Home / Hem / Så optimerar du utrymmet i din stuga
Så optimerar du utrymmet i din stuga

Så optimerar du utrymmet i din stuga

Att gå till en stuga eller stuga gör att du kan leva med mindre, koppla bort från distraktioner utanför och hitta välförtjänt vila och avkoppling. Men om du har en stor familj eller upplever några regniga dagar i rad kan de reducerade medlen kännas begränsande.

På grund av detta bör du optimera ditt utrymme för att uppleva timmerstugans livsstil. Oavsett om det här är din hotspot för sommarsemester eller en plats att fly till året runt, kan du tillämpa grunderna i inredningsdesignen förbättra din övergripande upplevelse. Så optimerar du utrymmet i din stuga eller stuga.

Minska möblerna

rustcab Hur man optimerar utrymmet i din stuga

I ett skåp behöver du inte sidobord, lampor och hyllor för krusiduller. Var kreativ och använd en minimalistisk inställning Inreda ditt rum. Istället för att få en stor, överfull soffa som dominerar utrymmet, välj något mindre och snyggare. Försök att begränsa utrymmet till ett soffbord snarare än en komplett uppsättning möbler.

Försök om möjligt att söka efter multifunktionella möbler. Rustika resväskor är lämpliga både som soffbord och som förvaringsplats för filtar och tillbehör. En soffa med utdragbar säng är användbar när företaget anländer. Tänk på funktion över mode när du dekorerar.

Använd bortkastat utrymme

Det måste finnas något i både hyddor och hus lite bortkastat utrymme. Till exempel toppen av väggarna, särskilt ovanför dörrarna. Dessa är de perfekta platserna för hyllor som inte kommer att störa flödet av utrymme men som ger bra förvaring för leveranser. Att lägga till hopfällbara sängar under sängen är perfekt för att lagra extra filtar. Hängande krokar – vare sig på väggen eller på hyllans nedre del – kan vara användbara för förvaring av redskap när skåputrymmet är begränsat.

Ta dig tid att bedöma vad som ska och inte kommer att användas i stugan under din säsong. Om du upptäcker att du har ett redskap som inte behövs eller lämnar extra böcker som ingen kommer att läsa, ta dem med dig om du vill minimera röran.

Lägg till spegel

Att lägga till speglar ökar inte det tillgängliga utrymmet eller lagringsutrymmet, men det ger en illusion av mer utrymme och ökar belysningen i normalt mörkare områden i en stuga. Ibland är det allt du behöver för att undvika att känna dig trång i ett trångt utrymme.

Ett annat sätt att släppa in ljuset i stugan samtidigt som man upprätthåller integriteten är att använda halvopaka eller frostat material istället för alla solida väggar och dörrar. Byt ut massiva sovrums- eller badrumsdörrar mot frostat glas. Du kan till och med skapa en vägg från den semi-ogenomskinligt material för ljus Kör igenom i trafikavstämda områden.

Använd naturen

2933c45e-8585-4b88-a64b-3269176880b3.c10 Hur man optimerar utrymmet i din stuga

När du går till din stuga eller stuga, gör det inte med avsikt att stanna inomhus hela tiden. Naturligtvis kan dåligt väder utmana tiden ute. Det är därför du bör betrakta utomhusmiljön som ett komplement till ditt bostadsutrymme.

Att lägga till en täckt veranda kan lägga kvadratmeter till din stuga och är den perfekta platsen för en uteservering eller vardagsrum där du kan dra dig tillbaka när barnen blir bullriga på en regnig dag. Genom att lägga till ett platt utrymme där täcktält kan ställas in snabbt och effektivt kan du skapa mer rörelsefrihet oavsett väder.

Ange en förpackningsgräns

Kanalisera ditt inre kommersiella flygbolag och ställ in en bagagegräns när du flyger till din stuga. Genom att göra detta begränsar du inte bara din familjs paket utan gör också en regel för dig själv. Detta är ett utmärkt sätt att begränsa överpackningens önskemål i ditt liv, även om du är den överpacken.

När det gäller stugans livsstil, håll sakerna enkla och fokusera på det som verkligen betyder något: skapa minnen och koppla av utomhus.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*