyggt ordnade. Belysningen är inspirerad av det faktum att den hänger i kungliga rum tidigare.

Belysningen lyser på köksön, som fungerar som handfat och förråd. Du kan se att ön är hem för dekorationer. Belysningen ger en glamorös och lyxig känsla på ön.

Trots öns lilla storlek ser det hög kvalitet ut på grund av naturstenen som används som handfat.

Anmärkningsvärd köksöbelysning

Anmärkningsvärd köksöbelysning
Källa: donpedrobrooklyn.com

Detta kök erbjuder minimalistisk men otrolig belysning för ön och det omgivande området. Därför är belysningen tillräckligt stor för att tillräckligt belysa större delen av köket.

Belysningen är cirkulär och berör nästan taket i köket. Intressant nog att se att belysningen matchar köksöns skåp och bordsfärg.

Den enkla köksön fungerar mer som förvaring. Du kan också lägga matingredienser på spisen innan du lagar mat.

Klassiska lampor som köksbelysning

Klassiska lampor som köksbelysning
Källa: Decoist.com

Tre klassiska lampor i metallfästen för denna stora köksö. Lamporna ser vintage ut som matchar öbordet. Belysningen använder tre lampor istället för en stor lampa, som vi diskuterade i den åttonde idén.

Belysningen är lämplig för köksön, som spelar ett antal roller, från det sociala rummet till den plats där maten tillagas.

Attraktiv belysning på köksön

Attraktiv belysning på köksön
Källa: butlerreview.org

Vår sista idé, härledd från en klassisk lampstil, ser tilltalande ut på grund av lampornas storlek med eleganta hängare. Belysningen ger en ljuskälla för köksbacksplashen, som ser elegant och stor ut.

Således ser belysningen ljus ut när du slår på den. Det hoppas kunna lysa på köksön som också fungerar som handfat och lager. Dessutom hjälper belysningen till att ge en ljuskälla för köket som verkar stort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*