Home / Hem / Inredning och inredning för killar
Inredning och inredning för killar

Inredning och inredning för killar

Kanske är den största utmaningen en husägare kan ta på sig när det gäller inredning och design är att bibehålla både deras unika och personliga. När det gäller interiörer för män kan några av de starkare aspekterna av det inkludera:

  • Mättade färger
  • Starka geometriska former
  • Brist på utsmyckade detaljer

Dessa saker kan dock gälla båda könen, inte bara män ensamma. Faktum är att alla husägare som är ett fan av rustik inredning eller inredning som känns mer modern och renare, dessa typer av detaljer gäller definitivt för dig.

Man trodde att en speciell inredning för män skulle passa bättre för inställningar som den traditionella “bachelor pad”. Motsatsen är dock sant. Dessa typer av detaljer kan vara mycket tilltalande för båda könen och kan till och med användas i en större familjemiljö. Det största problemet med detta är dock att bestämma hur exakt dessa typer av detaljer kan införlivas i en inredningsdesign utan att få dem att se ut för drastiska eller för enkla.

Här är några användbara tips du kan följa för att integrera mer specifika aspekter av mäns inredningsdesign i ditt eget hem.

Välj rätt färgpalett

Dekor-och-interiör-design för pojkar-6 Dekor-och-interiör design för pojkar

Det första och främsta steget är att se till att du väljer rätt färgpalett. Bastonerna som ingår i paletter för denna speciella typ av design är i sig mörkare och är följande:

  • Djupblå
  • lila
  • svart
  • brun

Kom ihåg att varje färg som ingår i färgspektrumet har sina egna mörkare inkarnationer. Det här är färger som du bör experimentera med genom att kombinera mörka färger med väggar och golv som är mer neutrala. Detta hjälper till att balansera möbler och andra dekorationer med mörk färg.

Stark geometri

Inredning-och-inredning-design för pojkar-2 Inredning och inredning för pojkar

Horisontella och vertikala linjer är de starkaste detaljerna som kan hjälpa till att få ett rum att sticka ut när det gäller detaljer som är mer “maskulina” eller “maskulina”. Den vanligaste inredningsstilen som används i sådana fall är den moderna minimalistiska stilen, som mycket föredras av dem som föredrar ett utseende som innehåller siktlinjer och öppna ytor. När det gäller stark geometri fungerar det bäst när du direkt kan upptäcka den i ett inre utrymme. Stark geometri är också mycket effektiv och kan fånga en persons uppmärksamhet omedelbart när ett utrymme där den används upplöses.

Naturliga material

Några av de vanligaste naturliga materialen som används i inredning för män är följande:

  • Tegel
  • Trä
  • Varje typ av organiskt material

Dessa specifika saker är avsedda att symbolisera naturen såväl som element av rustik natur. Dessa typer av maskulin ytbehandlingar används vanligtvis i exponerade väggar, premiummöbelmaterial och golv. En annan sak att tänka på är användningen av aspekter som synliga tak och åldrade ytor. Dessutom är möbler som i sig är mindre raffinerade, såväl som starka linjer, starka maskulina egenskaper som bör beaktas. Andra sätt att väsentligen ta med naturen inuti är accenter av natursten och rustik sten.

Lädermöbler

Dekor-och-inredning-design för pojkar-5 Dekor-och-inredning-design för pojkar

De allra flesta män älskar läder, och detta material kan också införlivas i herrdekor. Speciellt i form av läderfåtöljer och soffor som inte har sofistikerade mönster eller andra dekorativa element. Det viktigaste är att ju enklare allt är, desto bättre ser allt ut.

Lägg till en matta

Dekor-och-inredning-design för pojkar-10 dekor-och-inredning för pojkar

Ett bra sätt att lägga till en nivå av personlighet och karaktär till alla interiörutrymmen är att lägga till en matta efter eget val. Det bästa är att mattor tar praktiskt taget inget extra utrymme. Du bör dock se till att mattorna kan kompletteras med trägolv av hög kvalitet. Samtidigt bör du undvika kombinationer av mattor och mattor.

MUSIG UPP

Inredning-och-inredning-design för pojkar-4 Inredning och inredning design för pojkar

Även om du tar minimalismens väg betyder det inte att rummet som du arbetar med måste ges en “kall” känsla. Ta istället en “mindre är mer” -metod för att göra arkitekturen och grunden varm och mysig utan att behöva mycket extra tillbehör. Det bästa området för detta är ett område som har stora fönster och mycket exponerat trä.

