Home / Dekor / Kökshuvudéer

Kökshuvudéer

KÖKHUVUDIDER – Fläkten absorberar röken från en gasspis. För att förhindra att rökning sprids i köket plockar upp en fläkt rök och skräp. Det är det som gör köksfläkten så mycket att du håller dig frisk i köket.

Tidigare använde kökshuven naturliga material som trä och sten. Idag har köksfläkten olika former. En köksfläkt med rikt tema finns tillgänglig beroende på dina önskemål och budget. Några temakökar listas nedan.

Klassisk köksfläkt

Klassisk köksfläkt
Källa: twoni.com

Detta moderna hem väljer ett klassiskt kök med trä av hög kvalitet. Vi tror att alla möbler i det här köket använder det finaste träet som ett material eftersom det ser robust och solidt ut. Denna träkategori användes främst för elitköket.

I svart klädsel används samma träslag för fläkten. Även om köksfläkten ser liten ut är den välsignad med det speciella locket. Den har det ikoniska klassiska omslaget som vi ofta ser i kungliga eller rika engelska kök.

Dessutom har köksfläkten det skåpliknande området. Mycket elegant och premium.

Minimalistisk fläkt

Minimalistisk fläkt
Källa: cjcfc2018.com

Även om det första exemplet ser väldigt dyrt ut, kan vår andra idé begränsa din budget. Den här huven kan bli ett av de mer allmänt antagna koncepten för det moderna köket som bilden visar.

Fläktkåpan innehåller tre fyrkantiga lådor som sannolikt absorberar röken från gasområdet nedan. Fläkten är vitmålad. Köksfläkten är enkel och ren och matchar skåpets och takets färg.

Emellertid bidrar den vita fläkten till tydliga och hemtrevliga känslor för köket.

Avantgardisk köksfläkt

Avantgardisk köksfläkt
Källa: cileather.com

Du undrar förmodligen varför vi inkluderade detta utekök på den här listan. Vi beundrar hur köket ger en avantgardisk huva till detta område. Vi kallar det för att köksfläkten ser stor ut och gör det maximala arbetet med att absorbera rök underifrån.

Utbudet av köksfläktar passar bra med gasspisen, som också ser sofistikerad ut. Gasspisen möjliggör komplex matlagning, stekning och uppvärmning. Det leder till kökshuvkonceptet. Fläkten förblir slät, det finns inga lock.

Om kökshuven placeras utomhus på detta sätt kan rök omedelbart nå himlen.

Trevlig fläkt

Trevlig fläkt
Källa: norbandys.com

Hörde du termen ”modernt lantkök” innan du läste den här artikeln? Vi hoppas att du, efter att ha läst detta, kommer att förstå att det här köket inte behöver belasta dig, speciellt när det gäller fläkten.

Eftersom vissa av er kanske tror att landskåpan kräver mycket råstenar eller balkar. Detta exempel säger något annat. I ditt lilla eller medelstora köksutrymme kan du överväga den här härliga huven.

Allt du behöver tänka på är att träna en ikonisk klassisk eller lantlig huvdesign för den moderna lantliga köksfläkten du hoppas på.

Enkel fläkt

Enkel fläkt
Källa: livspace.com

En enkel köksfläkt som den här räcker för att du ska bli frisk. Detta kök väljer detta huvkoncept som hjälper till att hålla hela utrymmet enkelt och enkelt. Inget lock eller färg till köksfläkten.

Köksfläkten absorberar rök som kommer från gasspisen nedan. Med köksfläkten kan du laga, värma eller dricka ingredienser utan att hosta. Du kan börja laga mat igen direkt efter att du har stängt av gasspisen.

Glöm inte att installera fönstren som köket rekommenderar. Bra ventilation hjälper till att hålla lungorna friska när du lagar mat länge.

Lantlig köksfläkt

Lantlig köksfläkt
Källa: jewtopiamovie.com

Det här är vad vi kallar en riktig lantlig köksfläkt. Du kan jämföra detta med den fjärde idén. Rita skillnader mellan de två och bevisa ditt värde med vårt nedan. Vi tror att detta är landet på grund av materialet.

Till skillnad från den tidigare idén kompenserar kökshuven den här gången starka tegelstenar. Då målas stenarna vita. Köksfläkten får ett särskilt lock. Det finns det mönstrade motivet som omger den nedre delen av köksfläkten.

Kökshuven är skrymmande men ändå lugn och passar i garderoben och bakplattan.

Köksfläkt med dubbla jobb

Köksfläkt med dubbla jobb
Källa: hgtv.com

Till skillnad från tidigare förslag väljer den sjunde idén en lång köksfläkt. Det går med den långa och komplexa gasspisen nedan. Fläkten är täckt enkelt och vackert.

Kåpan är vitmålad för att matcha den övergripande färgen på köket. Intressant är att köket erbjuder tillräckligt med utrymme ovanför spiskåpan. Utrymmet för att visa den inramade bilden maximeras.

Det tomma utrymmet bredvid bilden kan användas för andra dekorationer. Vi applåderar här hur köksfläkten faktiskt kan göra ett dubbelt jobb.

Fransk lantlig köksfläkt

Fransk lantlig köksfläkt
Källa: eastlaw.us

Tillbaka i klassisk huvstil. Denna speciella design innehåller verkligen rikliga understilar beroende på vad du föredrar. Detta åttonde tips berör det franska konceptet med köksfläkt på landsbygden.

Som vi allmänt vet har franska en fin smak i konst. Detta kan ses vid tillverkningen av fläkten. Det finns det utsökta hantverket som färgar taket på köksfläkten och ser imponerande ut.

Vilken utsökt huvstil för detta kök.

Graciös Country Kitchen Hood

Graciös Country Kitchen Hood
Källa: perilersofrasi.com

Spiskåpan är helt gömd av locket och tar ett stort utrymme i köket. Motorkåpans design motsvarar en allmän design med den åttonde idén.

Detta exempel beundrar oss mer med stor täckning, det bästa av alla på den här listan. Sett från stängslet innehåller “kökshuvens hus” den klassiska stilen. Den är utrustad med en elegant backsplash.

Hela köksfläkten ser graciös och mysig ut.

Traditionell köksfläkt

Traditionell köksfläkt
Källa: hgtv.com

Detta moderna kök är perfekt för att visa fläkten. Fläkten är fäst på köksväggen med tegelstenarna som omger den.

Den vitklädda kökshuven ser bekväm och traditionell ut. Den har tunneln för att kanalisera röken från gasspisen nedan. Fläkten passar så bra med den vitmålade köksväggen.

Traditionell smak fyller köket kraftigt trots det trånga utrymmet det tar upp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*