Home / Hem / Angel Tree Topper
Angel Tree Topper

Angel Tree Topper

Angel Tree Topper

Ett ängelträdlock sätter inte bara designen och utseendet på din julgran tillsammans, det kompletterar också dina juldekorationer. Oavsett om du letar efter en mer traditionell eller klassisk ängeltoppare, eller en modern version av den, har du kommit till rätt ställe eftersom vi har listat de bästa ängeltopparna som pengarna kan köpa.

Hazel Angel Tree Topper

Änglar har varit den traditionella trädtaket för julgranar i årtionden. Hazel Angel Tree Topper från Darby Home Co. är den perfekta prydnaden för ditt träd om du letar efter något som är mitt i vintage och modernt. Eftersom den är förgylld med en klänning i koppar och hasselnötsfärger, kommer det att vara det bästa tillägget till träd oavsett trädets tema eller design.

Den här ängeln gjorde vår lista över de bästa topparna för ängelträd eftersom den är multifunktionell. Ja, du läste rätt. Förutom att vara en trädtopp kan det vara en otrolig vinjett på din kamin eller bordsskiva!


Majestätiskt ängelträdskydd

Denna ängel är en annan produkt av den berömda Darby Home Co. Med sin röda klänning, som är trimmad med fuskpäls, ser den mer festlig ut och ger en lyxig känsla. Hennes voluminösa tygklänning är inte det enda fantastiska med denna speciella ängelträdfilm, eftersom den också har en bukett med röda och guldblommor och förgyllda vingar som kompletterar hennes look.

Eftersom produkten är handmålad med handgjorda detaljer hälsas dina gäster med en unik prydnad när de kommer in i ditt hem! Hon väger 0,9 pund. med övergripande mått på 16 “H x 9,5” B x 6 “D.


Imperial Angel Tree Topper

Imperial Angel Tree Topper från Astoria Grand ger din julgran den ultimata pricken. Som namnet antyder ser det imperialistiskt ut med sin faux päls-trimmade, utförligt utformade röda klänning med guld accenter. Det har också guldpläterade vingar som lägger till graciös elegans i alla semestermiljöer.

Produkten är av hög kvalitet och handgjord och handmålad med semesterglädje och anda i åtanke. Den väger 0,7 pund. och den kommer i precis rätt storlek som är 16 “H x 9,5” B x 6 “D. Se till att du har klara dragkedjor redo för att fästa ängelträdslocket på ditt julgran och se till att det sitter ordentligt och säkert.

Tappning för ängelträd med ljus

Inspirerad av ett gratulationskort från 1950-talet kan denna ängelträdstoppare anslutas till ett vanligt eluttag för att lysa upp ditt hem på julafton! Detta skiljer sig lite från de tre första topparna av ängelträd som vi listade för att ge en nostalgisk anda till klassiska ängel- och stjärnfigurer i ditt hem.

Eftersom den mestadels är gjord av metall kan du förvänta dig att den ser igenom flera Christmass utan att förlora någon av dess attraktivitet och detaljer. När hennes lampor tänds presenteras mönstret av hennes stjärnkläder och hennes utsökt skulpterade, bedårande ansikte står i centrum.


Afrikansk Diva Angel Tree Topper

Denna 16-tums divatängeltoppare från Tomtas verkstad i amerikanska röda och guldtoner ger din semestervisning en fascinerande känsla av värme. Den har handmålade händer och ansikte, bruna och lila fjädervingar och en utsökt broderad klänning med guld- och röda gobelänger.

Det som gjorde detta till en otrolig ängeltoppare är inte bara dess unika aura utan också konstruktionen. Det är främst av trä. Med sin materialkonstruktion och fuskpälsvingar är det perfekt för husägare som vill fira semestern och använda en juldekoration som inte påverkar miljön negativt.


Feather Angel Wings

Försköna dina juldekorationer med stil med Feather Angel Wings från The Holiday Aisle. Det är en ängelträdstoppare i klassisk stil som kompletteras med sval belysning för att skapa ett iögonfallande trädtillägg. Hon har en elegant aura med sin helt vita klänning och vita pälsfjädrade vingar. När hon tänds lyser hennes tygklänning och tar andan från dig.

Eftersom deras huvudsakliga materialkonstruktion är harts / polyester har du inga bekymmer om att bryta din trädtopp. Använd denna vackra produkt som en trädkrona till jul eller som en av dina bordsdekorationer.


10-ljus vit och silver ängel trädtopp

Vill du att en designer ängel träd topper ska kombineras med ditt designer träd? Om så är fallet, är denna Kurt Adler 14 “10-ljus vit och silver ängeltopp perfekt för dig! Den blonda ängeln håller två brinnande ljus som gör att julafton känns mycket mer speciell när du är med din familj och vänner.

Det är en del av Kurt Adlers exklusiva Tree Topper Collection. Med sin vita och silverklänning är det en ängel som berikar din julrock eller din bordsskiva. Basen är konformad så att den lätt kan sitta på ditt träd.


Vit och silver Fiberoptisk LED Angel Treetop

Denna 12-incher från Kurt Adler är en något mindre version av den tidigare produkten och en fantastisk bild av lugn och skönhet. Den levereras med en detaljerad vit och silverklänning med stora fjädervingar. Den mest anmärkningsvärda funktionen är glasfibereffekten, som kan glädja dina gäster när du visar upp dina underbara juldekorationer. Den är liten och kommer inte att överväldiga dina andra juldekorationer.

Kurt Adler figur för ängeljulgranskrona med tyghår

Ett annat mästerverk av Kurt Adler är ett ängelträd med realistiskt tyghår, en detaljerad elfenbensklänning, två glödande ljus, stora fjädervingar och ett ansikte som har målats noggrant av en skicklig hantverkare. Eftersom det kommer från Kurt Adlers Tree Topper-samling kan du satsa att det är av högsta kvalitet. Den mäter 12,3 x 9,8 x 6 tum och väger 14,4 uns.


Det sista ängelträdet på vår lista är inget fantastiskt. Den avger ljus och värme och är handskuren och handmålad av den berömda konstnären Susan Lordi i sin egen studio. Som du redan vet är detta ängelträdet som du definitivt kan visa upp för dina gäster eftersom det har en oöverträffad nivå av hantverk och uppmärksamhet på detaljer.

Det är en 12-tums så att du enkelt kan lägga Starlight Tree Topper till din julpynt.


säckväv ängel diy |  Angel tree topper För mitt säckvävsträd |  DIY.
Holiday Lane 14
Golden Peace on Earth Angel Tree Topp
Ängeltopp med harpa 36 cm harts och tyg |  onlineförsäljning.
Holiday Lane 14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*