Home / Hem / Memo Board Idéer
Memo Board Idéer

Memo Board Idéer

Memo Board Idéer

Memokort finns vanligtvis i storlekar som passa snyggt över ett skrivbord. Till exempel kan de vara ungefär 33 tum vid 27 tum. Memo-kort finns dock i olika storlekar Mät utrymmet på väggen och hitta den perfekta storleken.

Du kan också välja att göra anslagstavlan längre genom att orientera den horisontellt eller högre genom att orientera den lodrätt. Om du placerar anslagstavlan över ett brett skrivbord är det vettigt att orientera den horisontellt. Vertikala minnesplattor ser bäst ut på mindre väggar eller i trångare utrymmen.

Vissa minneskort levereras också som uppsättningardär två har en liten lådform och en tredje kan vara lång. De passar ihop på väggen för att utföra olika funktioner, till exempel kan en del vara en svart tavla, en annan anslagstavla och en annan en torr radergummi. De mindre brädorna kan vara 9 ”vid 9” och den längre brädan kan vara cirka 18 “vid 7”. Detta är en annan bra storlek och stil om du vill ha en mängd olika funktioner när du både hänger föremål och skriver anteckningar.

20 DIY Memo Board Idéer - Alla DIY Masters |  Diy memo board, Memo.
20 DIY Memo Board Ideas - Alla DIY Masters |  Väggorganisation.
Enkla idéer!  DIY Wood Pallet Memo Boards - Enter D
Black Wire Wall Grid + SHELF, gratis klipp, Wire Mesh Memo Board.
20 DIY Memo Board Idéer - Alla DIY Masters |  Sovsal, sovsal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*