Home / Hem / 4 uppgraderingar du behöver för att bygga ditt hem som köpare kommer att älska

4 uppgraderingar du behöver för att bygga ditt hem som köpare kommer att älska

När du är redo att bygga ditt drömhem finns det några saker du vill lägga till i ditt hem.

Dessa tillägg lägger till en wow-faktor i ditt hem som köpare kommer att älska.

Anpassad klädkammare

Det verkar som att du aldrig får slut på lagringsutrymme.

Detta bör vara en nyckelfaktor när du planerar din byggnad.

En stor klädkammare ger ditt hem värde och gör ditt liv lite mer organiserat.

1600-x-900-Custom-Walk-In-Closet-Remodel-Drury-Design 4 uppgraderingar du behöver för att bygga ditt hem som köpare kommer att älska

När du väl har planerat utrymmet är det dags att spruva upp det lite. Anpassade arrangörer är fantastiska.

Du kan lägga till utrymme för skor, slipsar, strumpor och hattar. Du kan välja hyllans storlek och höjd. Om mer än en person använder garderoben är det här ett utmärkt sätt att dela ut rummet.

Om din budget tillåter är en ö i garderoben ett bra val. Det ökar utseendet och förvaringen i rummet. När det är dags att sälja det kommer köpare att älska det här.

stack

Eldstäder kan verkligen göra ett uttalande. De kan vara en kontaktpunkt i rummet och är en praktisk uppgradering. Eldstäder är ett utmärkt sätt att ställa in atmosfären i ett rum och ge en värmekälla.

Eldstad 4 uppgraderingar du behöver för att bygga ditt hem som köpare kommer att älska

Eldstäder behöver inte begränsas till vardagsrummet eller sovrummet. Utomhus eldstäder kommer att tilltala både män och kvinnor. Detta är en bra försäljningsargument för människor som älskar att chatta.

däck

Att lägga till ett däck i ditt hem är en stor investering.

På så sätt kan du enkelt använda din trädgård för matlagning och underhållning. Däck är en annan funktion som köpare kommer att gilla. Du kan täcka över det eller lägga till en öppen spis för att verkligen förbättra den.

Anpassat garage

Garaget är ofta utelämnat i hemmets design.

Byggare ser till att den har rätt storlek, men förbiser ofta potentialen i utrymmet. Ditt garage behöver inte vara ett tråkigt rum med lådor staplade i taket. Det kan vara mycket mer attraktivt för dig och köpare.

Anpassade skåp-Houston-Garage-3 4 uppgraderingar du behöver för att bygga ditt hem som köpare kommer att älska

Lägg till epoxi eller annan skyddande beläggning på golvet för att förbättra dess utseende och funktionalitet. De olika beläggningarna kan vara vatten- och kemikaliebeständiga. Detta är en försäljningsargument för människor som arbetar i garage med kemikalier och vätskor som olja.

När det gäller de staplade lådorna, inte mer. Installera anpassade skåp för att verkligen lägga till pizzazz. Du kan välja mellan olika storlekar och mönster. Det finns massor av färger som du kan lägga till. Detta kommer att vara mycket attraktivt för köpare på grund av utseendet och ytterligare lagring.

Mycket fastighetsframgång kan placeras i händerna på dina hyresgäster. Var noga med att tänka på dina behov och potentiella köpare och / eller hyresgäster när du bygger ett hem. Det finns många uppgraderingar som du kan lägga till i en stor skillnad i värde från ditt hem. Kom ihåg att utforma utomhus- och garageområdena också.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*