Home / Dekor / Idéer för bänkskivor i köket
Idéer för bänkskivor i köket

Idéer för bänkskivor i köket

DIY KÖK BÄNTTOPP IDÉER – Det är omöjligt att skapa ett kök utan en bänkskiva. Det är här vi arbetar, från att laga matingredienser till att tvätta smutsiga diskar. En köksbänk är också ett måste för ditt kök.

Du kan skapa eller inreda din egen köksbänkskiva. Detta sparar mycket pengar som du kan spendera på att betala en professionell. Vilket bänkskivmaterial gör att du kan göra detta? Se listan nedan för mer information.

Lätt DIY köksbänk

Lätt DIY köksbänk
Källa: tendollarbux.com

För bänkskivan för DIY gör det lämpligt att välja ett lättviktigt material. Detta hjälper dig att flytta och spika bänkskivan i skåp som visas på bilden. I detta första exempel rekommenderas kategorin lätt trä.

Trästypen ser varm och avslappnad ut. Valet av bänkskivor passar in i detta färgstarka och mysiga kök. Bänkskivan använder relativt kort trä som sparar mer pengar jämfört med att köpa ett längre trä.

När du har köpt materialet spikar du bara ner det för att ansluta bänkskivan till skåpen. Vi tror att det inte tar mycket tid.

Neutral DIY köksbänkskiva

Neutral DIY köksbänkskiva
Källa: dennisbilt.com

Vi kan inte bestämma det exakta namnet på bänkskivans material, men vi rekommenderar det av en anledning. Bänkskivans material ser lätta och billiga ut. Vi tror att detta inte är gjort av en grå natursten som ser hård och tung ut.

Du kan gå till en närliggande hårdvaruaffär för att hitta detta bänkskivmaterial. Fråga säljaren vad du behöver. Han eller hon visar bänkskivmaterialet från den här bilden.

Tveka inte att be om det tillgängliga prisintervallet för bänkskivans material. Du kan spara mer pengar genom att ställa den här enkla frågan.

Hemtrevlig bänkskiva i köket

Hemtrevlig bänkskiva i köket
Källa: city-data.com

I likhet med den andra idén väljer rådet mörkare bänkskivmaterial. Bänkskivans material ser också lätt och billigt ut. Bänkskivan passar så bra med den övergripande träsmaken i köket.

Tillämpa vad vi skrev i den andra idén. Den här gången kan du begränsa frågan om bänkskivans material och format. Detta motsvarar kökets J-format. Se om bänkskivans form kräver mer pengar från dig eller inte.

Efter att ha fått det exakta bänkskivmaterialet i format, spik det och matcha det med skåpen.

Massiv bänkskiva i DIY

Solid DIY köksbänk
Källa: behr.com

Ordet ”solid” är helt knutet till bänkskivans färgsmak. Bänkskivan är uppdelad i två segment, som alla verkar solida och mörka för köket. Bänkskivans material ger oss en annan idé.

Idén är relaterad till bänkskivans utseende, som verkar lite tjock jämfört med tidigare exempel. Ändå tror vi att bänkskivan är tillräckligt lätt för att ställa in själv.

Vad man ska tänka på är valet av bänkskivmaterial som kommer att skäras in i segmenten. För att göra detta, justera bänkskivans placering med köksinställningen.

Bänkskiva i DIY-kök

Bänkskiva i DIY-kök
Källa: DIYS.com

Även om detta är ett utekök vill vi diskutera lite om bänkskivans material. Bänkskivans material använder rostfritt stål, vilket garanterar en lång livslängd.

Intressant nog att notera att köket använder träskivorna som köksstället. Bänkskivan spikas i kolonnen genom att justeras med gasspis och diskbänk.

Denna bänkskiva ser enklare ut på egen hand än de andra idéerna.

Ljus DIY köksbänk

Ljus DIY köksbänk
Källa: madebymood.com

Det är dags att leka med keramik. Vi älskar alltid keramik eftersom det här materialet innehåller rika och färgglatt mönstrade motiv. Ta detta exempel som en idé för dig. Denna köksbänk väljer den lätta smaken.

Bänkskivans material skapas i den lilla, starka nyansen av blå keramik. De bildar bänkskivan i L-format. Samma bänkskiva visas också på köksön.

Köp bara keramiken och lägg den i skåpen på det sättet.

Casual DIY köksbänkskiva

Casual DIY köksbänkskiva
Källa: maywoodcustomhomes.com

Eftersom ett typiskt källarkök gäller väljs lätt material för detta källarkök. Detta bänkskivmaterial använder en mörk grå nyans som passar bra i träskåp.

Vi tror att bänkskivan verkar vara lätt. Detta är faktiskt ett annat bänkskivmaterial än de tidigare förslagen. För den här bänkskivan är allt du behöver göra att köpa ett enda bänkskivmaterial som verkar vara kort.

Spik den i garderoberna, sedan är allt klart.

Varm DIY köksbänkskiva

Varm DIY köksbänkskiva
Källa: chuckragantix.com

Låt oss gå tillbaka till trä eller trä. Vår åttonde idé använder trävirket, som verkar lite tjockare än den tidigare idén. Dessutom skärs bänkskivans material i två segment.

Den första avser den långa bänkskivan där kopparna och blommorna visas. Den andra bänkskivan används för att hålla diskbänken. Anpassa därför de individuella bänkskivan.

Vit DIY köksbänkskiva

Vit DIY köksbänk
Källa: nonagon.style

Någonstans mellan keramik eller inte. Återigen kan vi inte säga det exakta materialnamnet för bänkskivan. Vi tror dock att bänkskivan verkar vara lätt och billig. Bänkskivan är värt att förbättra ditt hem eftersom den ser kort och rak ut.

Som sagt kan du spika det i skåpen precis så. Glöm inte att bänkskivan kommer att rymma diskbänken i mitten. Du behöver därför förslag från vänner eller butiksassistenter för att hantera det.

Rensa bänkskivan för DIY-kök

Rensa bänkskivan för DIY-kök
Källa: homedit.com

Vårt sista förslag är köksbänken i köket. Nästan liknar den nionde idén, den sista använder det vita bänkskivmaterialet. Vi fortsätter att kalla bänkskivan tydlig på grund av tunnelbanans bakplatta.

När du sätter ihop dem så här ser köksbänkskivan tydlig och snygg ut. Ansök som tidigare idéer visar, du lär dig hela köksuppsättningen. Köp sedan bänkskivan efter samråd med säljpersonalen.

Den sista handen är att spika den i skåpen så här.

Så det här är våra DIY-köksbänksidéer som förhoppningsvis kan skapa intresse om du vill skapa eller ombygga din egen bänkskiva. Kom ihåg att allt beror på din kreativitet och villighet att skapa ett kök som känns så mysigt. Du kan uppnå en viss känsla genom att göra en köksbänk själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*