Home / Hem / Bröllopskolonner till salu
Bröllopskolonner till salu

Bröllopskolonner till salu

Bröllopskolonner till salu

Bröllopspelare kan kombineras med bröllopsbågar och andra dekorationer för att ge din festliga inredning ett traditionellt utseende. De kan också användas för andra tillfällen, t.ex. B. för examensceremonier, styrelserum, bibliotek och mer. Kolumner var en gång en integrerad del av arkitekturen och användes för att helt enkelt stödja byggnader. Nu har de blivit mer dekorativa i sitt bruk.

Imiterade romerska kolumner

Dessa konstgjorda romerska kolumner är gjorda av plast men ser ut som de hittades längs Via Marcus Aurelius eller i Forum Romanum. De är naturligtvis mycket mindre, så de är perfekta som en del av dina bröllopsdekorationer. De kan rymma en 10 till 10 tum blomplatta eller kan användas för att stödja andra meningsfulla dekorationer. De kan också användas för att dekorera ett styrelserum, bibliotek eller till och med en födelsedagsfest. De är utmärkta som en tillfällig dekoration eller som en mer permanent rumsdekoration.

Dessa romerska kolumner ger värdighet och högtidlighet oavsett var de placeras. De är lätta att transportera och lätta att lagra. De kan ställas ut eller förvaras för användning vid olika evenemang. Förutom bröllop, möten och födelsedagar kan de också vara attraktiva för examen.


Spetsiga venetianska bröllopskolonner

Stöd vackra blomsterarrangemang, markera vägen för processionen, flankera piedestalen för den som tjänar vid ceremonin eller använd den bara som en allmän dekoration. Dessa lacy venetianska brölloppelare kan enkelt användas som dekoration, trafikstyrning och mer. Fyrtio tum långa och tolv tum breda vid basen, de är verkligen svåra att ignorera. Täck över dem med buketter med blommor, meningsfulla symboler eller låt dem vara enkla. Lägg till streamers eller kablar för direkt trafik eller ställa in reserverade sittplatser för familjemedlemmar.

Oavsett var du placerar dessa vackra pelare, kommer de att lägga till de allmänna firandet för alla tillfällen. Använd dem för att stödja speciella föremål som ska användas vid ceremonin eller för att markera speciella platser. Hennes känsliga kungliga utseende är både värdigt och festligt och perfekt för bröllop, examiner eller liknande milstolpar i livet. De kan till och med användas som en avskedsfest för någon som nyligen har gått i pension och förbereder sig för att uppfylla sina drömmar.


Justerbara romerska bröllopskolonner

Om du gillar utseendet på romerska kolumner i din festliga firande kommer du att älska dessa justerbara romerska kolumner. Avsnitt kan staplas upp till tre höga eller bara en, vilket skapar tre höjdalternativ som sträcker sig från fyrtio en tum till sextio-sju tum, utan fjäder eller blommor att placeras ovanpå. Varje kolumn levereras med en 15 “bas, som är 12” kvadrat för stativ och stabilitet, och en topp av liknande storlek. Dekorationer ger höjd. Undvik att lägga till tunga dekorationer, eftersom dessa kan destabilisera pelarna.

Pelarna kan användas i trappor eller kan användas för att skapa en känsla av att bygga på något och lyfta ögonen till en central plats. De är lätta att montera och demontera. På grund av sin sektion är de lätta att lagra. Bröllop, examen, pensionsfester och mer – nästan vad som helst kan dekoreras med dessa pelare.


Kristallbelagda pelare

Denna graciösa urna på en pelare tar nästan andan ur dig. Basen på den rena vita sockeln är inlagd med små metallplattor och banden på dessa blanka plattor upprepas i varje smalt intervall i kolonnen och vid basen av urnen. Urnen är dekorerad med ett korsat blommönster av upphöjt material. Vid skärningspunkten för varje linjekorsning finns en vit cabochon-kristalldroppe. Hela effekten är rik, vacker och ändå reserverad på något sätt, särskilt när urnen är fylld med en bukett vita rosor och barnets andedräkt. Det är det perfekta valet att flankera altaret vid ett bröllop eller att pryda trappan vid ett dop. Detta är den perfekta dekorationen för ett evenemang med stor högtidlighet och glädje.


