Home / Hem / IKEA våningssängar
IKEA våningssängar

IKEA våningssängar

IKEA våningssängar

Beddagshistorier, midnattfester, slumpartier och argument om vem som kan få den översta våningssängen; Allt detta är barndomsstunder i samband med rymdbesparande våningssängar. Bortsett från den roliga faktorn är sängar de mest praktiska alternativen för små utrymmen. Det är inte ens det faktum att de är tilltalande för ögat och passar in i något snyggt designat hem.

Det finns bara ett problem: det finns mycket att tänka på när du väljer det bästa för ditt utrymme. Det är inte som att välja vanliga sängramar eftersom det finns sängar som hänger på golvet med våningssängar.

För att hjälpa dig att göra rätt val eftersom saker och ting lätt kan bli förvirrande har vi listat de bästa våningssängarna du kan få från den kända och trendiga svenska möbeltillverkaren IKEA. Företaget gör inte bara våningssängar som är attraktiva, funktionella och prisvärda, men deras produkter testas också noggrant för att säkerställa användarnas säkerhet.

Kolla in våra favoriter nedan!

IKEA TUFFING våningssängram

Om du letar efter en välgjord våningssäng som inte kostar dig en arm eller ett ben är Tuffing in Dark Grey Bunk Bed ett utmärkt val. Den gavs med en stark, pulverlackerad stålram. Det är en våningssäng i två storlekar som är överkomlig utan att offra sängens hållbarhet eller säkerhet.

Vi erkänner att detta inte är det mest fantastiska eller eleganta alternativet, men det är definitivt det mest ekonomiskt kunniga. Obs! Enheten levereras med full garanti att du sällan kan njuta av att köpa en överkomlig möbel från andra märken.

Eftersom stege-systemet inte sticker ut, är den tuffa våningssängen också lämplig i svåra rum där det inte finns någon lyx i rummet. Våningssängen är avsiktligt låg för att säkerställa barnens säkerhet när de får en god natts sömn på sin nya säng. Hela enheten är 51 3/8 tum lång med en maximal lastkapacitet på 220 kg. Det tog bara en timme att montera så det är fantastiskt om du är en upptagen förälder.


IKEA SVÄRTA våningssäng

SVÄRTA våningssängsram är en utmärkt våningssäng utan krusiduller och kommer att hålla livet ut. Detta gör det till ett bra valuta för pengarna. Vad som imponerade oss med denna IKEA våningssäng är möjligheten att lägga till en utdragbar säng som kan placeras under den lägre nivån för extra sovutrymme. Om du har tre barn är detta ett måste i ditt hem eftersom det sparar mycket utrymme och låter barnen sova separat.

När barnen växer ur sin kärlek till våningssängen kommer enheten att göra en bra säng i gästrummet eftersom den har en maximal lastkapacitet på 220 pund.

Var en framåtriktad köpare och välj denna vackert färdiga, pulverlackerade stålsäng. Som med alla IKEA-möbler finns det en fullständig garanti för att skydda din investering.


IKEA MYDAL våningssäng

Om du letar efter en noggrant utformad våningssäng som dina barnbarn också kan njuta av är MYDAL våningssängsram värt att överväga. Den är gjord av ett förnybart råmaterial, massiv furu, vilket innebär att den kommer att hålla i flera decennier. Den levereras med hela tillverkarens garanti och är blyfri och överstiger industristandarder när det gäller säkerhet.

Sängen är utrustad med ett integrerat stege-system och räcken. Båda sängarna i modellen passar på standard enkelsängar, vardera upp till 8 tum tjocka. Det betyder att dina barn inte kommer att växa upp ur våningen snabbt.

Eftersom delen har en låg profil och en totalvikt på 28,10 kg är det inte svårt att sätta upp den. Montering kan göras på mindre än en timme, så du behöver inte planera att anställa någon eller ta in en praktisk vän som hjälper. När våningssängen är monterad är sängen 77 1/8 x 41 x 61 3/4 tum.