MINIMALIST Väggdekor

Inredning-och-inredning-design för pojkar-1 Inredning-och-inredning-design för pojkar

Väggdekoration i sådana rum bör hållas så enkel som möjligt. Tillbehör som inramade foton och grafik är acceptabla, men bara så länge ramarna inte innehåller mycket detaljer.

GÖM HELA KLUTTERNA I DITT KÖK

Dekor-och-interiör-design-för-pojkar-9 Dekor-och-interiör-design för pojkar

I ditt kök kan du hålla alla dina diskar fria från röran genom att sätta bort några apparater som brödrostar och bara ta ut dem när du verkligen behöver dem. Det kan irritera dig när du måste gräva upp dem, men det blir allt värt det designmässigt.

Dra ut kontakten ur uttaget i ditt sovrum

Dekor-och-inredning-design för pojkar-8 Dekor-och-inredning för pojkar

Istället för att lämna föremål som en TV eller annan elektronisk enhet ansluten till ditt vägguttag i sovrummet hela tiden, överväga att ställa in en fåtölj eller två som kan användas för aktiviteter som att läsa. Detta är något som i huvudsak eliminerar chanserna att stirra på en mängd kablar när du vaknar på morgonen.

Låt ljuset skina in

Dekor-och-inredning-design för pojkar-11 Dekor-och-inredning-design för pojkar

Inredning för män kan vanligtvis göra omgivningen ganska mörk och dyster på grund av bristen på ljus som kommer in i rummet. Det är viktigt att släppa så mycket ljus in i ett inre utrymme som möjligt för att ge rummet en friskare glöd. Dessutom är naturligt ljus det bästa sättet att visa upp olika tillbehör som du har placerat i ett visst rum. När kvällen är över är det bäst att använda rikligt med konstgjort ljus också för att undvika en mer ”kavernös” känsla i rummet.

RENSA BORDET

Dekor-och-interiör-design för pojkar-7 Dekor-och-interiör design för pojkar

Många tror att deras matbord måste prydas med ett utsmyckat mittstycke eller snyggt porslin. Men för ett fräschare och enklare utseende bör du inte ha alla dessa föremål på ditt bord. Detta kommer utan tvekan att hjälpa till att hålla saker så enkla som möjligt.

VÄLJ VÄLJARBELYSNING

Inredning-och-inredning-design för män-41 Inredning-och-inredning-design för män

Inte alla bord behöver förses med lampor. Överväg istället att använda hänglampor, som är mer enkla till sin natur än något som ser för extravagant eller överst.

FÖRENKLA DIN FRONTDÖRR

Låt inte tillbehör som statyer och växter rinna över ditt entréområde. Låt istället din entré tala för sig själv trots att den inte har någon utsmyckning i det, speciellt om du ägnar särskild uppmärksamhet åt aspekter som din gräsmatta och själva huset.

UPPDATERA DITT BADRUM

Inredning-och-inredning-design för pojkar-31 Inredning och inredning för pojkar

Om du har funderat på att bygga om ditt badrum sparar du pengar direkt. I slutändan vill du se till att kvalitetsarmaturer är installerade så att badrummet känns mer som ett spa. Ett annat steg som hjälper till med detta är att hålla saker som handdukar, tandborstar och andra vanliga badrumsartiklar dolda.

UPPDRAG

Inredning-och-inredning-design för män-21 Inredning-och-inredning-design för män

Även om detaljerna för mäns interiörer kan variera, har de bara en gemensam organisationsform. Detta innebär att i stället för att sprida föremål som kuddar eller inramade foton, läggs allt ut geometriskt, särskilt i en 90-graders vinkel, för att göra rättvisa åt den känslan av manlighet. Dessutom kan du gruppera vissa föremål i grupper om tre, t.ex. B. Konstverk och andra typer av samlarobjekt.

Genom att följa dessa användbara tips kan du lägga till en känsla av manlighet i ditt hem, liksom en stark känsla av personlighet och visuellt intresse. Som nämnts tidigare är det mer troligt att dessa detaljer gäller för herrinteriörer i allmänhet. De kan dock också användas av både män och kvinnor för att dra nytta av deras fördelar. Om du är i ett förhållande och bor tillsammans, kompromissa och komma överens om vad du ska inkludera i ett rum baserat på varje persons specifika preferenser. I slutändan, tack vare dessa designaspekter, kommer ditt hem att bli en sann bekväm plats.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*