Grundbudget venetianska kolumner

Dessa enkla pelare är billigare än några av de mer avancerade, men de kan fortfarande göra jobbet. De kan inkludera blomdekorationer, lätta byst och andra symboliska skulpturer, markera trafikområden och avgränsa områden med reserverade sittplatser. De ser bra ut, är lätta att sätta upp och ringer inte alarmklockor i bröllopsregistret. De är en vacker, konservativ dekor som, även om de inte skickar ut raketer märkta “extravagant vackert”, visar tecken på att du lägger lite tanke och omsorg i planeringen av bröllopsinställningen.

Lägg till några härliga blomsterarrangemang som visar brudparets färgval så får du något som är minnesvärt och smakfullt. De kan enkelt förvaras och användas för andra tillfällen som examen, styrelsemöten och till och med födelsedagsfester.


Skapa en ståtlig kolonnad

Inte alla kolumner är avsedda för bröllop, examen eller annan fest. Vissa är bara för vardagsbruk eller för att dekorera interiören i ditt hem. Detta är fallet med den anslutna övre kolumnen. Den kan placeras i vilken del av ditt hem som helst som kan använda en accent. De är inte avsedda som ett stöd, men de kan hjälpa till att hålla upp en lätt tygpåse eller hjälpa till att underhålla hörnen på ett falskt tak.

De kan också användas för att fästa julbelysning, gardiner eller för att inrama en speciell garderob. Pelarna är åtta meter långa och kan målas för att matcha alla inredningar, inklusive fauxmarmor. De kan användas för att ge din inredning en romersk eller grekisk look.


Elegant brölloppelare

Denna eleganta kolonn har korrugeringen av många grekiska eller romerska kolonner. Den kan beställas i en mängd olika höjder, från 24 tum och upp till drygt tio meter. Den kan användas som en bröllopspelare genom att placera blomdekorationer eller symboliska ornament på varje bas, eller den kan användas som ett mer permanent dekorativt element i ditt hem. Det passar enkelt i ett bibliotek, styrelserum, kontor eller till och med i din matsal. Dess ekonomiska design passar nästan alla inredningar, från illa chic till moderna former.

Den är gjord av väderbeständig harts / plast och kan användas utomhus. I kombination med en träd- eller trädgårdsstaty kan dessa pelare hjälpa till att förvandla dina trädgårdar till en spegelbild av de som finns i Italien.


Grekisk kolonnbas

Förbättra vägen till ditt bröllopsaltar med denna sandfärgade bas eller dekorera dina blomsterbäddar. Det är väderbeständigt och kan fungera bra inomhus eller utomhus. Placera den bara och fyll den med sand. Annars kan du använda toppen för att placera blomplattor eller andra vackra dekorationer på basen. Den sandfärgade ytan är lätt att sköta. Torka dem vid behov med en mjuk trasa. Du kan också fylla på det med lätta byst eller andra intressanta ornament. Bara en försiktighetsåtgärd: det KAN INTE användas med ögonkulor. Tungmetallkulorna blir för varma för basens hartskomposition.


Överväganden när du köper kolumner

Några saker att tänka på när du köper pelare som bröllopsdekorationer är där de kommer att användas, hur många av dem du behöver, vilken höjd som kommer att vara mest praktisk, och – naturligtvis – vad du kommer att dekorera dem med. Vissa pelare är dyrare än andra, andra fungerar både inomhus och utomhus, medan andra bara kan användas inomhus. Poly / hartspelare är populära och fungerar ofta både inomhus och utomhus. De är lätta att installera och lätta att ta av och lagra.

