Home / Dekor / Idéer för mediarum
Idéer för mediarum

Idéer för mediarum

MEDIERUM IDÉER – Det har blivit känt att dagens lägenheter och hus har ett mediarum. Detta rum rymmer hela familjemedlemmar för att titta på sina favorit-TV-program, DVD-filmer eller filmer samtidigt.

Vi sammanställer 10 mediarumskoncept för dig, från enkelt till lyxigt. Vi hoppas att du från listan kan skapa ett hemtrevligt mediarum för alla till en annan kostnad. Var uppmärksam på några aspekter för att göra upplevelsen vänlig för både vuxna och barn.

Mysigt mediarum

Mysigt mediarum
Källa: hgtv.com

Hemtrevlig och enkel. Det första exemplet uppmuntrar oss att producera ett mediarum som verkar billigt. Du kan fylla mediarummet med en sektionssoffa som ofta dyker upp i vårt vardagsrum. Soffgruppen verkar bekväm.

Mediarummet är målat i en mörklila nyans. Och för att vara ärlig verkar mediarummet vara mörkt för att maximera tittarupplevelsen med lamporna släckta. DVD-skivorna kan lagras på en hylla så att du kan spela upp dem när som helst.

Affischen till den legendariska skådespelerskan Audrey Hepburn betonar filmljudet i rummet.

Elegant mediarum

Elegant mediarum
Källa: blog.mykukun.com

Det kan inte förnekas att en stor skärm som den här är gjord för mer optimal njutning. Mediarummet verkar avslappnat i en minimalistisk lägenhet. Den eleganta tonen är resultatet av den mörka väggmålningen och soffgruppen.

Mediarummet ser modernt ut med massor av abstrakta bilder över hela rummet. Skärmen är utrustad med högtalare för att öka volymen. Detta gör att mediarummet ser ut som en hemmabio.

Den mörka målningen möjliggör total njutning när alla små lampor är avstängda. Mediarummet rymmer många tittare.

Mysigt mediarum

Mysigt mediarum
Källa: dkorinteriors.com

Detta väljer en mjuk ton för att göra rummet avslappnat och mysigt. Väggmålningen på rummet, soffan och gardinerna har alla samma färg. Vi älskar gardinerna bakom skärmen, som ser ut som vad vi ofta ser i en biograf.

Skärmen ser lång ut när projektorn är vänd i motsatt riktning. På grund av den stora skärmen kan du och hela familjemedlemmarna maximalt se bilden. Soffan kompletteras med den lurviga mattan.

Det förenar familjemedlemmar eller vänner. Ta dig tid till showerna med popcorns eller varmt kaffe.

Bekant mediarum

Bekant mediarum
Källa: hgtv.com

Detta verkar vara känt i dagens hem. Exemplet uppmuntrar oss att göra ett vardagsrum till ett mediarum. Du skapar inte ett specifikt mediarum när du har slut på rum.

Fyll bara i utrymmet med en soffsats som den här. Sitsatsen vetter mot det stora förvaringsutrymmet där den stora TV: n finns. Skärmen är utrustad med högtalare och DVD-spelare. Det finns keramik och DVD-skivor som förpackar butiken.

Mediarummet väljer brunt för att skapa en mysig och varm.

Avlägsna mediautrymmet

Lätta medieutrymmet
Källa: diynetwork.com

Detta skapar främst ett mediarum med avsikt. Detta kan ses från den superstora skärmen som möjliggör optimal synlighet. Skärmen kan projicera en mängd olika mediebilder, från TV-program till filmer.

Den andra aspekten finns i många medieenheter. Från högtalare till DVD-spelare ser verktygen snyggt ut. De kan hjälpa till att göra tittarupplevelsen bombastisk, liknar vad vi upplever när vi tittar på filmer på bio.

Mediarummet innehåller den bekväma soffan för alla familjemedlemmar och vänner som kommer tillsammans.

Fantastiskt mediarum

Fantastiskt mediarum
Källa: Emptydesign.info

Vi kan säga att den här filmen är det perfekta mediarummet för en filmfreak. Du kan se detta i sittgruppen, som är ordnad i två rader. Sittuppsättningen påminner om biokonceptet.

Hela rummet är tillverkat av detaljerade material, från trä till betong. Vi beundrar takmodellen, som ser utsökt ut. Den platta skärmen kan säkert tillfredsställa tittarupplevelsen. Du kan förvara kalla drycker och snacks i den lilla frysen.

Fantastiskt mediarum

Fantastiskt mediarum
Källa: decoratorist.com

Vi älskar hur mediarummet väljer kricka och blått som färg. Färgparningen gör att mediarummet känns mörkt och elegant. Hela sittgruppen ser avslappnad och bekväm ut.

Tittare kan känna sig avslappnade när de tittar på program eller filmer. Den stora mattan gör att små barn kan gå med i ögonblicket. Ett så fantastiskt mediarum för alla.

Stort mediarum

Stort mediarum
Källa: diynetwork.com

Den här ser verkligen ut som en biograf med gardiner som täcker platt skärm. Den blå mattan gör att mediarummet känns trevligt och graciöst. Barnen kan lägga sig på mattan.

Å andra sidan kan de vuxna njuta av filmerna eller TV-programmen genom att sitta i soffan som verkar bekväm. Vi älskar den konstgjorda spisen som blir en dekoration. Och det finns några konstnärliga föremål ovanpå eldstaden.

Trevligt mediarum

Trevligt mediarum
Källa: ethanallen.com

Det här ser också mysigt ut. Mediarummet fungerar också som ett vardagsrum. Mediarummet har dock ett lagringsutrymme som används för att lagra växterna och andra tillbehör. Mediarummet fokuserar på platt-TV.

Under TV: n finns minnet där det finns keramik och andra saker. Du kan sätta i DVD-skivorna och DVD-spelaren. Det ser trevligt ut med den blå, mjuka mattan och den bekväma soffan.

Mediarummet verkar rymligt och öppet tack vare de stora fönstren. Hela familjen kan stärka bandet i regionen.

Bioliknande mediarum

Bioliknande mediarum
Källa: hgtv.com

Det sista exemplet kopierar faktiskt en biolayout. Mediarummet använder premiumträ för tak och rumsvägg. De får mediarummet att se klassiskt och modernt ut samtidigt.

Sitsatsen ser elitistisk och tålig ut med lädret. Sofforna är ordnade i två lager, liknar biografen. När allt kommer omkring leder den superstora platta skärmen till maximal visning. Mediarummet föredrar att hålla området fritt från dekorationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*