Home / Dekor / Franska landsköksidéer

Franska landsköksidéer

FRANSKA LANDKÖKSIDÉER – Vi diskuterade toskanska köket i föregående artikel. Den här gången ska vi prata om det franska lantliga köket som främst väcker naturliga och klassiska känslor.

Medan den toskanska köksmodellen ser gammal och storslagen ut ser det franska lantköket jordnära och till och med romantiskt. Neutrala färger och naturmaterial förblir de två viktigaste franska lantliga köksredskapen.

Vill du lära dig mer om stilen? Läs vidare nedan.

Intressant fransk lantkök

Intressant fransk lantkök
Källa: customkitchensinc.net

Den franska lantliga köksstilen är en av de andra två sub-vintage-modellerna än det toskanska kökskonceptet. Högt i tak blir en tydlig aspekt av ett franskt lantkök, vilket ofta finns i denna köksmodell på landsbygden i landets små provinser.

Det här köket ser attraktivt ut tack vare träbjälkens utseende som ser elegant ut. Den halvcirkelformade genomskinliga dörren blir en cool entré. Enkel möbeldesign med en neutral färg skapar en bred känsla.

För att inte glömma, stolarna ser snygga ut, medan släpvagnshållaren med köksredskapen hänger på den ser bra ut.

Bekvämt fransk lantkök

Bekvämt fransk lantkök
Källa: customkitchensinc.net

Den franska lantliga köksmodellen innehåller mjukt linne, enkelt men starkt skåp och vacker ljuskronabelysning. Vårt andra exempel ser både bekvämt och smakfullt ut samtidigt.

Vi välkomnar det faktum att köket använder en enkel design övergripande. I köket hittar du alla viktiga köksredskap. Detta gör köket rymligt. Gardinen viks klassiskt och elegant.

Taklampan och det speciella bakstycket ovanför köksfläkten blir en vacker dekoration. Utan tvekan känner vi oss så bekväma i köket, delvis tack vare fönstren.

Traditionellt franskt lantkök

Traditionellt franskt lantkök
Källa: thespruce.com

Liksom alla andra klassiska köksstilar värdesätter den franska landsbygden också ventilation och komfort. Som det här köket visar har just den här köksmodellen ett stort fönster eller dörr för att säkerställa god ventilation medan du tillbringar tid i köket.

En träbjälke som färgar det höga taket som visas här skapar en varm ton. Vi kallar detta exempel uttryckligen traditionellt på grund av möbeldesignen och sittstilen.

Köket har öppna hyllor med enkel skåpdesign. För sittgruppen väljer köket de långa träbänkarna och trästolarna.

Elegant fransk lantkök

Elegant fransk lantkök
Källa: hgtv.com

Elegant och extravagant. Vi kan inte förneka att det här köket innehåller många fantastiska föremål som gör det här köket till ett toppklass. Du kan se från den keramik som används som dekor till fläkten.

Detta exempel visar att det franska lantliga köket kan anta ett så överdådigt som detta. Skåpen och fläkten är gjorda av det finaste träet. Natursten används för köksbänkskivorna.

De två hänglamporna är en annan trevlig aspekt. Köket verkar fortfarande bekvämt med de stora fönstren och valet av grön målning.

Trevligt fransk lantkök

Trevligt fransk lantkök
Källa: decoomo.com

Öppna hyllor kan rymma små samlarobjekt, vilket framgår av den här bilden. Vi är förvånade över samlarföremålen i form av det lilla keramik på en av de öppna hyllorna.

Intressant nog att notera att köket verkar enkelt och tar lite plats. Men återvunnet trä, som man ser när man äter, och de ommålade stolarna gör köket snällt vackert.

De rosa blommorna, mattan och ljusen lägger också till eleganta toner i köket.

Elegant fransk lantkök

Elegant fransk lantkök
Källa: cuisineblance.com

För att få ett elegant franskt lantkök föreslår denna bild att du målar solida och antika skåp i svart. Svart är känt för att vara en djärv och elegant färg. Köket använder den klassiska möbeldesignen med den öppna hyllan.

Samma möbelmodell gäller även för köksön. Delen ser graciös och dyr ut eftersom den visar den dekorativa keramiken inuti. En annan bästa sak är relaterad till belysningen som inkluderar lampan och köksredskap.

De stora fönstren säkerställer att köket är luftigt och bekvämt.

Förförisk fransk lantlig mat

Förförisk fransk lantlig mat
Källa: madlonsbigbear.com

Det råder ingen tvekan om att du måste spendera en stor budget för att uppnå en fransk lantlig stil för ditt moderna kök. Det här exemplet ser förföriskt och uppfriskande ut. Det bästa av exemplet avser den raffinerade och vackra ljuskronabelysningen.

Andra intressanta faktorer är resultatet av den trendiga och återvunna stolstilen. Stolarna vetter ut över köksön där det plåga benet är. Möblerna verkar dyra med kategorin enkel design och starkt trä.

Modernt fransk lantkök

Modernt fransk lantkök
Källa: gopilates.info

Ett annat modernt fransk lantkök. Den här gången verkar exemplet vara mer kostnadseffektivt än den tidigare modellen. Detta exempel beror på de franska lantköksaspekterna på köksfläkten, som ser söt ut i hörnet.

Ett annat franskt lantligt kökselement kommer från köksön och det antika svarta skåpet. De bär starka gamla och klassiska känslor. Köket informerar oss om enkla aspekter av köksmodellen för att skapa varma och mysiga sinnen.

Hela köket ser modernt ut och uppgraderat.

Sjaskig fransk lantlig mat

Sjaskig fransk lantlig mat
Källa: canyonmoontheatre.org

Den lilla tonen i köket här kommer från skåpen och stolarna. Trots det ser möblerna fortfarande dyra och fina ut. Köket är fyllt med stora skåp. Vad vi kommer att älska senare kommer från de höga fönstren med de rundade kanterna.

Denna typ av fönster finns ofta i vintagebyggnader eller kök. Köket kompletteras med den vackra ljuskronabelysningen och den stora köksfläkten. Med de effektiva inredningarna känns köket fortfarande bekvämt, varmt och mysigt.

Detta kan bli en bra plats för alla familjemedlemmar.

Unikt fransk lantkök

Unikt fransk lantkök
Källa: hometipsor.com

Vårt sista förslag visar att det franska lantköket måste ändras. Låt mig berätta de unika sakerna med detta kök. Ta först en titt på köksfläkten som ser grov och rå ut med leran.

Kanten på köksfläkten verkar vara unik med den mönstrade kanten. Kököns design ser ganska cool ut med metallhållaren. Det sista avser den öppna hyllan med vintagebordet.

Från detta kök lär vi oss att noggranna och unika köksartiklar bidrar till detta fantastiska franska lantkök. Inte alla franska lantkök kräver super dyra uppställningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*