Home / Hem / Coola rum och inredningsidéer
Coola rum och inredningsidéer

Coola rum och inredningsidéer

Alla föräldrar där ute letar ständigt efter häftiga rumsidéer så att de kan ge sina barn det perfekta bostadsområdet för att leka, sova och studera.

Var det ditt rum eller ditt barns som du designar, du bör alltid leta efter lösningar som stöder din livsstil och dina intressen samtidigt som du ger dig tillräckligt med komfort.

Med detta i åtanke har vi satt ihop och föreslagit några coola inredningsidéer och coola saker som du borde ha i dina rum i år.

Chic-Bedroom-by-Fredman-Design-Group Coola rum och inredningsidéer
Bildkälla: Fredman Design Group

Låt oss gå tillbaka till idéerna för coola utrymmen för barn: prioriteringen i utformningen av dessa utrymmen är att skapa ett utrymme som återspeglar barnets behov och önskningar samtidigt som det stöder deras tillväxt och utveckling. Detta innebär att barnrummen ska vara bekväma, engagerande och utrustade med alla resurser han eller hon behöver.

Beach-House-Narragansett-by-Andra-Birkerts-Design Coola rum och inredningsidéer
Bildkälla: Andra Birkerts design

Häftiga sovrumsidéer kräver inte nödvändigtvis att du är kreativ (och långt bortom din budget) och skapar unika inställningar för “Inomhus trädhus” eller “Magic Castle”. Istället kan det vara tillräckligt för att kringgå mängden ljus som sprider sig runt rummet eller det konstverk du försöker visa.

Bohemian-Apartment-Boys-Room-by-Incorporated Coola rum och inredningsidéer
Bildkälla: Inbyggt

Oavsett vad du väljer, kom ihåg att cool heminredning kommer att ge glädje i din familjs liv och skapa vackra och bestående minnen.

Coola husidéer kommer naturligtvis att möta både positiva och negativa kritiker, beroende på hur vi föreställer oss coola hus. För vissa människor är dessa ultramoderna, minimalistiska och ljusa rum, medan andra föredrar att göra dem färgstarka, livliga och fulla av energi.

Att gå på den “coola” gatan i barns rumsdesign inkluderar också andra problem, såsom säkerhetsåtgärder runt stegar, off-place och skarpa kanter och rep och det eviga problemet med hur långt du kan gå utan att förstöra ditt barn.

Hem-2000m2-by-Yakusha-Design Coola rum och inredningsidéer
Bildkälla: Yakusha Design

Här är några intressanta idéer att tänka på:

En av de mest populära designidéerna idag är ett rum med glasbeklädnad eller användning av äkta Växthusglas att skapa ett riktigt växthus med en underbar plats och fantastisk utsikt. Så länge som fönstren vetter mot din egen trädgård kommer du inte att känna dig utsatt eller ha integritetshänsyn.

Ett annat tidlöst val är rummen på översta våningen, särskilt de hotellinspirerade sviterna med stora takfönster över sängen och ett vackert stjärnlandskap under natten. Om du inte kan installera ett glastak, överväga fönster från golv till tak för att lägga till ännu mer spektakulära landskap.

Angelina-Estates-by-Saratoga-Signature-Interiors Coola rum och idéer för inredning
Bildkälla: Saratoga Signature Interiors

Ett smart sätt att sänka kostnaden för ombyggnad och ändå få ett underbart sovrum är att investera i en fin, superkomfortabel säng. Vi rekommenderar Oge Architects att utforma häckbäddar som är otroligt mysiga och tilltalande.

Hängmattesängar ser också fantastiska ut i ett modernt rum på grund av deras avslappnade, attraktiva och extremt hemtrevliga utseende.
Har du tänkt på att sova i öltunnor?

Wall-Detail-by-Singlepoint-Design-Coola rum och idéer för inredning
Bildkälla: Singlepoint Design Build

Med lite varm, dedikerad belysning och en extremt mjuk madrass ser inte idén så konstig ut som den låter. Första klassens varumärkeshotell runt om i världen har utvecklat liknande koncept, inklusive Landhotel Hof Beveland i Tyskland, som du definitivt bör besöka.

Extreme Makeover-by-Bayless-Custom-Homes Coola rum och inredningsidéer
Bildkälla: Bayless anpassade hem

DIY coola rumskoncept

Washi-tejp

Vad sägs om att ge washi tape en roll i ditt designprojekt? För bara några år sedan upplevdes washi-band som lite överdrivna och för dekorativa för minimala och coola scenarier, men så är det inte längre.

Dagens ledande designers omprövar hela konceptet med svart och lila tvättband för att göra sovrummen ännu mer attraktiva och avkopplande.

En annan anledning att överväga washi-band är att de är smärtfria att använda och överkomliga, vilket gör dem till en smart investering för alla husägare med en budget.

Ladue-Home-Design-by-Youtopia-Designs Coola rum och inredningsidéer
Bildkälla: Youtopia Designs

Med tanke på att washi-band är tillbaka vid den stora dörren, varför inte prova på andra projekt också? Du behöver inte täcka och dekorera hela rummet med dem, men en cool idé att tänka på är att sätta dem på dörrar, fönster och ljusbrytare.

