Home / Hem / Idéer, stil och bilder av toskansk inredning
Idéer, stil och bilder av toskansk inredning

Idéer, stil och bilder av toskansk inredning

Är du en person som gillar varma jordfärger och rustika medelhavsmöbler i gammaldags stil?

Då kommer du att älska toskanska inredningsidéer. Denna dekorationsstil har slagits samman med den sydvästra stilarkitekturen och inredningen.

Den toskanska stilen används främst i områden som södra Kalifornien, Nevada, Arizona, New Mexico och vissa delar av Texas.

Tuscan-interiör-design-idéer-stil-och-bilder-10 Tuscan interiör-design-idéer, stil och bilder

Interiörer i toskansk stil kan designas och tillverkas med naturens skönhet och jordnära material blandat med och uppskattning av alla högkvalitativa ytor för att skapa de mest lyxiga hemmen.

Utseendet blir alltmer populärt eftersom det gör att huset ser bekvämare ut runt området och skapar en varm effekt.

När designen är välgjord fångar toskansk hemdesign kärnan i det italienska landskapet utan att känna att det är för mycket att hantera eller för teatraliskt.

A rustik ton läggs också mest till detta utseende för enkel stil. Även om ytor och möbler är tåliga nog för att klara den hårda landsbygdslivet, har de en raffinerad luft som får ditt hem att känna att du är i landet.

Toskanska influenser

Tuscan-Interior-Design-Ideas-Style-and-Pictures-3 Tuscan-Interior-Design-Ideas, Style and Pictures

Även om den toskanska landsbygden ligger i Italien, kom influenser också från den franska och den spanska sidan. Nu gränsar de till Medelhavet väster om Italien. Där kan du också hitta en mycket välgjord version av toskansk stil.

Toscana har till och med influenser från forntida etruskisk kultur och medeltidens renässans.

Några av de naturliga influenser som är inblandade i toskansk stil är cypresser, olivträd, druvor odlade i många vingårdar, gyllene saftiga päron och de underbara dofterna och färgerna på blommande växter inklusive jasmin, rosmarin och bougainvillea.

Toskansk färg

Tuscan-Interior-Design-Ideas-Style-and-Pictures-6 Tuscan-Interior-Design-Ideas, Style and Pictures

Det toskanska färgschemat kommer att vara väldigt varmt och naturligt, detta hänvisar till Medelhavsklimatet i det toskanska landskapet.

Det börjar med jordnära, neutrala nyanser som den brunorange terrakottaskugga och den lite krämiga nyansen av slitna gipsväggar. Gröna nyanser representerar de höga, magnifika cypresser som sträcker sig över de toskanska landsvägarna, vinstockarna, lövfrukten och citronträd.

Strukturerade ytor i toskanska interiörer

Tuscan-Interior-Design-Ideas-Style-and-Pictures-9 Tuscan-Interior-Design-Ideas, Style and Pictures

Istället för att använda tapeter, gips och andra tillverkade ytor som kan se glatt ut för ett toskanskt utseende, vill du arbeta mer i linje med traditionella material.

Materialen är stuckatur, gips, venetianska eller andra dekorativa ytor. Främst även om du vill hålla färgerna varma och neutrala, såsom: B. rik kräm, matt gul, mjukt guld och terrakotta.

Handgjorda accenter

Tuscan-interiör-design-idéer-stil-och-bilder-2 Tuscan-interiör-design-idéer, stil och bilder

Tillbehör i toskansk stil väcker intrycket och utseendet på en hantverkshand som är glaserad keramik, smidesjärn, metall och sten.

Även om situationen för Toscana inte är överbelastad, börjar de inte heller. När du väljer accenter vill du använda starka linjer och subtila blomningar som är tillräckligt stora för att ge värme och komfort i rummet.

Naturligt ljus i den toskanska interiören

Tuscan-interiör-design-idéer-stil-och-bilder-4 Tuscan interiör-design-idéer, stil och bilder

När du stänger ögonen och föreställer dig en italiensk bondgård är det första du kan tänka dig att solljuset strömmar in genom fönsterluckor i trä.

