Home / Hem / Flytande skrivbord
Flytande skrivbord

Flytande skrivbord

Flytande skrivbord

Ett av de platsbesparande trick som husägare älskar, särskilt när de arbetar i trånga utrymmen, är ett flytande skrivbord. Ett flytande väggskrivbord är det enklaste sättet att lägga till extra arbetsutrymme i ett rum, och det tar upp en bråkdel av det utrymme som traditionella fristående skrivbord tar upp. Dessutom leder tillägget till mindre visuell röran, vilket är lika viktigt som det utrymme du sparar.

Bläddra ner för att välja rätt väggskrivbord för ditt utrymme. Den här artikeln belyser tio av de bästa föremålen vi hittade online, plus några tips om shopping.

Flytande skrivbord med förvaringsutrymme

Den första på vår lista är en bästsäljare genom tiderna, Prepac Floating Desk i vitt. Även om det ser ut som ett skrivbord med begränsad användning, låt dig inte luras eftersom dess enkla design innebär att den kan användas av praktiskt taget alla från kreativa konstnärer och studenter till hemföretagare! Trots sitt utseende kommer du att bli förvånad över hur hållbar och otroligt rymdbesparande den är. Enheten har också en tråd- / kabelhanteringsfunktion för att hålla din arbetsyta så tydlig och städad som möjligt. Skrivbordet är utrustat med det innovativa hängande skensystemet från Prepac för snabb och enkel installation.


Minimalt flytande skrivbord med en böjd ände

Satsa att du inte förväntade dig att ett väggmonterat skrivbord skulle se ut så snyggt och modernt som detta Minimal Floating Desk! Med sin sexiga silhuett är den enda gränsen för hur du kan använda den här produkten din fantasi! Den innovativa designen passar alla rumslayouter. Det har till och med förmågan att erbjuda stort arbetsutrymme.

Den mest anmärkningsvärda aspekten av detta väggfäste är inte dess mångsidighet eftersom det kan användas som underhållningsställ, skyltfönster eller sminkfack, utan dess enkla installation. Skruva bara in enheten i en vägg och voila! Du fick ett snyggt arbetsbord.


Hardee flytande skrivbord

Vem skulle ha trott att designen på ett skrivbord inte kunde lämna något fotavtryck alls och ändå erbjuda tillräckligt med lagringsutrymme? Det är precis vad Hardee Floating Desk från Latitude Run erbjuder. Det är ett så coolt skrivbord att det levereras med en lätt skjutbar låda och flera hyllor så att ditt arbetsmaterial alltid är till hands. Detta förhindrar att du rör dig i ditt arbetsområde.

De övergripande dimensionerna är 20 “H x 26” B x 6 “D, så det här är en relativt stor möbel. Lyckligtvis är det inte påträngande.


Spacebox Dining Flytande skrivbord

När du behöver fylla i ett massivt vertikalt väggområde får du det här moderna Spacebox Dining Floating Desk från Connubia. Hela stycket består av sex fack och ett skrivbord för att arbeta, studera och till och med äta!

Det är perfekt oavsett vilket rum det sitter i, vare sig det är ditt kök, sovrum eller vardagsrum. Detta flytande skrivbord är perfekt för att visa klockor och visselpipor oavsett om du är på jobbet eller inte. Om du letar efter ett flytande skrivbord som går i handling varje gång du behöver en tillfällig lätt yta för vissa uppgifter, är det här din bästa insats. Vi är säkra på att det snart kommer att bli epicentret för att klottra i ditt hem!


Dowlen flytande skrivbord

Håll det elegant och enkelt med det här vita träbordet med en modern känsla. Med sina fack är det det perfekta förvaringsfacket för att organisera dina varor och konst.

När du behöver arbeta i ett litet utrymme är små fotavtryck och rena linjer viktiga och det är precis vad det här skrivbordet erbjuder. Förvaringsutrymmet under skrivbordet erbjuder plats för viktiga papper, ett tangentbord och en stängd bärbar dator. Eftersom den har en maximal viktkapacitet på 80 pund kan detta skrivbord vara vad du vill att det ska vara!


Fortsättning av det väggmonterade flytande skrivbordet

Detta flytande skrivbord från BDI är ett mästerverk som passar in i både moderna och traditionella utrymmen. Det förtjänar definitivt din uppmärksamhet. Den levereras med en kabelhanteringsfunktion och en skrivbordshylla för den ultimata organisatoriska lösningen. Medan det kan ge några trevliga klassiska vibbar, gör den snygga silhuetten och moderna byggmaterial biten modern och glamorös. Det är faktiskt ett skrivbord som enkelt kan fungera som din underbara fåfänga förutom att fungera som ditt personliga hemmakontor.


Multifunktionellt, utfällbart väggbord för piller

Detta flytande skrivbord med förvaringsutrymme från EMKO är multifunktionellt och snyggt och erbjuder “lösningen” för en överfulla bostadsyta och samtidigt det mest innovativa sättet att skapa en kompakt arbetsplats.

Det finns så mycket att älska med denna designerbit. För det första kan den enkelt installeras i valfri höjd för att passa dina specifika behov. När det gäller inredning kan du lagra och visa föremål i olika storlekar eftersom det flytande skrivbordet har justerbara hyllor! Ja, du hörde det rätt. Dessutom gör den anpassningsbara designen att du kan använda den extra arbetsytan som en bar, bokhylla och / eller förvaringsutrymme!


