Home / Hem / Hur man förbereder en hyresfastighet 2018

Hur man förbereder en hyresfastighet 2018

Det är hyresvärdens ansvar att förse sina hyresgäster med ett säkert, elegant och bekvämt utrymme. Men du kanske inte vet var du ska börja om du är ny i världen för fastighetsförvaltning.

För att hjälpa dig att bli en framgångsrik första hyresvärd har quotezone.co.uk skapat en användbar infografik som hjälper dig att hyra en fastighet 2018.

Välj rätt försäkring

Quotezone-hyresvärdar Hur man förbereder en hyresfastighet 2018

Som ovan antyder infografiken Fastighetsförsäkring för hyresvärdar är viktigt. Det spelar ingen roll om du har en eller två hundra hyresgäster, du måste investera i en försäkring för att skydda dina byggnader eller innehåll – eller båda.

Du måste också välja en fastighet som täcker olika potentiella problem som: B. Vattenskador, brand eller stöld. Använd en jämförelsewebbplats för att hitta försäkringsskydd baserat på ditt antal hyresgäster, rum och fastighetstyper, t.ex. B. kommersiellt eller privat.

Undvik ogiltigförklaring

Ogiltighet Hur man förbereder en hyresfastighet 2018

Det kan hända att en klient hyr ut din fastighet till en annan klient.

Men om du inte informerar ditt försäkringsbolag om underhyraren finns det en risk att din befintliga försäkring blir ogiltig, vilket kan sätta en betydande belastning på din ekonomi.

Hyra en erfaren fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltning Hur man förbereder en hyresfastighet 2018

Saknar du självförtroende, erfarenhet eller önskan att sköta en hyresfastighet? Se till att den förblir i toppskick och att eventuella hyresgästproblem löses genom att anställa en erfaren fastighetsförvaltare.

Du är ansvarig för att regelbundet inspektera fastigheten för att säkerställa att det inte finns några oväntade hyresgäster och att fastigheten är både snygg och säker och bekväm. Du kan dock göra sysslorna själv om du har tillräckligt med fritid.

Behåll hälsa och säkerhet

Varje företagsägare har ett ansvar för att uppfylla olika hälso- och säkerhetskrav – och hyresvärdar är inget undantag.

Om du vill tillhandahålla en säker miljö för dina hyresgäster och undvika juridiska konsekvenser måste du se till att fastigheten är uthyrbar innan du lämnar ut nyckeln. Exempelvis rekommenderar quotezone.co.uk att du får service på din panna innan du hyr ut.

Förstå bostadsmarknaden

1023_homes_1200x675 Hur man förbereder en hyresfastighet 2018

Många första gången hyresvärdar gör det stora misstaget att marknadsföra fastigheten för alla, men att begränsa din sökning kan vara en klokare idé. Istället för att försöka attrahera en potentiell hyresgäst måste du erbjuda fastigheten till en viss invånare.

Du bör till exempel överväga deras ålder, inkomst och plats för fastigheten innan du fattar ditt beslut. Naturligtvis bör du utforma en fastighet som sedan kommer att locka din målhyresgäst så att du kan undvika en tom egendom.

Det är viktigt att känna till fördelarna och nackdelarna med de olika regler och förordningar som du måste vara medveten om när du hyr en fastighet 2018.

Ändå kommer all forskning och hårt arbete att vara värt det när du lämnar nycklarna och ser ekonomisk avkastning på din investering månad efter månad, år efter år.

Om du är en spirande hyresvärd och vill lära dig hur man lyckas hyra en fastighet, kolla in ovanstående infografik från quotezone.co.uk för användbara förstagångstips om uthyrning till hyresgäster.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*