Home / Hem / Inte bara för att ha det, utan för att ha en pålitlig: 5 tips för korrekt husisolering
Inte bara för att ha det, utan för att ha en pålitlig: 5 tips för korrekt husisolering

Inte bara för att ha det, utan för att ha en pålitlig: 5 tips för korrekt husisolering

Vi har alltid svårt att bo i ett hus som överhettas eller blir för kallt, särskilt på sommaren och vintern.

Allt du behöver är en bekväm hemmiljö. Det enda sättet att säkerställa detta är kanske genom att köpa kylare och värmare för att reglera temperaturen i ditt hem. Kostnaden för att köpa och använda dessa maskiner kan vara dyr, men inkluderar en Energieffektiv isolering kan göra stor skillnad Hur du sparar dina pengar.

Här är fem tips för att belysa hur du får rätt hemisolering som ger dig en bekväm miljö runt ditt hem.

Se till att fönstren är ordentligt fastsatta och har rätt storlek

Vita huset Inte bara för att ha det, utan att ha en pålitlig: 5 tips för korrekt husisolering

Du kanske älskar stora fönster, men det är förvånande att lära sig att de kan lägga upp till tjugofem procent till dina kyl- och värmeräkningar på vintern och sommaren. Om du gör dem mindre är problemet med stora räkningar löst kalla och varma årstider.

Kontrollera ramen runt ditt träramade fönster för skador och om det finns skador, tillsätt tätningsmedel eller träfyllmedel. Om dina fönster är gjorda av aluminium kan du lägga till dragdrag för att förbättra husets isolering. Du kan också applicera en fönsterfilm i fönstret. Fönsterfilm minskar mängden värme genom fönstret.

Kontrollera dörrsprickan.

Dörröppningar kan bana väg för värmeförlust och kyla, särskilt på golvet. Du kan fylla dessa luckor med dragskydd för den nedre dörrborsten, eftersom de är lätta att installera, diskreta och effektiva för att undvika värmeförlust.

Avyttra växter runt huset

Beautiful-Garden-Desi-1 Inte bara för att ha det, utan för att ha en pålitlig: 5 tips för korrekt husisolering

Träd som omger ditt hem ger skugga som minskar värmen och blockerar vindar som är förknippade med kyla. De vanligaste typerna av växter att plantera utanför ditt hem är att klättra Vinrankor och lövträd. De förhindrar att värmen kommer in i huset och blockerar vindar som ger kyla.

Isolera källaren

Du kan isolera din källare eftersom det sparar värmeräkningar avsevärt. Du kan isolera källarväggen med extruderad polystyren, styv isolering eller styvt glasfiber som kan installeras på utsidan av dina källarväggar. Du kan också välja en takisolator. Detta förhindrar värmeförlust genom väggarna.

Kontrollera isoleringen på vinden

Eftersom det mesta av värmen som kommer från ditt hem flyr genom taket, bör vinden installeras med antingen lös fyllning eller non-woven-isolering. Människor föredrar lös isolering eftersom det är billigare än fleece och ger bättre täckning när de är korrekt installerade.

Det kan ses att ovanstående isoleringstips är billiga eftersom de inte kräver så mycket pengar för att köpa, installera och underhålla. Detta är ett miljövänligt alternativ för att undvika värmeförlust och för att göra inomhusklimatet trevligare på vintern. Du är inte heller begränsad till att fråga andra om vilken typ av isolering de tycker är bäst. Korrekt isolering är ett annat bra sätt att tillföra hemvärde.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*