Designer flytande skrivbord med Hutch

Om du är osäker, välj ett flytande skrivbord från Prepac som den här designenheten i vitt. Den levereras med en hylsa så att du enkelt kan utrusta ditt enorma tomma utrymme. Uppsättningen är ett utmärkt alternativ om du letar efter ett flytande datorbord.

Den rymliga arbetsytan ger dig allt utrymme du behöver för att få saker gjort, medan det viktigaste på kontoret lagras direkt under och ovanför skrivbordet. Med detta Prepac-set har du så mycket lagringsutrymme att du inte längre behöver tänka på att få andra möbler att lagra! Som en extra bonus är det en av de billigaste enheterna på vår topp 10-lista!


Minimalt flytande skrivbord med en böjd ände

Det är sällsynt att en hållbar möbel med en maximal viktkapacitet på 150 pund är överkomlig. Detta skrivbord har dock lyckats erbjuda det samtidigt som det lägger till ett modernt utseende. Det minimalt flytande skrivbordet från Orange22Modern med en böjd ände är konstruerad som ett vanligt bord utan att benen tar plats.

Mindre än 40 tum bred och solid konstruerad får du mycket på det här flytande skrivbordet. Den är kompakt, robust och finns för närvarande tillgänglig för försäljning. Så skynda dig att köpa en till dig själv!


Dowlen Corner flytande skrivbord

Dra nytta av det oanvända hörnet i ditt rum genom att lägga till ett skrivbord med kuber som Dowlen Corner Floating Desk, ett flytande hörnbord med förvaring från Zipcode Design. Arbetsytan är 27,3 tum djup, vilket gör den perfekt för din bärbara dator. Delens cubbies och kabelhanteringsfunktion läggs till för att säkerställa att ditt arbetsområde är fritt från hinder. Du kan använda enheten som extra lagring på kontoret eller som en huvudarbetsyta.


Vilken tycker du om

Har du fortfarande problem med att välja? Oroa dig inte eftersom följande köptips hjälper dig att begränsa dina alternativ:

Rum eller kontor dekor

Ett flytande skrivbord bör smälta in i ditt kontor eller rumsinredning om du inte köper nya möbler. Genom att blanda träytor får du en look som är sammanpressad jämfört med en polerad, professionell stil. Kontrollera att ditt favoritbord från listan har en stil och färg som matchar vad det redan har.

lager

Kom ihåg att volymen arbete och projekt du tar på dig kommer att öka när din karriär fortskrider. Planera därför förvaring i förväg. Om du har gott om plats i närheten som du kan reservera för ett filsystem eller ytterligare hyllor kan ditt skrivbord vara ett kompakt skrivbord med lite eller inget lagringsutrymme. Du kan dock behöva ditt skrivbord för flera uppgifter. I så fall behöver du en flytande skrivbordsdesign med djupa arkivlådor, ett tangentbordslåda och ett hyllsystem. Kom ihåg att ditt väggmonterade skrivbord inte bara är din arbetsyta utan också din skärmyta. Så välj en extra stall med olika kuber, öppna hyllor och stiftbrädor för visning och extra förvaring.

Se också till att vardagliga föremål lätt kan nås. En pennlåda är den mest grundläggande funktionen hos flytande skrivbord, men du behöver enkel åtkomst till några fler verktyg. Det vore vettigt att göra de element som ofta krävs synliga och tillgängliga.

Typ och storlek

Det finns flera typer av flytande väggbord. Från listan ovan kan det ses att dina vanligaste alternativ är raka flytande bord och hörnenheter. Vilken typ som är bäst för dig beror på dina krav, storleken du kan lägga till för det nya utrymmet och din budget. Det är viktigt att du inte får ett stort flytande skrivbord om du inte har tillräckligt med utrymme för det. De vanligaste misstagen folk gör för att få flytande skrivbord överskattar storleken på sitt utrymme och underskattar storleken på skrivbordet de väljer. När skrivbordet går in är de chockade som om skrivbordet innehåller steroider!

När du letar efter det bästa flytande skrivbordet, överväg följande punkter:

  • Raka skrivbord har rektangulär form och är förankrade på väggarna för stabilitet och hållbarhet. Mängden pappersarbete de kan hålla beror på antalet kortplatser som läggs till enheterna. De är praktiska eftersom de tar lite utrymme. Om du väljer att köpa den här typen av flytande skrivbord, se till att dubbelkontrollera enhetens mått eftersom den här typen av flytande skrivbord finns i många olika storlekar.

  • Hörnbord är bra för att spara utrymme eftersom de passar i praktiskt taget alla hörn. De är idealiska för små kontor och bostadsmiljöer. Denna typ föredras av de flesta eftersom arbetsområdet är koncentrerat och resten av ett givet utrymme hålls fritt från möbler.

Rustikt flytande skrivbord.  Stor flytande hylla.  |  Et
Amazon.com: Floating Cherry Desk: Kitchen & Dini
Super Creative flytande skrivbordshöjd bara på hemtrevlig hemdesign.
Covert Floating Desk + recensioner |  Crate och Barr
Basicwise 36 tum. Rektangulärt vitt flytande skrivbord med hyllor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*