Home / Dekor / Idéer för belysning utomhus för kök
Idéer för belysning utomhus för kök

Idéer för belysning utomhus för kök

IDÉER FÖR TÄNDNING AV KÖKET UTOMHUS – Belysning blir ett viktigt inslag i ett utekök. Belysningen kan hjälpa dig att njuta av utomhusfester eller familjemiddagar. I vissa utomhusköksmodeller kan belysningen utföra ytterligare uppgifter.

På till exempel campingplatser kan du se din omgivning bättre tack vare utomhusköksbelysningen. Vissa utekök kan också välja vissa ljusdesigner av estetiska skäl. Lär dig mer om belysningsmodeller i uteköket nedan.

Inbyggd belysning utomhus

Inbyggd belysning utomhus
Källa: arci.corpsecomic.com

Inbyggd belysning blir ett lämpligt val för ett modernt eller minimalistiskt utekök. Denna belysningsstil håller hela uteköket enkelt och funktionellt. Minst fem lampor sätts in i träskyddet.

När lamporna är tända kan de ge tillräckligt med ljus för de delar av köket som visas här. Det finns flera inbyggda ljusstilar med runda lampor som blir alternativ för denna utomhusköksmodell.

Belysningen är perfekt för en trevlig middag eller avslappnad socialt möte.

Praktisk utomhuskökbelysning

Praktisk utomhuskökbelysning
Källa: beyondthetent.com

En lykta räcker för att ge belysning under campingen. Denna lykta kan skapa stark belysning som sprider ljuset runt detta utekök. Placera lyktan på stolpen enligt bilden.

Använd lyktan för att kontrollera om ingredienserna för kokta livsmedel är mogna. Med starkt ljus mitt i skogen kan du fortfarande njuta av tillagade måltider med andra familjemedlemmar eller vänner. När aktiviteterna i uteköket är över tar du ut lyktan.

Du kan använda ljuskällan för andra aktiviteter senare, till exempel promenader. B. för att söka efter förlorade föremål.

Dubbel utomhuskökbelysning

Dubbel utomhus köksbelysning
Källa: yaxit.me

Du kan se dubbla belysningsstilar i detta utekök. Den första belysningsmodellen hänvisar till vissa hängande lampor direkt ovanför köket som kopierar designen på kaffebaren. Ljusstilen kan hjälpa dig att laga matingredienser.

Köksområdet förtjänar en starkare ljuskälla eftersom det blir den mest centrala delen. Inte långt från köket kan du besöka ett vardagsrum eller ett gästrum. För denna punkt finns den andra belysningsmodellen, som hänvisar till små, färgade lampor.

Lamporna omger hela området. Du kan se till hur livlig platsen är när natten kommer.

Utomhus kök med små glödlampor

Utomhus kök med små glödlampor
Källa: soflokitchenremodeling.com

Detta stora utekök väljer små glödlampor som kan kallas en enkel belysningsmodell. De små lamporna är i en lång sladd som sträcker sig från vänster till höger. Lamporna ger en ljuskälla direkt ovanför köksbänken.

Vi tror att belysningen från glödlamporna kan spridas till andra områden i detta utekök. Med glödlamporna på kan du fortfarande förbereda menyer medan du chattar med andra familjemedlemmar eller kollegor bakom disken.

Belysningsmodellen är lätt att hitta och ändra om den går sönder.

Utomhus kök med separat ljuskälla

Utomhus kök med separat ljuskälla
Källa: neographer.com

Vårt femte förslag skiljer sig från de tidigare exemplen. Uteköket väljer belysning som inte har samma utrymme. Du kan se att ljuskällan är utanför uteköket.

Belysningen ser elegant och exklusiv ut. Från detta kan du dra slutsatsen från ett speciellt omslag tillsammans med kolumnen för belysning. När den är på kan lampan sprida ljuset som den genererar i uteköket.

Människor kan lätt komma tillbaka till köket om de till exempel lämnar badrummet.

Utomhus kök med festbelysning stil

Utomhus kök med festbelysning stil
Källa: greenville.outdoorlights.com

I likhet med det fjärde tipset används små glödlampor i detta utekök. Köksmodellen går djupare än bara små glödlampor uppradade i en lång sladd. Från bilden kan vi snabbt bestämma de övergripande kopiorna av belysningsstil av dem på fester.

Livlig och entusiastisk kan belysningsmodellen liva upp middagar eller sociala möten. Glödlamporna dras i vissa kablar nära träskyddet. Andra tillfredsställer cirkulärt material som hänger i träöverdraget.

Det finns flera andra glödlampor som är monterade på bänkskivan och väggen. Detta utekök är en mysig plats för middag.

Trendig utomhuskökbelysning

Trendig utomhuskökbelysning
Källa: brin.picklessteakhouse.com

Ta med ett elegant uteserveringskök till ditt hem. Välj ett paraplyinspirerat omslag som vi ofta ser på elitrestauranger. Placera lampor eller lampor under locket. Ställ upp två omslag enligt bilden.

Det ena locket med lamporna lyser upp matsalen, medan det andra är för bänkskivan. Du kan bestämma antalet överdrag beroende på din köksstorlek. Mönstret ger en hel del belysning tack vare lamporna i kåpan.

Rättvis utomhusbelysning

Rättvis utomhusbelysning
Källa: marathigazal.com

Fyra små lampor ger måttlig belysning för detta blygsamma utekök. Var och en av lamporna har sin egen plats, som är ordnad i stort sett inuti varandra. Arrangemanget gör att var och en av lamporna kan ge en måttlig ljuskälla för den närliggande punkten.

Till exempel belyser de två lamporna i mitten köksredskapen och hälften av hela bänkskivan. Med lämplig belysning ser hela uteköket lite dramatiskt ut.

Dramatisk utomhusbelysning

Dramatisk utomhusbelysning
Källa: anfirock.com

På tysta nätter, som ses på den här bilden, är små lampor utspridda runt detta utekök. Var och en av lamporna är ganska samordnad med varandra. Arrangemanget och det genererade ljuset skapar en dramatisk effekt i detta utekök.

Köksmodellen innehåller moderna hushållsapparater och krämiga tegelstenar som fungerar som backsplash och pelare i köket. Du kan föreställa dig att uteköket känns lugnt under dagen.

Romantisk utomhuskökbelysning

Romantisk utomhuskökbelysning
Källa: jscottinteriors.com

Små glödlampor blir den viktigaste ljuskällan med en klassisk lampa som står i ett av hörnen på detta utekök. Eldstaden belyser det härliga utekökets naturliga ljus.

Vårt fokus är på de små glödlamporna som hänger precis under träskyddet. De små glödlamporna skapar en övergripande romantisk känsla. Vi kan komma till denna atmosfär, tack också för blommorna som omger uteköket.

Med all dekoration kan du koppla av och vara bekväm medan du njuter av utsökt mat och färska drycker. Inga snygga restauranger krävs med denna utomhusköksmodell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*