Home / Hem / Funderar du på att måla dina köksskåp? Här är några prohemligheter som måste övervägas
Funderar du på att måla dina köksskåp? Här är några prohemligheter som måste övervägas

Funderar du på att måla dina köksskåp? Här är några prohemligheter som måste övervägas

Köksskåp påverkas direkt av allt som händer i ditt kök. Att laga fett är vilken som helst bänkskivans värsta fiende, och medan du undrar vad du ska göra har andra husägare redan börjat omsätta innovativa idéer i praktiken.

Måla skåp verkar som en bra idé, speciellt om du vill göra det själv. Kostnaden är lägre och det bästa är att du kan behålla de gamla skåpen så att du inte behöver vänja dig vid nya möbler.

Ett annat sätt att uppgradera dina köksskåp är att byta ut lådfronter och dörrar och avsluta befintliga skåpslådor. Men den här metoden kräver att du betalar minst 3 500 $ och resultaten är definitivt inte värda pengarna. Om du bestämmer dig för att måla köksskåp själv, spendera inte mer än $ 200 på nödvändigt material.

1 Funderar du på att måla dina köksskåp? Här är några prohemligheter som måste övervägas

Billiga skåp kan se bra ut och vara lika praktiska som dyra. Problemet är att de försvinner med tiden. Deras ryggar och tunna sidor är vanligtvis fanerade med vinylpapper, och detta kan skalas eller skalas av över tiden.

beige4 Funderar du på att måla dina köksskåp? Här är några prohemligheter som måste övervägas

Lådorna och dörrarna på dina köksskåp är utbytbara, men det finns många strukturella problem som kan göra dem olämpliga för reparation. I så fall är ditt bästa alternativ att ersätta dem.

2 Funderar du på att måla dina köksskåp? Här är några prohemligheter som måste övervägas

Men när skadan är i ett begränsat område är det ett inspirerande val att måla dina köksskåp. När du väl har bestämt dig för att måla dina köksskåp är det bara att välja färg.

Snygg vit

white1 Funderar du på att måla dina köksskåp? Här är några prohemligheter som måste övervägas

Ommålning av dina skåp kan vara ett utmärkt val eftersom det kommer att förändra ditt köks utseende helt. Dessutom kommer mer naturligt ljus in i ditt matlagningsutrymme och effekten kommer definitivt att välkomnas av alla dina familjemedlemmar.

white2 Funderar du på att måla dina köksskåp? Här är några prohemligheter som måste övervägas

Vita köksskåp gör att ett rum verkar rent och mysigt. Tyvärr måste färgen rengöras noggrant för att vara intakt. Det betyder att du måste ta hand om dina garderober.

white3 Funderar du på att måla dina köksskåp? Här är några prohemligheter som måste övervägas

För en ännu starkare effekt kan du också försöka måla om dina köksväggar i vitt. Slutresultatet är ett helt vitt kök som du kan dekorera med växter och färgglada dekorativa föremål för att kompensera för effekten.

Du kan inte gå fel med svart

svart1 Funderar du på att måla dina köksskåp? Här är några prohemligheter som måste övervägas

Om dina köksväggar är vita är det ett bra alternativ att måla dina köksskåp svart. Ta bort dörrarna och lägg till några prisvärda lister så att du kan lägga till en touch av sofistikering i ditt ugnsutrymme som det är svårt att uppnå idag.

svart2 Funderar du på att måla dina köksskåp? Här är några prohemligheter som måste övervägas

Svart är en mystisk färg som täcker alla brister. Det enda problemet är att ett litet kök med svarta skåp kan se ännu mindre ut.

Varm beige

beige1 Funderar du på att måla dina köksskåp? Här är några prohemligheter som måste övervägas

Tro det eller inte, varm beige är det bästa valet för dina köksskåp, eftersom det kan kombineras med alla andra nyanser. För en mer intressant effekt kan du kombinera dem med grå väggar och bänkskivor.

beige2 Funderar du på att måla dina köksskåp? Här är några prohemligheter som måste övervägas

Varm beige är en underbar färg som alla kommer att känna sig hemma med. Så det är viktigt att tänka på dem när du målar om dina köksskåp.

beige3 Funderar du på att måla dina köksskåp? Här är några prohemligheter som måste övervägas

En av dess främsta fördelar är att det skapar en illusion av mer utrymme och ljus. Vi älskar alla beige eftersom det fungerar med alla typer av dekor. Till exempel kan du gå till en vintage köksrenovering och gå för en minimalistisk stil om ett år.

Sofistikerad grå

Grå är perfekt för husägare som alltid har drömt om sofistikerad köksdesign. Om ditt kök är tillräckligt stort bör ingen hindra dig från att göra din dröm till verklighet. Grå är en mycket elegant färg som kan få alla matlagningsområden att se bra ut, speciellt om du ger dina skåp en lackerad glans.

grå1 Funderar du på att måla dina köksskåp? Här är några prohemligheter som måste övervägas

Denna metod rekommenderas eftersom den gör det naturliga kornet synligt genom den grå tonen. Slutresultatet får dig inte bara att älska ditt nya kök utan också lägga till en mer modern och elegant tilltal till utrymmet.

Om du kan lägga till lite innovation i dina köksskåp genom att ändra färg kan du uppgradera ditt utrymme. Även det mest aktiva rummet i huset måste omformas då och då. Så var inte rädd för att improvisera och om du gillar att dekorera om, gör det bara.

Författare bio

Artikeln ritades av en kreativ författare och vanlig bloggare Davis Miller. Han älskar att skriva och blogga om de senaste trenderna inom inredningsdesign. Även han arbetar för en blogg där du kan hitta ett brett utbud av målade kök. Du kan kolla in dem nedan Kitstone.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*