Home / Hem / Cynthia Rowley Dekorativa kuddar

Cynthia Rowley Dekorativa kuddar

Cynthia Rowley Dekorativa kuddar

Cynthia Rowleys dekorativa kuddar kan ge stil eller andas liv i ditt bostadsutrymme. Kolla in vår köpguide och de bästa tipsen nedan! Dekorativa kuddar är det enklaste och mest kreativa sättet för dig att helt ändra ditt rums utseende. Med lite tid och pengar kan du sätta ihop ett annat tema eller färgschema och / eller uppdatera ditt rum för den aktuella säsongen. Med tusentals tryck, tyger och färger kan du ha svårt att göra ett val och till och med tänka på det själv. För att ta reda på vad som fungerar bäst i ditt utrymme, här är några viktiga riktlinjer att tänka på:

material

Följande tyger används oftast för att göra Cynthia Rowleys dekorativa kuddar: Bomull – Den är slitstark, avslappnad och lätt att tvätta. Materialet är därför ett utmärkt val för hus med husdjur och små barn. Sammet – Denna typ av tyg ger värme till alla rum. Det används ofta för att lägga till en mysig atmosfär i ett hem under vintersäsongen. Fuskpäls eller päls – Fuskpälsaccent, särskilt fårskinn eller mongolisk ull, införlivas ofta i Cynthia Rowleys dekorativa kuddar eftersom de kan hålla i flera år och behålla sitt mjuka och lyxiga utseende. De passar bra med fåtöljer och soffor. Linne – Precis som bomull är dekorativa kuddar av linne lätta att ta hand om. Fibern blandas ofta med slitstarka tyger som polyester och bomull. Du kan använda linne för att skapa en luftig och lätt atmosfär för sommarsäsongen. Ull – Från nålspetsen till kabelmönstret ger ull varje rum en alpin atmosfär. Det är bäst för bergsresor och kallare månader.

Utskrift och färg

När du väljer mellan tryck och färger för din Cynthia Rowley-serie med dekorativa kuddar, här är riktlinjer som hjälper dig att fatta rätt beslut: Du kan blanda utskrifter men du behöver en plan. Det bästa sättet för dig att få ett sammanhängande utseende i ditt hem är att välja en färgpalett och hålla fast vid den. Medan kuddens nyanser inte behöver vara desamma eller matcha, måste de relatera till det övergripande färgschemat i rummet. I ett hav av färger och tryck ger enstaka kudde i neutrala eller solida färger dina ögon en plats att vila på.

Våra toppval

Barnens smarta uggla dekorativa kastkudde

Denna 10-tums dekorativa bomullskudde från Cynthia Rowley är perfekt för en plantskola. Eftersom den är gjord av högkvalitativa material är den tillräckligt hållbar för att klara vardaglig användning av barn. Dessutom kan den enkelt komplettera alla slags rumsdekorationer för barn.


Dekorativ bevingad kudde

Om du försöker lägga till en lättsinnig känsla i ditt barnkammare är denna Winged Fairy dekorativa kudde av Cynthia Rowley precis vad du och ditt barn behöver. Det är svårt att inte känna sig lycklig när man tittar på denna fina kudde. Det är till och med perfekt för en vuxnas eftermiddags läshörn!


Uppsättning av två taxar gjorda av 100% bomull i standard örngott

Denna uppsättning örngott med flera taxar som bär tröjor är ungdomlig och rolig. Det är otroligt enkelt att integrera i ett sovrum eller lekrum för barn. Du kan få din dumhet och personlighet att lysa genom att använda dessa bedårande örngott. Dekorationstips: låt dina barn samla din hunds bilder och häng dem på en vägg!


Paris Eiffeltornet 4 delar tvillingstorlek täcke & dekorativ kuddesats

Detta Cynthia Rowley täcke set består av en täcke, en standard bluff och två dekorativa kuddar av 100% bomull med polyesterfyllning. Eftersom den kan tvättas i maskin är det superlätt att sköta. Med sin design i Paris Eiffeltornet förmedlar den en modern och kreativ känsla, perfekt för ett växande ungdomsrum.


Cats Kitty Cats King Size Sheet Set

Detta 100% bomull king-size lakan skapar en knäppa miljö i ett sovrum. Eftersom den är gjord av bomull är det bäst när du kramar med en älskad eller bara kopplar av efter en lång dag på jobbet. Denna bladuppsättning gjordes av Cynthia Rowley så att du kan vara säker på att den kommer att uppfylla alla dina standarder för kvalitet och design.


Tropical Batiq Set med två vanliga vadderade kuddar Shams Batik

Denna uppsättning quiltade örngott av Cynthia Rowley kommer att ge en touch av solsken till alla rum det är i. Dess livliga färger, blommiga detaljer och tropisk design ger ett sovrum en avslappnad och hemtrevlig känsla.


Artsy DOGS örngott

Denna uppsättning konstnärliga hundkuddfodral är gjord av 100% bomull och är generöst skuren. Det ser väldigt bra ut i en hipster eller ett avslappnat hushåll. Materialet är avsett för en längre lat tid, men det som vi älskar mest med denna uppsättning är det knäppa trycket som hittar precis rätt balans mellan lekfullt och elegant.


Set med 2 standard örngott för svartvita skissade katter

De skissade katterna i dessa örngott gör att dina kuddar frestar att krama att du inte behöver ligga i sängen varje gång du ser dem. Satsen är gjord av silkeslen mjuk bomull, det är därför det är en dröm att gosa med. Kuddfodralens utskrifter lägger till ett trendigt element och gör uppsättningen idealisk för alla moderna sovrum.


Detta drottningslakset med en extra uppsättning örngott av Cynthia Rowley kan bryta monotonin i ditt moderna sovrum med sina handbroderade detaljer. Denna uppsättning är allt du behöver för att förvandla atmosfären i ditt sovrum till en avkopplande!


Guld Good Vibes örngott endast

Spela ditt glamorösa spel med dessa Cynthia Rowley örngott från Good Vibes Only. De passar bäst med glänsande sammet och flagnande fuskpäls eftersom de redan är förgyllda med lyxigt metalliskt. Dessa örngott är maskintvättbara och därför lätta att ta hand om. Utseendet på dessa produkter kan göra din säng eller till och med hela ditt sovrum riktigt speciellt.


Cynthia Rowley accenter |  2 vita dekorativa kuddar |  Poshma
Cynthia Rowley accenter |  Rund dekorativ kudde |  Poshma
Amazon.com: Cynthia Rowley Pärlor Dekorativt kuddöverdrag 100.
Hitta mer Coral Ruffle Cynthia Rowley Throw Pillow till salu på up.
Cynthia Rowley accenter |  Kasta kuddar |  Poshma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*