Home / Hem / Dekorativa arkivlådor med lock
Dekorativa arkivlådor med lock

Dekorativa arkivlådor med lock

Dekorativa arkivlådor med lock

Arkiveringslådor är en av de saker du inte tänker på förrän du står inför uppgiften att organisera räkningar, forskning eller till och med din vintergarderob. Arkivrutor är ett utmärkt ställe att lagra tidskrifter, konstverk, bilder eller till och med CD och DVD. De finns i alla möjliga storlekar och material och kan med lite eftertanke passa nästan vilken dekor som helst.

Omedelbar, snabb och tillfällig lagring

Inte alla filer behöver sparas för alltid. Till exempel, om du är en student som tar en hel del lektioner, kanske du jagar en massa olika pappersbitar för ditt klassarbete. Även i en tid av onlinekurser och digitala filer delar instruktörer ofta ut en läroplan, guider, granskningsblad och mer. Författare är en annan grupp som kan behålla tillfälliga filer för ett projekt. När terminen är över eller projektet är över har dessa filer ofta lite värde. De viktiga bitarna kan placeras på en mer permanent plats, medan de mindre viktiga bitarna kan gå till skrotkorgen.

Snygg butik för samlingar

Om du lagrar bilder, tidskrifter, prover, recept eller liknande föremål kanske du vill ha en plats att hålla dem i ordning. En dekorativ arkivlåda är ofta svaret på att ordna dina specifika quiltmönster. En gammaldags receptlåda kan vara precis saken för att skydda de här familjen arvstycksrecepten. Du vet aldrig när du kan behöva dem.

Skyddslådor för långvarig förvaring

Även om det inte är en klass av brandsäkra förvaringsboxar, kan en robust, lockad arkivlåda vara ett skydd för föremål av måttligt värde som du vill ha till hands. Sådana lådor måste vara vattentåliga, musresistenta och flamskyddsmedel. Föremål som kan lagras i den inkluderar familjebilder, försäkringar, kopior av olika handlingar eller titlar – föremål som sannolikt kommer att registreras och vara tillgängliga från andra platser men som ligger bekvämt till hands. En dekorativ förvaringslåda kan finnas i alla möjliga storlekar och stilar. Låt oss undersöka några av dina alternativ.

Dekorativ korrugerad kartongförvaringslåda

En praktisk, enkel att montera, robust korrugerad kartong som kan hantera hängande filer är precis saken för att tämja pappersstormen som verkar dyka upp i även de mest reglerade hushållen. Dessa filer kan staplas och lagras. De är dock inte immuna mot fukt eller möss. De är dock lämpliga för tillfällig förvaring av olika papper.


Dekorativ förvaringslåda med brokad exteriör

Dekorativa, stapelbara och lagringsbara, dessa dekorativa lådor kan hjälpa till att säkerställa att papper som sträcker sig från månadsräkningar till forskning för denna viktiga avhandling är vettiga. Med en plats i slutet för att lägga till en etikett och bra handtag för att flytta lådorna runt är de en utmärkt lösning för att sortera och lagra papper, särskilt för kortvariga ändamål.


Bokstorleksfil, svart

Tämja dina räkningar, kontoutdrag och mer med Snap N Stores brevstorlek. Den svarta färgen passar alla dekorationer och den enkla monteringen är bekväm och enkel. Det är ett steg längre än den korrugerade vikboxen och har ett stort lock för att hänga filer. Det är också en praktisk plats för tidningar eller serier.


Sjögräs vävd arkivlåda med lock

Njut av ett elegant sätt att dölja den ihållande översvämningen av papper som verkar plåga det moderna hemmet. Flip-top gör det enkelt att dölja personlig information, och det vävda havsgräset och trådytan är ett elegant tillskott till hörnet på ditt hemmakontor. Det kan också vara en attraktiv plats att lagra symönster eller tidskrifter.


Brun rottingfilkorg med lock

Honey Can Do brun flätad arkivkorg med lock erbjuder en attraktiv, permanent lösning för förvaring av papper, tidskrifter, prover eller andra föremål. Oavsett om du städar underhållningscentret, badrummet eller organiserar den oändliga strömmen av papper som går med att hantera ett hushåll hjälper alternativet hängande filer och hjul att rensa bort röran.


Dekorativ korgbokstavsfil

Charmig korgbrevfil gjord med traditionellt organiskt vävmaterial. Locket är löst och lådan kanske inte är helt dammfri trots reklam. Ett bra val för vardagsrum eller familjerum för att lagra tidskrifter, korrespondens eller liknande artiklar i brevformat. Köpare bör vara beredda på vissa brister på grund av det organiska material som används.


Hopfällbar, återanvändbar lagring

Den hopfällbara, förstärkta och vattentäta förvaringsbehållaren Scout Bin-10 gör din dag perfekt när du behöver tillfällig eller tillfällig förvaring för olika föremål. Det är snabbt och enkelt att fälla ut när du behöver det, och sedan fälla upp det lika enkelt så att det kan lagras när det inte används. Perfekt för säsongs- eller tillfälliga förvaringsartiklar utan behov av upprepade köp av lagringsartiklar.


Förvaring med klass

Den hängande arkivlådan i Spruce-lagringsformat är den perfekta platsen att behålla viktiga dokument som kopior av försäkringar eller kontraktet för streaming-TV-tjänsten. Insidan och utsidan av syntetiskt läder i blank metallgrå ger denna arkivlåda en touch av klass. Du kan bara lägga den på en hylla på ditt kontor eller vardagsrum.


Fällbara förvaringsfack med lock

Oavsett om du lagrar din vinterull eller använder en ram för att hänga filer, kommer du att älska den här placerade uppsättningen hopfällbara förvaringsbehållare med lock och 2 lock. Robust kartong täckt med tyg är fuktsäker och icke brandfarlig. Lätt nog för att vara en leksakslåda för barn, men också tillräckligt snygg för att städa hemmakontoret.


Favoritreceptlåda med lock

Som de mest upptagna kockarna vet är indexkort det bästa sättet att hålla jämna steg med favoritrecepten. Du behöver inte dra ut Heirloom Cookbook eller den svåra att hitta utgåvan av Culinary Institute’s Cookbook för att få tillgång till mormors berömda födelsedagstårta eller den gulasch som alla gillade om. Victoria Albert Museums arkivlåda i William Morris-stil med lock håller dina recept i stil.


Amazon.com: Filrutor för hängande filer |  Dekorativ arkivering.
Seagrass Wire File Box med lock Organiserar dina dokument, filer.
Amazon.com: Hopfällbar File Box Storage Organizer med lock.
Dekorativa filrutor |  Arkivlådor, dekor, lägenhet inspirati
Amazon.com: Internet: s bästa hopfällbara arkivförvaringsarrangör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*