Home / Hem / Japansk sovrumsuppsättning
Japansk sovrumsuppsättning

Japansk sovrumsuppsättning

Japansk sovrumsuppsättning

Japanska sovrumssatser efterliknar japanernas traditionella Zen-filosofi, som är populär bland husägare idag eftersom den framkallar lugn, lugn och en minimalistisk design. Japansk arkitektur är en källa till vördnad och stor nyfikenhet eftersom den väcker lugn som härrör från japanernas enkelhet och minimalism. När du kommer hem från en stressig dag på kontoret vill du ha ett sovrum som ger dig lugn och ro. Det här är exakt vad japanska sovrumssatser erbjuder.

Vad du behöver

När du köper japanska sovrumssatser står du inför massor av alternativ. Så det är viktigt att du bestämmer vad du behöver först. Behöver du byta ut gamla sovrumsmöbler? Du kan behöva en ny uppsättning påslakan och örngott. När du har räknat ut exakt vad du är ute efter kan du gå vidare till att bestämma rätt storlek.

storlek

För ett väl inrett rum är storleken avgörande. Dina möbler, sängkläder och belysning måste ha rätt storlek. Detta är allt du behöver veta om rätt storlek på möbler: det är det som är i balans med storleken på ditt utrymme. Låt oss nu titta på några av de bästsäljare som finns på marknaden idag.

Cecere Platform 3-delars konfigurerbara sovrumsset

Inte bara finns det 3-delade Cecere-sovrumset från Brayden Studio till ett rimligt pris, det är också ett utsökt mästerverk som hämtar inspiration från eleganta japanska mönster. Det är en uppsättning med en tobak ek / brun yta som är perfekt för att lägga till en välkomnande och inbjudande accent till ett sovrum. Eftersom den finns i olika storlekar, från dubbel storlek till Kalifornien king size, hittar du det perfekta tillskottet till ditt sovrum.


Anime påslakan Set King Size

Om du dekorerar en tonårs sovrum kan du inte gå fel med detta anime-inspirerade sängkläder med två örngott från Ambesonne. Hela uppsättningen är gjord av 100% borstat mikrofibertyg som är otroligt mjukt och ger ultimat komfort. Med sin design och högkvalitativa material är det en uppsättning som är ett måste för din garderobarsenal. Det andas och lovar att hålla din skönhetsunderkläder efter varandra.


Matisse Fujian plattformssäng

Sovrumset Matisse Fujian förtjänar tredje plats på vår lista över de bästa japanska sovrumssatserna på grund av dess fantastiska design som återspeglar landets klassiska skönhet. Den är lämplig i moderna miljöer med sina rena linjer och låg profil. Detta sovrum består av en king size-plattformssäng och två vita nattduksbord.


Matisse Fujian modern säng + 2 sängbord King (Espresso)

Den fjärde placeringen på vår lista är exakt samma enhet som den tredje. Den enda skillnaden mellan de två är finishen. Speciellt denna uppsättning ger ett sofistikerat utseende med sin espresso-finish. Med snygga och rena linjer är denna uppsättning den bästa uppsättningen för att ge ditt sovrum viktlös nåd. Satsen kan också levereras med eller utan byrå och låda.


Japanskt täcke

En annan utsökt produkt från Ambesonne är en uppsättning som kan användas för att göra ditt sovrum inbjudande, lugnande och lugnande samtidigt. Det traditionella japanska mönstret, livfulla färger och skarpa detaljer drar ihop ditt sovrumsinredning. Den är också gjord av 100% mjukt mikrofibertyg.


Matisse Fujian Modern plattform

Ytterligare ett sovrum från Matisses Fujian-samling. Det är det perfekta alternativet för dem som letar efter sängar och sängbord som kan utstråla ett utsökt utseende utan att spendera mycket pengar. Den rena, släta ytan och finérfinishen passar alla möbler som redan finns i ditt japanskt inspirerade sovrum.


Anime påslakanset

Detta queen size-påslakanset från Ambesonne kommer säkert att behaga en tonåring. Det visar en svart och grå mangakampscen. De flesta husägare oroar sig för att blekna när de innehåller utskrifter i sin heminredning. Med denna högkvalitativa sängkläder behöver du inte oroa dig, eftersom tryck / mönster skapas med den senaste digitala tekniken.


Asiatiskt påslakansats queen size

Det är ett dekorativt 3-delat sängkläder gjord av Ambesonne och är perfekt för en flickas sovrum med sina japanska körsbärsgrenar som står ovanför solen med bergsreflektion. Flickor kommer att bli mycket nöjda med denna eleganta och snygga sängkläder. Den kan tvättas i maskin och tillverkad av 100% mjukt mikrofibertyg.


Naturligt påslakansats Queen size

Med sitt smarta tryck och röda accent säkerställer denna uppsättning att du inte behöver spendera något för att göra ditt utrymme till ett japanskt sovrum. Det kan knyta utseendet på ditt rum och du kommer att vara tusentals mil från din nuvarande plats. Dessutom, på grund av det utmärkta utförandet och sömmarna, kommer du snabbt att få tag på detta påslakanset!


Thai Vintage handgjorda asiatiska orientaliska hantverk japansk solnedgång bambu träd konst

Sist men inte minst, är detta japanska sovrum lampa dekor. Det är en trälampa som ger ditt sovrum en romantisk men sofistikerad känsla när den är tänd. Om du letar efter en nedtonad och dramatisk ljuskälla för ditt sovrum så är det precis vad du letar efter.


Japansk-inredning-design-sovrum-tak-ljus.jpg (600 × 450.
Sovrumsset i japansk stil - Köp Sovrumsmöbler, modernt.
Amazon.com: Japansk täckeuppsättning Täckeuppsättning 3.
japanska sängram-teakmöbler malaysia-inomhusmöbler.
Amazon.com: Ambesonne Nature påslakanset, Sakura Blossom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*