För att göra detta vill du hålla dina fönsterbehandlingar rena och lågmälda så att du får den naturliga belysningen. Om fönstren för ditt hem inte kan uppnå detta utseende kan du också fejka dem genom att använda en mjukt glödande lampa istället.

Exponerade strålar

Tuscan-interiör-design-idéer-stil-och-bilder-8 Tuscan interiör-design-idéer, stil och bilder

Den toskanska designmetoden Målet är att hitta vardagens skönhet, och ett utmärkt exempel på detta är traditionen med takbjälken i trä, de toskanska husen.

De är inte bara viktiga för ramen, de ger också rummet sin egen charm. Om du vill fläcka dem så att de stannar en stund, vill du använda en ren variation som inte döljer träkornet.

Soltvättade färger

Tuscan-interiör-design-idéer-stil-och-bilder-12 Tuscan interiör-design-idéer, stil och bilder

När du försöker få en överblick över toskansk stil, tänk på den toskanska landsbygden, mörka cypresser, böljande fält och rosa solnedgångar som får jordfärgade hus att lysa.

Dessa bilder är utgångspunkten för din palett. När du väljer paletter och nyanser vill du välja det här utseendet som det hade slitit ut de senaste åren.

Med det sagt vill du utelämna pastellfärgerna, som är ljusa och skarpa svartvita.

Golv i toskanska hus

Tuscan-Interior-Design-Ideas-Style-and-Pictures-5 Tuscan-Interior-Design-Ideas, Style and Pictures

Golven i ditt hem eller rum ska vara gjorda av hårda ytor av sten, skiffer, kakel eller mörkt färgat trä.

Ju mer naturligt desto bättre, eftersom natursten och skiffer skulle ha mycket mättade färger och djupa toner.

När du vill ha en matta vill du hålla fast vid linjerna i stora, naturligt vävda mattor. Förutom de hårda ytorna bör det ge rummet en mjuk, sensuell touch.

Tuscan-interiör-design-idéer-stil-och-bilder-11 Tuscan interiör-design-idéer, stil och bilder

En stor del av den toskanska charmen är att yttergolvet ofta fortsätter direkt inuti hemmet.

Samtidigt åtskilda av stora franska dörrar som du kan hålla öppna under de varma månaderna och få lite frisk luft.

För det mesta Toskanska kök och matplatser oss uteserveringarna som en förlängning av ditt hus. När detta händer kan familjen samlas, äta och njuta av sin tid tillsammans.

Toskansk inredning

Tuscan-interiör-design-idéer-stil-och-bilder-7 Tuscan interiör-design-idéer, stil och bilder

När du skapar det toskanska utseendet och lägger till möbler vill du hålla fast vid det grova järnutseendet. Samtidigt älskar toskanerna metallarbeten.

Möblerna du går med ska matcha det toskanska utseendet, men samtidigt vara funktionella och sofistikerade. Se till att allt förblir mörkt när du färgar trä.

När du handlar kan du leta efter handskurna, detaljerade möbler för ditt hem, och detta kan introducera några föremål som ser bra ut som konstverk. För ett riktigt bra exempel skulle gammalt keramik och antikviteter vara perfekt att lägga till var som helst.

Tuscan-interiör-design-idéer-stil-och-bilder-1 Tuscan-interiör-design-idéer, stil och bilder

Tror du att ditt hem har några toskansk-inspirerade arkitektoniska detaljer? När du väl har läst och förstått Toscanas influenser och designelement kan du mer än bara integrera denna look i ditt hem.

Kan du inte få nog av dessa foton? Visste du att det finns ett kvarter nära Las Vegas, NV som är modellerat efter en liten italiensk by? Du kommer definitivt att vilja se det dessa Lake Las Vegas bostäder till salu om du är intresserad av denna fastighetsstil.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*