Se till att du hittar rätt färger och kompletterande mönster och gör ditt rum fantastiskt utan att spendera en förmögenhet.

String Art Sign

Strängkonstskyltar kan hjälpa dig att göra ditt rum till en drömmande plats. Välj bara det ord du vill ha, skriv ut det och jobbet är klart.

Riverton-Ewell-by-Upland-Development-Inc Kylrum och inredningsidéer
Bildkälla: Upland Development, Inc.

Hängande stol

Hängmatta stolar blir långsamt ett av de coolaste tillskotten för husägare. De kan enkelt läsas lugnt i hörnet av vardagsrummet eller studeras i ditt barns sovrum. Både barn och vuxna blir kär i detta koncept, inte bara på grund av utseendet på hängande stolar, utan också på grund av förmågan att skapa sina egna.

Hängande stolar är väldigt enkla att göra, så länge du hittar rätt kombination av duk och färg.

Beaton-Projekt-von-Suzanne-Nichols-Design-Group-Inc Coola rum och inredningsidéer
Bildkälla: Suzanne Nichols Design Group, Inc.

Slipsfärgade örngott

Tonåringar tycker att färgade örngott är de mest kreativa och tilltalande rumsdekorationsidéerna eftersom det inte tar mycket för att omvandla sina rum till fantastiska och personliga vändkors. För dem är färgade örngott också det enklaste och mest tidlösa sättet att dela ett kreativt uttalande.

Bedroom-by-Shouldice-Media Coola rum och inredningsidéer
Bildkälla: Shouldice Media

Doily hängande lampor

Detta projekt kräver:
• Flera doilies – helst, köp några så att du har tillräckligt med utrymme för att upprepa processen och placera dem på dina lampor.
• Självhäftande lämpligt för tapeter – Enligt konstruktörer är tapetlim det perfekta limet för doilies, tillgängligt i både flytande och pulverform i vilken lokal hårdvaruaffär som helst. Om du tycker att limet är för tjockt eller för gelé, blanda det med några droppar trälim, men se till att det inte är för vattnigt eftersom det inte tål fuktiga förhållanden.
• En tre fot rund ballong – Ballongens storlek är inte strikt begränsad, men du bör alltid försöka hålla ett rimligt utrymme mellan glödlampan och lampskärmen. Eftersom de flesta glödlampor är likartade rekommenderar designers 3-fots ballonger, som är lätta att hitta i alla marknadsbutiker / stormarknader, helst runda eftersom de är tjockare än långsträckta. För alla fall två i stället för en.
• En stor pensel – Ju större din målningsborste är, desto mindre klibbig blir du i slutet av processen.

Angelina-Estates-by-Saratoga-Signature-Interiors-1 Coola rum och inredningsidéer
Bildkälla: Bella Home Builders Inc.

Du kan också få:
• Ett par latexhandskar för att minimera röran
• Spraya stärkelse
• En snöre att hänga ballonger på tills de är torra
•En stege

Häftiga fotoramar

Detta projekt kräver:
Trådar, sladdar, träramar, hängande öglor, klädnypor (små eller medelstora), måttband, linjaler, en hammare och en penna.
Det enklaste sättet är att få en färdiggjord träram, skicka ut den vid behov och måla den den färg du vill ha. Det finns dock alltid ett sätt att bli mer kreativ.

Familienhaus-Richmond-by-De-Hasse Coola rum och inredningsidéer
Bildkälla: De Hasse

Det första du behöver göra är att mäta det exakta avståndet från en slinga till den andra och sedan markera den så att tråden hänger tätt och rakt på vardera sidan.

Här kan du använda en hammare för att trycka på genomföringarna på marknadsboxarna tills de är fästa och du kan skruva i dem. Kör sedan snöret mellan öglorna och bind dem i täta knutar.

Du kan antingen lämna strängen lång och synlig eller klippa ut den. Om du bestämmer dig för att använda tråd, vrid den ordentligt så att den inte stöter på vår tråd.
När du är klar, häng ramen på väggen och använd klädnyporna för att klippa av alla dina favoritfoton.

Bohemian-Apartment-Girls-Bedroom-by-Incorporated Coola rum och inredningsidéer
Bildkälla: Inbyggt

Häng utskrifter på väggarna

För dig som inte har tålamod eller tid att fundera över dessa moderna väggidéer rekommenderar vi att du skriver ut gratis affischer och hänger dem i sina rum.

Avsluta tankar

Var och en av oss har en annan uppfattning om hur det perfekta hemmet ska se ut. För vissa människor skulle ett sådant hus ha en avkopplande inomhuspool, medan det för andra skulle vara en ren, minimalistisk plats dekorerad med postmodern konst.
Cool-hip-room-for-the-active-child-on-loppmarknad-Sunday Coola rum och inredningsidéer
Bildkälla: Söndag loppmarknad
Oavsett vad du tänker dig för ditt perfekta hem, kan dessa DIY och snabba idéer hjälpa dig att uppnå det.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*