Home / Hem / Hemrenoverings- och renoveringsidéer
Hemrenoverings- och renoveringsidéer

Hemrenoverings- och renoveringsidéer

Du behöver inte spendera mycket pengar eller göra drastiska eller dramatiska förändringar för att modernisera. Ibland är det bara oundvikligt att justera utrymmet för att passa dina senaste behov och använda några idéer för renovering och renovering av hemmet. Du måste tänka klokt; Med de rätta hushållsrenoveringstipsen kan du veta exakt var och vad du ska investera i för att göra en lyckad ombyggnad.

Börja om

Idéer för ombyggnad och renovering av bostäder1 Idéer för ombyggnad och renovering av bostäderBildkälla: bulthaup från Kitchen Architecture

Ibland när du vill göra stora förändringar måste du bara riva ner allt och återskapa hela layouten. Stora renoveringar har varit kända för att kosta mycket mer än att börja om. Med detta i åtanke är det en bra idé att prata med en professionell för rätt råd innan du vidtar några åtgärder.

Expandera endast rum om det behövs

Idéer för ombyggnad och renovering av hus2 Idéer för ombyggnad och renovering av husBildkälla: Craig Denis

Du kanske letar efter en mer rymlig miljö som ofta annonseras som ett nytt elegant sätt att leva, men du måste verkligen tänka på det eftersom det inte ofta lönar sig. Kanske är det bättre sättet att bara utvidga utrymmet genom att använda andra, mindre skadliga strategier.

Traditionellt är inte klokt om du har en budget

Hemrenoverings- och renoveringsidéer3 Hemrenoverings- och renoveringsidéerBildkälla: Edgemoor Custom Builders

Det finns massor av hemrenoveringsidéer där ute, men samtida stilar är bäst eftersom de är kända för att vara billiga och enkla att integrera i ett hem. Det beror på att de kännetecknas av minimalism och enkla färgscheman. Om du har funderat på en traditionell stil, kolla in det pris du är villig att betala för att få det här utseendet.

Möbler i modern stil är lätta att hitta och billiga i motsats till den raffinerade och antika lyxen som ett traditionellt hem är inrett med. Du kan också vara mer avslappnad när det gäller designen, eftersom den moderna stilen i sig inte kräver perfektionism och inte tar hänsyn till alla detaljer. Glas och krom passar in i stilen eftersom de definitivt är i och prisvärda.

Du behöver inte oroa dig för färgerna heller – en enkel blandning av svart, vitt och rött räcker för att rummet ska lysa med minimalistisk estetik.

Återvinn och spara

Hemrenoverings- och renoveringsidéer4 Hemrenoverings- och renoveringsidéerBildkälla: Zbranek & Holt anpassade hem

Grafiken är viktigare än bakgrunden – varför spendera så mycket pengar när du kan spara genom att välja lätt använda lampor eller byggmaterial? Detta är en idealisk situation eftersom du definitivt kan betala mindre för renoveringen och också sälja saker du inte behöver för att finansiera dig själv och hjälpa någon annan samtidigt.

Gör det själv

Hemrenovering och renoveringsidéer 5 Hemrenoverings- och renoveringsidéerBildkälla: Birgit Anich iscensättning & interiör

Du behöver inte någon annan för att skaffa armaturer eller apparater och möbler åt dig – byggare eller återförsäljare gör bara något som du definitivt kan hantera själv och fakturera. Internet gör det väldigt enkelt att köpa allt som fångar ditt öga. Därför är det klokt att tänka på leverans online.

Att hitta de saker du behöver online tar lite arbete eftersom de mest populära återförsäljarna är uppenbarligen dyrare. Men med god forskning kan du hitta den perfekta produkten som matchar dina idéer för inredning om till lägre priser.

isolering

Hemrenoverings- och renoveringsidéer6 Hemrenoverings- och renoveringsidéerBildkälla: Adelina Iliev Photography

Isoleringen är en bra sak för både ytter- och innerväggar. Bullerdämpning i ditt sovrum och badrum, såväl som på ytterväggar och tak, är ett utmärkt sätt att lägga till en lugn atmosfär i ditt hem.

Smarta belysningsalternativ

Hemrenoverings- och renoveringsidéer7 Hemrenoverings- och renoveringsidéerBildkälla: KGA Studio Architects, PC

Det finns många bra taktiker för att låta ljus flöda fritt i ditt utrymme. Ett billigare alternativ till tanken på vikbara dörrar kan vara ett solrörs takfönster (kostar mindre än $ 500) som låter takbjälkar glida, eller till och med Velux som skapar fantastiska takfönster.