IKEA NORDDAL våningssäng

I svartbrun har NORDDAL våningssängramen en subtil men klassisk stil som säkert kommer att passa till alla sovrumsinredningar. Den har en perfekt balanserad ekonomi med stabilitet eftersom den är gjord av massivt trä som bildar huvuddelarna och sänglisterna. Träfiberskiva för sängrampanelen; och galvaniserat stål för den mest hållbara monteringsskenan.

Sängarna rymmer enkla madrasser, men säljs separat. Det som imponerade på NORDDALs våningssängsram är produktens hantverk. Personligen är det helt klart en exceptionellt tillverkad produkt. Det är också värt vartenda öre eftersom sängarna kan separeras och placeras i olika rum om så önskas!

Det är värt att notera att även om det är en prisvärd möbel, görs den inte billigt. det vacklar inte fram och tillbaka vilket innebär att du inte behöver oroa dig även om dina barn är hårda på sina sängar! När den är monterad har den övergripande mått på 77 3/4 “x 40 1/8” x 63 “.


IKEA SVÄRTA utdragbar säng

Som redan nämnts kan SVÄRTA våningssäng kompletteras med en nedre säng, SVÄRTA utdragbar säng! Den är också gjord av pulverlackerat stål med en bas av en blandning av massivt trä och trämaterial. Eftersom den kan kombineras med SVÄRTA-våningssängen passar den lätt under. Vad som fick oss att inkludera detta på vår lista över de bästa tillgängliga våningssängar är att veta att föräldrar behöver extra sovutrymme, särskilt när barn är i den ålder de ständigt slumrar.

SVÄRTA-utdragssängen gör alla dina barns fredagskvällar lite enklare. Enheten har plats för en dubbel eller enkel madrass. Om du inte behöver extra utrymme för att sova kan dina barn använda underbädden som en extra stor låda. Den utdragbara sängen glider ut smidigt så att barnen inte har svårt att göra det på egen hand.


IKEA STORÅ loftbädd

STORÅ Loft Bed Frame är ett snyggt, modernt stycke med en unik design som kombinerar design och funktionalitet. Sängen är upphöjd för att ge ytterligare ett sovrum under eller bara för att frigöra lite utrymme. Om det finns ett pris för den mest flexibla sängen, kommer den att ges till denna IKEA-våningssäng.

Som du kanske har gissat är det ett utmärkt val när ditt barns rum är tätt. Det finns så många alternativ för vad som kan läggas till under loftbädden. Tanken är att skapa ett roligt, kreativt utrymme för ditt barn. Låt din fantasi springa vild om hur du använder utrymmet nedan. Du kan till och med låta ditt barn bestämma vilket ledigt utrymme de vill ha!

Sängramen är naturligtvis en IKEA-produkt, så du kan vara säker på att ditt barn är säkert. En takhöjd på minst 9 fot krävs dock för att passa sängen och säkerställa användarens sovkomfort. STORÅ loftbädd rymmer en madrass i full storlek och kräver DIY-montering.


IKEA SVÄRTA loftbäddsram med bordsskiva

Det är väldigt hektiskt när ett barns rum erbjuder mer utrymme än utrymmet tillåter. Men det kommer inte längre att vara din rädsla, för den här SVÄRTA loftbäddsramen är allt du behöver. Du har det utrymme du vill ha för flera aktiviteter.

Det nedre området kan användas som arbetsplats, lekplats eller ytterligare sovplats för ditt barn för ditt barns besökare! Hela delen består av en solid metallram för lång livslängd.

Den pulverlackerade stålkonstruktionen kompletteras med en robust stege som möjliggör snabb och säker åtkomst till sovrummet. Eftersom den passar alla heminredningar eller stilar kan du vara säker på att enheten smälter in sömlöst med sovrummet du vill inreda. Eftersom detta är en produkt som uppfyller de senaste säkerhetsstandarder som fastställts av myndigheterna, kan du vara säker på att den är välgjord. Sängen rymmer en dubbel madrass och måste monteras.


Coola barnbäddar säker på att toppklassen |  Ikea våningssäng, våningssäng.
SVARTA Våningssängram |  IKEA - Sängar - av IKEA |  Våningssängar i metall.
Pin på Home Bedroo
31 IKEA våningssänghackar som gör att dina barn vill dela en ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*