Tillämpningar av kolumner

Kolumner kan användas för en mängd olika ändamål. Du kan bära vaser, urnor, buketter med blommor och lätta ornament. Större pelare kan användas för att stödja remsor av tyg eller mer formella valv. De kan användas för att hålla upp dekorativa rep för att kontrollera trafikflödet vid en större händelse. Små pelare kan inbäddas i rabatter för att stödja urnor eller små, lätta skulpturer.

Konstruktion och underhåll av polyharts- och akrylpelare

Pelare är ofta fyllda med sand, särskilt basen. Detta hjälper dem att stå upp utan att bli utsatta eller sjunka ner i marken. De är lätta att ta hand om. Torka bara av dem regelbundet med en mjuk trasa för att ta bort damm eller smuts som kan ha fallit på dem. Även om de kan försämras från solen, kommer de att hålla i många år med minimal uppmärksamhet. Det betyder att pelarna som du använde för att markera området för din bröllopsprocession kan bli trädgårdsdekorationer som kommer att pågå i flera år.

Symbolik och kolumner

För de gamla representerade kolumner ofta träd. Träd representerade livet. De bar frukt, saker kapslade i sina grenar, de gav skugga och de gav trä för värme, ljus och möbler. Faktum är att några av de tidigaste pelarna var trädstammar som vändes upp och ner för att förhindra att de växte. Detta skulle inte vara nödvändigt för alla trädarter, men pilen kan till exempel odlas från sticklingar. Kolumner representerar den maskulina principen, inte bara av uppenbara skäl utan för att de ofta var den stödjande delen av ett hus, tempel eller officiell byggnad. För östra indianer kan en pelare representera chakran, som tros vara ordnade i en rak linje på baksidan. Curlingavsnitten ovan avbildade ramhorn. Andra mönster avbildade löv eller frukt.

Kolumner i arkitektur

Kolumner var en gång en integrerad del av arkitekturen i en stor byggnad av en enkel och praktisk anledning: de höll upp taket. Innan ingenjörer lärde sig om bågar och uppfann stålbjälkar och liknande moderna byggmaterial var pelare viktiga för att stödja stora takytor. Numera kan pelare göra den här funktionen, men dekorativa pelare av akryl eller polyharts kan skapa en illusion från gamla tider genom att använda pelare på ett sätt som verkar hålla något, även om det mestadels visas. Om du gillar något liknande kan du använda pelare för att skapa någon form av konstgjord ruin i din trädgård eller nära din terrass.

Köp kolumner

Det finns många alternativ när du köper dekorativa pelare. Många av dem efterliknar riktiga kolumner som användes i forntida arkitektur. För din trädgård eller ditt evenemang, överväg syftet med kolumnerna, det antal som krävs, den individuella eller kollektiva kostnaden och din totala budget för dekoration. Storlek har också betydelse eftersom dekorativa pelare finns i olika storlekar, från cirka 2 meter höga till över 10 meter höga. Det finns också några skillnader i basstorleken och ovansidan. Att tänka på dessa storlekar är viktigt för att uppnå det utseende du vill ha. Det skulle inte räcka att placera till exempel en tio fot hög kolumn i ett rum med ett åtta fot högt tak. Du vill inte heller sätta ett stort blomfack på en 6-tums kolonn.

Om du planerar att sätta en tittboll eller annat tungt föremål på kolonnen, se till att den är lämplig för den. Sfärer i rostfritt stål kan vara tunga och värma upp i solen. Sten- eller lerskulpturer kan också vara utmanande. Du vill att höger kolumn ska stödja sådana element. Detta är en viktig faktor för din piedestals livslängd.

Vit marmor bröllop pelare till salu, Visa bröllop.
Källmarmor dekorativa bröllopskolonner till salu på m.alibaba.com.
50+ bröllopskolumner till salu du kommer att älska 2020 - Visual Hu
Hot Sale Upplysta dekorativa upplysta kolumner för bröllop - Köp.
Dekorativa marmor bröllop pelare och kolumner till salu - Köp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*