Home / Dekor / Idéer för belysning av köksskåp
Idéer för belysning av köksskåp

Idéer för belysning av köksskåp

Idéer för att tända köksskåp – Mitt på natten vaknar du fortfarande upp och tänker på något att äta eller leta efter. Du kommer till köksskåpet eftersom du kommer ihåg att du satte det där.

Du kommer dock att finna det svårt att hitta objektet, för även om du tänder köksbelysningen förblir strålen svag. När detta scenario inträffar, överväg att ställa in belysningen i köksskåpet. Läs vidare för att se att extra belysning är en annan skönhet att upptäcka.

Avslappnad köksskåp belysning

Avslappnad köksskåp belysning
Källa: durasupreme.com

Typisk skåpbelysning i ett modernt kök. Vi kan dra slutsatsen från detta från vårt första exempel. Detta kök använder tre belysningsstilar, varav en är tillägnad de grå köksskåpen.

Det finns en stor inbyggd lampa nära varje köksskåp. Lampan lyser starkt för att belysa varje sida av skåpenheten. Du kan använda lampan för att bläddra bland rätter eller annat innehåll i garderoberna.

Det finns två andra belysningsmodeller för ytterligare belysning än de inbyggda. Du behöver inte oroa dig för belysningsaspekten i detta kök.

Kreativ inbyggd köksbelysning

Kreativ inbyggd köksbelysning
Källa: hgtv.com

Tre små inbyggda lampor lyser för det långa köksskåpet, som ser L-ut. Man kan säga att de första och andra idéerna är så lika. En aspekt som skiljer dem båda ut.

Med tanke på den L-formade köksskåpformationen delar detta kök var och en av de inbyggda lamporna i tre områden. Var och en av de inbyggda lamporna är rättvist placerade. Idén gör att garderoben är ordentligt upplyst.

Om detta inte räcker, slå på den inbyggda mindre belysningen för extra strålar.

Dold köksskåp belysning

Dold köksskåp belysning
Källa: laceainarie.com

En hel del strålar lyser upp varje skåp i det här köket trots det mellersta. Belysningsmodellen lyser också upp bänkskivan i köket. Det är fortfarande belysning från taket i köket.

Eftersom vi inte kan bestämma platsen för skåpbelysningen kommer vi helt enkelt att kalla denna punkt för dold köksskåpsljus. Vi kan se ljusbrytare under några skåp istället. Detta gör det enkelt för oss att slå på och av skåpbelysningen.

Det vita köksskåpet hjälper till att öka strålen som genereras av belysningen.

Ekonomisk köksskåpbelysning

Ekonomisk köksskåpbelysning
Källa: hgtv.com

Det finns ingen speciell belysning för köksskåpet i detta kök. Jag behöver inte det förresten. Köket kompletterar köksfläkten med tre små lampor som ger en rimlig mängd strålning till köksskåpet.

Att använda en grå bänkskiva kan reflektera balk och öka nivån på balk som kan nå köksskåpet. Dessutom finns de inbyggda stora lamporna på köksväggen. Byte kan definitivt hjälpa dig att hitta objekt.

Denna punkt lär oss att välja belysning som kan duplicera arbetet för att minska strömförbrukningen.

Speciell köksskåpbelysning

Speciell köksskåpbelysning
Källa: amberyin.com

På samma sätt som den tredje idén lyser den här ljusmodellen mycket ljusare än det tidigare konceptet. Ljusstrålen fördubblas tack vare det krämiga bakstycket i köket.

Varje basskåpsenhet i det övre området har en speciell belysning. Dessutom används mörkbruna träskåp i köksskåpen som sticker ut mot bakplattan.

Du kan vara säker på att lamporna kommer att återupptas på natten utan att tända huvudlamporna i köket.

Reflekterande köksskåp belysning

Reflekterande köksskåp belysning
Källa: nighthops.com

Vi tror att denna köksdekor inkluderar skåpbelysning. Det behöver inte stora lampor. Köksskåpet sätter små lampor under skåpen. När lamporna tänds träffar de den glödande bänkskivan.

Du kan gissa resultatet. Samarbetet speglar köksskåpet och ser därför mer glänsande ut. Du behöver inte oroa dig för att välja mörkt trä som material för köksskåpet.

Tack vare skåpbelysningen och den livliga bakplattan ser skåpet ljus ut på natten. Det finns inga stora huvudbelysning i detta kök.

Vintage köksskåp belysning

Vintage köksskåp belysning
Källa: centimetdecor.com

Två mörka antika lampskydd lyser över ett flytande öppet träskåp. De ger inte direkt belysning för de två skåpen. Den dagen kan vi inte se hur ljus belysningen kan vara.

Vi välkomnar utseendet på belysningen, som verkar väldigt unik. Lamporna stjäl utseendet på vintage-lampor tidigare. Belysningen ändrar belysningen med de snygga hållarna. Belysningen matchar den moderna och klassiska stilen i köket.

Skåp och golv är den bästa kopian av vintage kökelement.

Traditionell köksskåpbelysning

Traditionell köksskåpbelysning
Källa: freshome.com

Även om det inte är direkt ovanför skåpen eller det flytande öppna lagringsutrymmet, inkluderade vi ändå de två traditionella lamporna i den här artikeln. Vi är säkra på att den stora belysningen kan överföra strålar till köksskåpet.

Vi är intresserade av att diskutera lampornas stil. En av dem kopierar en traditionell lampa som tidigare huvudsakligen använts i kök. Lampmodellen passar in i detta moderna och klassiska kök. Pärlstav som kommer att bli köksväggen ser väldigt gammaldags ut.

Ljust trä omsluter detta kök för att hålla sitt minimala utseende.

Trevligt köksskåp belysning

Trevligt köksskåp belysning
Källa: adoreyourplace.com

Tre söta lampor skapar strålar för köksmöblerna. Lamporna liknar den sjunde idén, men ser snyggare ut. Belysningen använder kortare hållare så att vi kan se lamporna inuti.

Belysningen är ansvarig för att belysa det flytande öppna skåpet på väggen. Belysningen lyser också upp lådorna under bänkskivan. De vita lådorna lägger till strålen som genereras av lamporna.

Intressant att notera att köket använder vintage lampor för denna strandköksstil.

Cool köksskåp belysning

Cool köksskåp belysning
Källa: kalvez.com

Vi ska inte prata om den inbyggda belysningen precis ovanför köksskåpet. Vi vill peka på den svala, cirkulära stora lampan som ligger mycket nära skåpet. Som sekundär ljusleverantör ser lampan intressant och modern ut.

Lampan producerar inte ljusa strålar som utsätts för den inbyggda belysningen. Det ljusa och glänsande materialet i köket indikerar att det inte kräver särskilt stor belysning eller många lampor.

Detta koncept får oss att förstå att köket gör ett litet, bra jobb med att sänka energiförbrukningen och hålla jorden frisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*