Home / Dekor / Idéer för badrumsspeglar
Idéer för badrumsspeglar

Idéer för badrumsspeglar

BADRUM SPEGELIDÉER – Kan du nämna det väsentliga i badrummet? Bland de långa viktiga sakerna i ditt privata badrum är spegeln en av dem. Spegeln speglar inte bara din figur utan spelar också en större roll i badrumslivet. Det är ingen överraskning att designers skapar oändliga idéer för badrumsspeglar som erbjuder både kreativitet och skönhet.

Badrumsspegeln är vanligtvis installerad över diskbänken så att det är bekvämt för dig att delta i aktiviteter. Att sminka, göra hår eller andra aktiviteter blir mycket lättare när du har speglar. Följande är bra idéer till badrumsspeglar som inte får missa. Titta på det där!

Idéer för badrumsspeglar

1. Badrumsspegel med unik ram

15 idéer för badrumsspegel 2020 (öka ditt badrumsvärde) 1

En okonventionell spegelform är allt du behöver för att definiera din stil. Denna badrumsspegel har en unik ram som gör att du kan förbättra rummets skönhet utan mycket ansträngning. Denna unika badrumsspegel passar bäst för ett modernt eller modernt badrumskoncept.

2. Dubbel ramlös badrumsspegel

15 idéer för badrumsspegel 2020 (öka ditt badrumsvärde) 2

Den ramlösa badrumsspegeln speglar din frihet. Denna spegeldesign fungerar bäst med din moderna badrumsstil. Kombinera med vägglampor med samma nyans. Du behöver inte längre växla med diskbänken eftersom du nu har dubbelt så mycket.

3. Dubbel svart inramad badrumsspegel

15 idéer för badrumsspegel 2020 (öka ditt badrumsvärde) 3

Denna rektangulära inramade badrumsspegel står i kontrast till den allmänna badrumsdekorationen. Designad med en djärv svart ram, det här är vad du behöver för att göra spegeln till fokuspunkten i rummet. Om du går dubbelt kan du också enkelt komma åt fåfängan.

4. Bakgrundsbelysning med LED-remsor

15 idéer för badrumsspegel 2020 (öka ditt badrumsvärde) 4

Skapa futuristiska nyanser med bakgrundsbelysningsspegeln. Denna badrumsspegeldesign har LED-remsor på baksidan så att din spegel lyser perfekt. Kombinera det med en flytande fåfänga för att ge ditt badrum en modern stil.

5. Rektangulär badrumsspegel med en klassisk ram

15 idéer för badrumsspegel 2020 (öka ditt badrumsvärde) 5

Det finns obegränsade möjligheter med spegelramen. Följande badrumsspeglarram ser okonventionell ut. Kombinera den med matchande tapeter och en flytande fåfänga för en djärvare känsla. Denna badrumsspegel passar din moderna badrumsstil.

6. Rund spegel med bakgrundsbelysning

15 idéer för badrumsspegel 2020 (öka ditt badrumsvärde) 6

Du kan också använda en rund bakgrundsbelyst spegel för att definiera din stil i badrummet. Denna unika spegel ser enkel ut men kan vara en kontaktpunkt i rummet. Bakgrundsbelysningen passar bra med tunnelbana på väggen.

7. Spetsig badrumspegel

15 idéer för badrumsspegel 2020 (öka ditt badrumsvärde) 7

Om du vill visa upp din maskulina stil är den här badrumsspegeln det perfekta valet. Den robusta designen speglar din maskulina sida, medan dess unika färg komplimangerar den grå väggen den är fäst vid. Kombinera med flytande fåfänga och vit handfat för ett bättre utseende.

8. Badrumsspegel med hyllor

15 idéer för badrumsspegel 2020 (öka ditt badrumsvärde) 8

Har du ett tätt badrumsutrymme? Då måste du få ut det mesta av utrymmet. Att utrusta badrumsspegeln med hyllor är ett av alternativen. På så sätt kan du se din reflektion i spegeln och hålla toalettartiklarna på plats.

9. Traditionell kantad badrumsspegel

15 idéer för badrumsspegel 2020 (öka ditt badrumsvärde) 9

En mässingsramad spegel är det bästa tillskottet till ditt traditionella badrum. Denna rektangulära spegel tar dig tillbaka till 70-talet när denna typ av spegel var en hit. Kombinera med en klassisk vägglampa för att få en känsla.

10. Vit inramad badrumsspegel

15 idéer för badrumsspegel 2020 (öka ditt badrumsvärde) 10

Vintage badrum behöver vintage speglar för att göra det perfekt. Följande vita inramade badrumsspegel är ett tillägg som passar in i ditt vintage badrum. Den stora vita ramen med accenter i guldfärg påminner ännu mer om vintage nyanser.

11. Ramlös spegel för oändlig känsla

15 idéer för badrumsspegel 2020 (öka ditt badrumsvärde) 11

Bryt gränserna och få den här ramlösa spegeln i ditt badrum. Om du har ett smalt badrum skapar den ramlösa spegeln en visuellt större effekt som du behöver för ett rymligt privat badrum. Kombinera med ljusa väggfärger och möbler.

12. Dekorativ badrumsspegel med bladram

15 idéer för badrumsspegel 2020 (öka ditt badrumsvärde) 12

Säg adjö till konventionella, tråkiga badrumsspeglar. Denna runda spegel är ett dekorativt val för att förbättra skönheten i ditt bladinramade badrum. Detta är bäst för din enda stående fåfänga.

13. Träinramad badrumsspegel

15 idéer för badrumsspegel 2020 (öka ditt badrumsvärde) 13

Någon av er som använder en lantlig stil eller ett traditionellt badrum kommer att göra ett härligt tillskott att tänka på. Gör den perfekt genom att installera LED-remsor eller vintage-belysning.

14. Kreativ badrumsspegel

15 idéer för badrumsspegel 2020 (öka ditt badrumsvärde) 14

Har du någonsin sett en kombination av inramad och ramlös spegel? Om inte, kolla in dessa spegelval. Denna produkt skapar en spegelram från själva spegeln. Är det inte ett uppfriskande val att lägga till ditt badrumsvärde?

15. Sminkspegel med lampor

15 idéer för badrumsspegel 2020 (öka ditt badrumsvärde) 15

Den runda sminkspegeln i kombination med bakgrundsbelysningen skapar en flytande effekt. Det här är vad du behöver för modern badrumsdesign, speciellt om du älskar den snygga designen av denna spegel. Den mörka väggen gör det bara en bortskämd blick på dina ögon.

Inga fler slumpmässiga badrumsspeglar. Dessa badrumspegeltips är redo att ta ditt badrum till nästa nivå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*