Diskbänk och toalett

Hemrenoverings- och renoveringsidéer8 Hemrenoverings- och renoveringsidéerBildkälla: Gabriel Holland inredning

Något som inte bör beröras om det inte är oundvikligt är köket och toaletten. Att flytta dessa områden använder inte bara större delen av din budget utan förändras inte mycket samtidigt som du slösar bort tid och energi. Att kringgå dessa områden för att matcha allt annat är det bästa sättet att lösa detta problem.

Tillgång till VVS

Medan installationen är lättare att byta på platser med utomhusinstallationer som Kanada och Storbritannien, kan ombyggnad i USA vara svårare eftersom installationen ligger i väggarna. Det är bäst att använda befintliga installationsplatser. Vissa hus har till och med källare eller kryper ut rum för att underlätta denna process.

Glöm inte lagerstorlekarna

Idéer för hemrenovering och renovering9 Idéer för hemrenovering och renoveringBildkälla: Scott Arthur Millwork & Cabinetry Ltd.

Håll dig till fönster, dörrar och förvaringssystems standardstorlek – detta garanterar dig en billig och enkel ombyggnad, eftersom det är det bästa sättet att spara både pengar och besväret med anpassad tillverkning genom att använda standardstorlekarna. Du kan använda detta i alla rum, särskilt rum med vissa element som köket.

Tänk långsiktigt

Hemrenoverings- och renoveringsidéer 10 Hemrenoverings- och renoveringsidéerBildkälla: Ogle, lyxiga kök, badrum och murverk

Medan spara pengar på ombyggnad bör vara viktigt och genomtänkt, var försiktig så att du inte sparar dem där det kommer att orsaka problem i framtiden. När du väljer några viktiga föremål som golv är det bra att ha hållbarheten i åtanke, inte bara priset, eftersom du kanske måste byta ut något som inte håller länge.

Det är bra att vara en smart investerare – tänk två gånger när du köper lampor, toaletter och kranar. Kvalitet är en viktig faktor.

Vad kan du sälja i framtiden?

Idéer för hemrenovering och renovering11 Idéer för hemrenovering och renoveringBildkälla: Eurohouse Group

Oavsett om du utformar ett hem som ett ungt par kan bo i eller en plats för familjer att koppla av, måste du analysera och beräkna återförsäljningsvärdet för ditt hem efter renoveringen. Det är lätt att gå fel med ombyggnad eftersom människor lätt kan fastna i sina egna preferenser och glömma de långsiktiga konsekvenserna.

Det är bra att ta hänsyn till värdet på alla artiklar du köper och designar så att du kan komma närmare framtida potentiella köpare.

Tänk på målköparna; Vad passar bäst för någon annans preferenser när man tittar på ditt hem? Istället för att använda något mer långsiktigt som väggar med rosa accenter, kan du prova något som är lättare att byta, som rosa kuddar eller tillbehör.

Detta är ett smart sätt att locka fler människor som bryr sig om utrymmet utan att behöva oroa sig för att transportera dina favoritartiklar om det blir oundvikligt i framtiden. Huvudelementen som inte är lätta att byta bör vara mer neutrala eftersom dekorationen definitivt är upp till dig.

Professionella och entreprenörer

Idéer för hemrenovering och renovering12 Idéer för hemrenovering och renoveringBildkälla: Thompson Custom Homes

Om du har större VVS- eller elarbeten att göra är det alltid bäst anställa en specialist. Ofta tappar du tid och pengar när du försöker ta ett projekt som du inte har förmågan att göra.

Heminredning kan bara gå så långt – medan det är trevligare att riva själv är det mer försiktigt att fråga en professionell, särskilt om du arbetar med innerväggarna. Oavsett hur erfaren eller kunnig en person är, en professionell känner sitt jobb bäst.

Omtänkandet är bra när man tänker på tiden det kommer att äga rum. Perioder före semestern eller sommaren är inte särskilt bra att välja eftersom det är svårare att hitta en entreprenör än det borde vara.

Tidiga beslut

Hemrenoverings- och renoveringsidéer 13 Hemrenoverings- och renoveringsidéerBildkälla: Jaimie K Designs Ltd.

Att fatta beslut kan vara svårt när du tar ett så stort steg. Därför kan en resa till järnaffären vara en lugnande och intressant upplevelse att göra innan du flyttar. Ta reda på om priserna och kvaliteten på den utrustning du ska köpa. Professionella kan hjälpa dig med detta eftersom de vet vad som fungerar bäst med vad och de kan ge dig massor av tips om renovering av hemmet.

På detta sätt lär du dig mycket om priserna och kombinationen av material och du kommer att vara beredd på alla utmaningar under renoveringen.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*